POLHO dün çıkışın düzeltmesini 4.15 le yapmış olmalı kaldığı yerden devam inşaallah.YTD.
Printable View
POLHO dün çıkışın düzeltmesini 4.15 le yapmış olmalı kaldığı yerden devam inşaallah.YTD.
esma hanım bugün polhoyu da portföyüme kattım hayirlısı inşallah hepimize bol kazançlar
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim mebes hocam. Akşam uyumuşum bugün de yoğundum hiç bakamadım. Şimdi gördüm cevabınızı.
Burayla tanışmadan önce afyon almıştım. Tanışınca celik hocanın yıllık listesinden afyon miktarını azaltıp maliyetlendim. Afyon ilave olarak Menderes ve ozgyo var elimde. Mndrs 3.70 60 arası satmadım ya dönerse diye. Lot arttıramadım. Aynı şekilde afyon 2 defa 5.75 döndüğünde yine cesaret edip satamadım. Ya yukarı geri dönerse diye. Velhasıl kağıtlar inip çıkıyor ama cesaret edemedim bir türlü. Önceden hiç sıkıntı yapmadan zararı pek düşünmeden alır satardım. Ama artık sermaye error vermeye başladı o yüzden cesaretim kırıldı. Şuanda TL yok elimde günlükle işlem yapıyorum. 3 5 kar gördüm mü gönderip mndrs destekliyorum. Sadece endeks düşerken elimde günlükle fazladan kağıt olmasın dayanırım sıkıntı yok. Sabretmeye yeni yeni alışıyorum. Hep söylenen şeyi biliyorum ama elimde TL tutamıyorum. Afyon hedefim uzun. O yüzden zaman konusunda sıkıntım yok. Cevapladıpınız için tekrar teşekkürler. Ama kısaca yapamadığımı anlatmak istedim. Cesaret istiyor..
Hayırlı akşamlar
Hocalarım froto ya bakabilir misiniz?
Celik hocam Formet ne olur..
endeks son anda 1520 üzeri kapatmayı başardı 1533 ile kapadı
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Çelik Hocam, alkim, polho, gerel ve pınsu yorumlar mısınız?
Sn Çelik hocam Atlas ve prkme için yorumunuz nedir.pesinen çok tesekkurler
Üstadlar iyi akşamlar az önce haberlerde gördüm kanal İstanbul a bu sene kazma vuracaklarmış hangi hisselere olumlu yansır YTD
Önceki sayfalarda bununla ilgili çok yazanlar oldu.. gerideki sayfalara dönüp tekrar okumak faydalı olacaktır. Çimentolar ve bazı gyo lar faydalanabilir.. ancak borsada beklentiler önceden alınır. Gerçekleşince satılır.. önceden yerini almış olanlar kazanır..
Çelik hocam iyi akşamlar.Pınsu ve polho yorumu rica edebilirmiyim.Birde pınsu nun kap haberini değerlendirirmisiniz
Ulaştırma bakanının bu konu hakkında sabah bir açıklaması oldu . Eğer gerçekleşirse. Bir-çok gyo şirketi ( vkgyo , Ozgyo, trgyo, Ozgyo, hlgyo, Ihlgm...) . Cimento şirketleri, Tektu, enerji tesisi yapan firmalar (sanel) . Boru firmaları gibi birçok firmaya yarar ...
Hüsnü bey , bugün gıdalarda çok iyi yabancı aracı kurumlardan iyi alımlar oldu . Basta PENGD olmak üzere en yüksek para girisi yaşandı. Ucuz hisse idi . Finansları çok iyi sayılır. Uzun zamandır yataya sarmıştı. Bugün 600 bin lot tavanda alıcı bekliyordu . Bu haftaki kapanışlar hisseye yeni level atlatabilir . PINSU ise yeni listeye aldı Celik hoca , tam dirençte kapadı sermaye tavanının artırıma haberi bugün kap a düştü. Bu haber olumluya yorarlarsa çok iyi olur . Bu hisse için yarınki kapanışı takip edin . Direnci kuvvetli geçerse iyi olur . Tabiki yarınki kapanışı görmek lazım...
PINSU 9.16 Ve 9.25 dirençleri görünüyor. 9.26 üstü kalırsa bir üst kanala geçmek için hareket edebilir . Hisseye baskı kurmazlarsa önü açılır
Bugün gıdalarda, bank of america başta olmak üzere aliciliydi . Gıdalara para girisi dikkat çekiciydi. Penguen gıda iki sefer Celik hoca listeye aldı. Hatta iki hafta önce ben sormuştum boş beleş fiyatta demişti. Gerçekten ucuz . Bu hafta alıcılı olursa 7.5 kadar ciddi bir direnç gözükmüyor. Zaten 7.5 üstü ayrı bir dünya olur ...
