Sn.stonhand haklı olabilirsiniz. Ancak buradaki bezdirme had safhaya ulaştı. Sabrın son günlerini yaşıyoruz. Çok güçlü şirket vasıfsız fiyatlarda ve kayıplarla devam ediyor. Umarım teknik bilgi bir an önce çalışır ve yüzler güler.
Printable View
Sn.selam abim birlikte yaşadık. Özellikle sizleri ben beklettim 103.000 hedef verdim. Haklısınız ama bu sefer çok uzun sürdü. Şimdi de çok hızlı 65-75 bandına gitmeli. Gider mi evet gider ama nasıl ve ne zaman ? Hisse toplanmış bekliyor. Burada esas kim nasıl (Citi / Bankof gibi) götürecek. Umarım bugün yarın başlar.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +7,63, ortalama tahmin ise +7,34 puan oldu.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +13,47 puan olurken, en düşük beklenti ise -0,28 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 29 analistin 28'i pozitif, 1'i ise negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 24,05 puan artışla 1562,49 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber M anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : +7,63
Ortalama : +7,34
Maksimum : +13,47
Minimum : -0,28
Katılımcı: 29[(+)28(-)1]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(16/02/2021 - 09:16:59)
27 TL'den alan arkadaş, Algyo speği ile tanışma bugüne kısmetmiş. Buyur birazda sen uğraş. Herkesten çok ben isterim gitmesini ama alçaklık, her türlü dümen mevcut hisse sahiplerinde. Utandirmasi dileğiyle.
Hayırlı günler kazancımız bol olsun beyler.
Açılışta yaptığı harekete şaşırdık mı tabi ki hayır
Adilik yapar mı tabi ki evet
Nasıl böyle iyimi eğleniyormuyuz soyadları kepze bunların
Palanın yerinde ben olsam temizinden bir %-5 çakardım aşağı da yapmaz tosbağa pala.
Dolar bazlı direnci kırdı bakalım devammm 26,70 bölgesinde dolanabildiği kadar dolansın cancanım pala.
Geçen hafta deva ile de aynı fiyattaydın deva da 34.000 fiyatı geçmiş amacın nedir bilelim gerçekten yeter
Eksiyi de gösterdin. Teşekkür ederim. ALGYO sen kazandın. Son maliyet ortalama 25.200. Az da olsa bir miktar kar yaptım. Nereye gidersen git artık. Seninle bağlarımı koparıyorum. Tüm dostlara teşekkür ederim. Kalın sağlıcakla. Hoş çakalın. Sağlıkla kalın...
Yolun açık kazancın bol olsun sn Livehuman.Darısı kkendi adıma benim başıma.
3.80 dolar direncini dün kırdı, bugün onaya geldi. Burada tutunursa çıkış devam edebilir. YTD.
Ek 26838
ALGYO günlük
Nasılda süzülüyor onurlu
Onayıda aldı mühüre gidiyor onursuz sahi kim onaylıyor bunu
https://i.hizliresim.com/YnmsiV.jpg
012 noktasını bir önceki dip ilk tepe ve son dip çekerseniz sonrasındaki simetrik üçgen daha mantıklı oluyor çünkü 2 dalgasında milleti bezdirecek bir formasyon yapmalı ki 3 dalgası başlasın.
https://i.hizliresim.com/wb0cGI.jpg
Sabahtan beri bunu nerden hatırlıyorum diyordum xauusd nerdeyse aynısını yapmıştı işte.
1100 dolarlarda altın 1900 olacak dediğimde bayaa bir küfür falan yemiştim milletten :D
Yapı nerdeyse aynı hatta 100 fibodaki silkeleme bile maşallah robotlar iyi çalışıyor ya, bildiğimiz ikiz grafik şu.
Endeks bazında cok fazla şişik hisse mevcut. Bunun sürdürülemez olduğunu düşünüyorum. Endeksin 120.000'lere olası hareketinde alageyigin duruşunu merak ediyorum açıkçası. Hayatta yatırım tavsiyesi değildir.
Bizim eşek yine çamura saplanmış, debeleniyor.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son sancıların bakacağız ikizmi,üçüzmü
Şimdi onayı tam aldı sürtük
Salın aşağa kahpenin sıpaları malsız adam kalmasın.
Hırsızlar böyle günlerde blanço gönderirlerdi hazırlamamışlar demekki
devre kesmeyen ender hisselerden biri bu sanırsam şuan, %9 artılardan eksilere geçen zibilyon tane hisse var şuan ekranda bir ton devre kesen kesene.
Sn.livehuman.
Aramızdan arken ayrılmanıza üzüldüm. Adınıza hayırlı olsun.
ALGYO özellikle ekran açıkken taşıması çok zor bir hisse. Belki beş yılı buluyor buradaki yatırımım. Bir beş yıl daha hisselerimin önemli bir kısmıyla MKK'da blokaj da koyduğum için burada olmayı düşünüyorum. Bu geçirdiğim dönemi ancak böyle telafi ederim. Bir de daha iyi ve güvenli nereye yatırım yapılabilir sorusuna farklı bir cevabım olmadığı için belki.
henuz MACD ve diğer indikatörler al vermedi. tüm senetlerde yükseliş öncesi bir w hareketi oluyor sanırım onu yapıyor.
Tahta BofA'nın baskısı altında tutuluyor. Yabancı takasında dip dönüşü çok gecikti. Baskıda bir yere kadar. Anlatmaya gerek yok.
Bank of 113 bin ıot satış
Eşek gibi satıp it gibi gelip alacaklar.
20 günlük basit ortalaması 26.14 civarında ve altına sarktı. Güç kaybediyor.
Aşırı derecede yordu bu kağıt beni. Hep ben sattım fırladı cümlesini kurmaktan korktuğum için sabrediyorum az biraz daha bekleyeceğim bakalım yönü ne olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen ne adî bir senet çıktın senden kurtulacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum yıllardır çektirdi sana bulastigim güne yanıyorum bu senetten önceki kagitlari elimde tutsaydım ihya olmuştum son bir yılda tüm gyo lar ekgyo dahi en az 3-4 tavan yaptı birgün bile tavanda duramadı bistin gayrimeşru'su