[QUOTE=tasarruf;4494664]Ihlas gayri menkul son dakikada gelen alış çok iyiydi . Bir-çok gayri menkula alış geldi . Burada yetim kalan Ozgyo idi . Inşallah onunda sırası gelir ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Topik patlamasın.
Patlarsa senin elinde patlar. (Eğer üstüne oturmuyorsan)
bu arkadaş sanırım speekk hayal gücüyle hareket ediyor muhatap olduğumamı yanayım topikde boş boş konuştuğunamı yanayım bu gün cepten ben girdim 3.4 sefer neler saçmaladığını okumak için ...şu an evdeyim hisselere bakmam gerekirken boş bir tenekeye bir şeyler anlatmaya calışıyorum.. herneyse benim gönlümden geceni RABBİM biliyor ...HAK bilsin kul neyleye diyorum işime bakıyorum hawlayan hawlamaya devam etsin
Bir kişi bir şeyi hiç bir karşılık beklemeden yapıyorsa kırılganlığı yüksek olur, çabucak küser.
Bu küsmüyor.
İllaki devam ediyor.
Sizce niye. ?
O yazını da sil vakit geç olmadan.
yaw arkadaşlar hiç yakıştıramıyorum size..... neyi paylaşamıyorsunuz onu da anlamadım. walla akşam yatamasınız ha.
Bozmayın moralınızı...Barışın gitsin yaw.
neyse ben gideyim çayımı içeyim paylaşımlarıma GRAFİKSİZ VE KAP HABERSİZ DEVAM EDEYİM hayallerimin peşinden gideyim syn delikan size cevap verme gereği duymuyorum gerekeni yazdım özür dilersen sana söz hem grafikli hem haberli bir hisse söylicem hemde özelden yarın harçlığın cıksın :):):)
Başka kimselere de özelden haberli grafikli hisse söylüyor musun. ?
çeteden birilerine. :he:
Kendi ayağına sıkıyorsun. :he:
haberin yok.
İyi akşamlar.
Yarın devam ederiz, siz hızlıca paylaşın ne paylaşacaksanız sabaha kadar. :he:
Hisselerde yabancı çıkışı vardı. Sn Çelik hocam ihlas gayri menkulun son dakikalarda alımlar çok iyiydi . Gerçi 10 gündür para girişi vardı. Yabancı yavaştan gerimi dönüyor?
Deniz gayri menkulda da aynı durum söz konusuydu . Bir Ozgyo garip kaldı
Araya giren kişi yüzünden arada kaynadı. PNSUT ne olacak. Herşey olumlu olmasına rağmen rayına bir türlü oturamadi.
Sn celik comak # edip ve #aksgy yorumunuz nedir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın grafiksiz( pegyo)(metro)(uşak)trkcm ..atagy..YTD
Çimentolar 'a sıra gelmezmi . Gerçi grafik çizemedim. Bucim ve nuh . Bunlar fiyatları dipte kaldı
Hocam boluc birleşme sonrası OYAKC oldu. OYAKC gelecek vaad edermi. Birde o gelecek çok mu uzak😀😀