Laguna abi çalı dibine saklanmış
Banka alacak gibi hissediyorum valla seni
😀😀😀😀
Printable View
Laguna abi çalı dibine saklanmış
Banka alacak gibi hissediyorum valla seni
😀😀😀😀
Bu hain pala kesin bizim bilmediğimiz bir şey biliyor. :wu:
Neyy neyy 90 bin dolarmı 2 sıfır atılmış haliyneymi😄 20 bin tl mi çeyrek altın yahu evlilik diye ya bi kavram kalmaz yada çeyrek yerine başka bişey takarlar gayrii
Şöyle akşam seansı
Fed ile alacaklar diyenleri
Bin pişman ediversek süper olacak
Göm göm göm 🐻💓🤞
BITCOIN 20.000 dolara gittiği dönemlerde de 1 BITCOIN= 1 milyon dolar olacak diyenler vardı. Aklıma o geldi şimdi. :)
AKBNK, GARAN, YKBNK bilanço açıklamış.
3 ü de bir finansal kriz çıkmayacak ise ucuz gibi.
https://i.hizliresim.com/giERGG.png
Tonu 90 bin dolar olacak demesin değerli metal değil sanayi metali olacak demiştir belki de
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
112 bine düştüğünde az daha bekleyip garan 7.04 e gelmesini bekliyordum alacaktım. Sonra yok o bu devre kesince yine akıl gitti bekle alma boşver dedim. Aslında halk vakıf işc vs. Alışa geçmişti garanı kapanışta 7.10 dan bile alabilirdim ama elim gitmedi. El gitmeyince atlamayınca yükseliyor. 8.30 larda almak için kapışıyorduk 7.10 dan almaya korktuk. Diyorum ya, pala benim beyni yaktı doğru kararlar veremiyorum.
Şindi şöyle bir durum var
borsa cıkarken aheste aheste inerken löp löp
bu duruma bi çare bulmaları lazım.
Boğaların iki ayda aldığı yolu ayular iki günde geri getiriyor, yok büüüle bişii, yazıktır yauuu
Ben döndüğü yerden biner puan tepki verir diye bekliyordum. Veremiyor. O yüzden 500 pointten sonra paçala başlıyorum. Ne kadar alırsa.
Dow yine gelmiş 26.550 trendini yokluyor. 26.550 üstünde tutunursa 25.650 yi test edip onuda geçmeli ki bişeye benzesin.
spekülasyonun olduğu yerde fiyatlar kimsenin ummadığı yerlere gidebilir...vaktiyle tek bir lale soğanına 12 akre yani 5 hektar arazi teklif edilmiş...gerisini siz düşünün...yine o devirde yetenekli bir zanaatkar yılda 300 florin kazanırken 1 tek lale soğanına 3-4 bin florin ödenmiş...
1 bitcoin 1 milyon dolar olmaz diyemeyiz...bizim borsadaki şekerci şirketi bile 3 ayda 10 katına çıktı...sanırsın petrol fışkırıyor şirketin arazilerinden....
kağıt paraların psikolojik algı dışında her hangi bir karşılığı var mı?