Bugün düzeltmelerini yapan ceoem, polho ve adese bakalım yarın ne yapacak. Ostim 4.45 direncinin üzerinde yine kapanamadı. Ytd
celik hocam dun bankalara dıkkat cektınız gercek duzeltme bankaların prmlenmesı ıle gelecek dıye bugun hepsı yesıl ve guzel yukseldı yorumunuz nedır
Bence sanayi şirketleri gene öncülük etmeye devam edecekler. Bankalara bir miktar yabancı girişleri olabilir sadece yükselişe katkı yaparlar. Dışarıda ve içte ılımlı bir hava var. Yükselişe engel bir durum gözükmüyor. Bilançoları takip etmek gerekiyor. Yıl sonu bir çok şirkette yeni değerleme ler olacak ve bilançoları olumlu etkileyecek bir durumdur. CEMTS 12 ŞUBATTA bilançosu açıklanacak. İyi bir bilanço bekliyorum. Takibimde. ALGYO ve OZKGY de iyi bilanço bekliyorum. 30.tl den bir süre taşıyıp sonra sattığım ARDYZ son haftalardaki çıkışı bilançosunu içerde bilenler tarafından 60 lara götürdüler, Güzel bir bilanço açıkladılar ve bana göre orta vade 100 ü rahat geçer. Orta ve uzun vadede değerli şirketler eninde sonunda hakkettiği değeri bulacaktır. 4 ay önce ARCLK i 14-15 lerden satanlar şu anda 35 lerde almak için sıraya giriyorlar. Bende dahil bir çoğumuz iyi treder olmayanlar orta vadede değer yatırımcısı olmalıyız. Yoksa kazanamayız. YTD.
esma hanım bilgiler için teşekkürler gördügüm kadar bu forumda genel gördügüm yan hisselerle ilgili konular geciyor 2020 yılın kasım ayında yan hisse alanlara ve şu an tutupta satanlara sözüm yok ama 2..3...5 katına cıkmış hisseleri bu fiyattan alana helal olsun derim acıp bir grafiklerine baksınlar son 3 ayda nerden nereye gelmiş ha şunuda unutmadan yazayım acıga satış yasagı kalkarsa ki olmuyacak bir şey degil alanın elinde kalır 10 15 yıl beklerler demesi benden ytd
Bir hisse yükseldi diye almamak hata olabilir. Daha gidecek yeri olabilir. Bunun tersi olarak hisse sadece düşük kaldı diye de alınmaz. Çünkü çıkışı gerektirecek hiç bir durumu olmayabilir..
Burada önemli olan hem hikayesi beklentisi olan hem de henüz tam harekete geçmemiş veya zirve yapmamış hisseleri bulmakta.. yan kağıtlardan da daha yapabileceği zirveden çok uzakta olanlar var..
Büyük hisseler evet ucuz kaldı gerçekten ama onları kaldırmak için yabancı girişi gerek..
İnanıyorum ki 2021 içinde o da olacak, ciddi yabancı sermaye girişi olacaktır borsaya..
Ara ara düzeltmeler olacak ancak borsa yeni zirvelere bütün hisselerin hareketlenmesi ile ulaşacaktır..
BİST içinde son on yılda yüz kat artan hisse de var. Düşen hisse de var.. nasip biraz da.. ötesi yok..
İnşallah hepimiz iyi kar edebileceğimiz hisselerde oluruz...
günaydın hayırlı sabahlar
klgyo
bayrk
rheag
eukyo
atlas....
bu gün takip edeceklerim bol kazançlar
Hakan4554 hocam iyisindir umarım bir süredir yoksun paylaşımlarını beğenerek takip ediyorum. Allah senden celik hocamdan esma mebes ve bilgi tecrübelerini paylaşan bütün arkadaşlardan razı olsun.
isfin fake attı herhalde yani bence artık zincrlerini kırmalı dun ki olay saçmaydı zaten
dostlar yarından itibaren CEMAS diyorum gunluk ise reysas fena degil ayrıca hocamın rheag ve atlas ta makul hisseler bu arada rygyo 5,7 den dalınır :)))
yahu cemas 1 dakıka ya ben yarın diyordum ama sen yuzde 4,5 hemen yaptın :)))
Cemas da City son bir haftada satılan ne varsa hepsini toplamış boşa toplamaz bu ecnebiler :cool:
ben grafikten buldum bir de takas var onu sonradan gördüm genel kurulu vs bilmiyorum da ama mesela onun ekuri ieyho sessiz sedasız her gün gidiyor hedef 9 TL 2021 de :)
18.28 Destekle KLMSN takipte
Direnç 18.94-19.42 YTD.
Merhaba esma hanım.Polho ile ilgili Değerlendirme yapabilir misiniz.