Endeks 2800 dayanmış hala aynı saçmalığa devam ediyor bunlar bu işi uzattıkça daha çok bileniyorum oynayın bakalım ne kadar mal alacaksınız
Printable View
Endeks 2800 dayanmış hala aynı saçmalığa devam ediyor bunlar bu işi uzattıkça daha çok bileniyorum oynayın bakalım ne kadar mal alacaksınız
Bu mallar aşağı verdikçe ufak ufak kumbaraya atmaya devam.(100-100-100-100............) [emoji16][emoji16][emoji16] BANA GÖRE beklenen gün çok uzak değil. Tabi şirket dürüst ise!!!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Fazla değil 2021 Mayıs'ta ALCAR ve Bryat 370 idi At hırsızları bire bir hareket ediyor du şimdi Bryat 419 ALCAR 322 adamlar hakkaten saçmalıyor zannediyor lar baskılarsak bıkan olur lotunu alırız bu kafayla batarsınız tâbi Şirket hâlâ bu duruma kör ve sağır şirketi de çöp yaparsınız hisseyi de temettü boşver geri alım yapın adam gibi yeter
Tam gaz ********liğe devam sal sal bize mal lazım
Yatırımcı ilişkileri yatırımcının telefonuna bakmaz maillere cevap vermez köpeği oldukları tahtadaki ekip ne derse onu yaparlar her gün bezdiremezler köpek gibi bir gün sürecekler kapatır ekranı bu allahsızlara tek lot vermem hatta uygun gördüğüm noktalardan alırım
30 lot daha
30 lot daha
100 lot daha![emoji16][emoji16][emoji16]
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bu tahtacı kadar mal biri imkb tarihinde nadir bulunur. Aşırı sığ bir tahtada s.lakça hareketler. Çek emsallerinin yanına 4 hanelere rahat et!!![emoji16][emoji16][emoji16]
Tarafımca buralardan bu veriler, bu beklentiler ile hisse satılmaz, alınır...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yok öyle hamallığını küçük yatırımcıya yaptırıp kaymağını tahtadaki ekibe yedirmek benden tek lot alamazlar beklerim yıllarca beklediğim gibi burada bıktıracak maliyeti gelen yukarda çıksın her malın ederi var bedavaya el sıkışmamam ekip ucuz mal vermeye razıysa o onların sorunu baktım şirket yerinde faaliyet devam ediyor kasada para var hissede beklenti var benim için sorun yok gerekirse bu haftada ekran kapatırım....
Bu yapılanların sabrı olana bir etkisi olmaz dikkat edin hareketler mart öncesi gibi değil söyleyeceklerim bu kadar. kalın sağlıcakla..
yeşil sermayenin çöp muamelesi yaptığı hunlarca sattıkları bera gitti bu borsada, bu burada kalacakmış hahahahha
313 TL ha hadi be ya tahmin ederiz ya tepki veririz zamanımız var 1.500 TL çıkardık hedefi zamana güveniyoruz zamanlamaya değil sizi gidi At hırsızları boş tahtada boş hareketler
saatlikte ters flamam bayrak her neyse ondan var çalışırsa saldığı yerden ciddi mal alırım, şirkette bu dilsiz şeytanlığın bedelini elbet ödeyecek küçük ortaklardan maliyetsiz paraya ulaş sonrada her fırsatta beklenti oluşturacak her şeyi gizle ötele kime nasıl hizmet ettiğinizi biliyoruz ne diyelim planlarınız başınıza yıkılsın
Aaaptal aaaptal aaaptal spek[emoji1787][emoji1787][emoji1787].
imkb tarihinin en aptal speği burada olabilir. beklentileri emsal hisseleri olan (düşük sermaye, sığ hisse) Konya ve bfren 4 haneli rakamlarda... üstelik alcar ın mali verileri bu iki hisseden çook daha iyi. Neyse versin bakalım, Kumbarayı doldurmaya devam...
Konya fk= 543 dd=13.24. Aktif Fiyat=1.013 TL
Bfren fk= 72 dd=26.26. Aktif Fiyat=1.090 TL
Alcar. fk= 24 dd= 5.77 Aktif Fiyat= 312 TL!!!!
Ne diye uğraşıyor anlamadım devre kestir tabana oturt daha çabuk sattırırsın korkma Spk da size çalışıyor yönetimde
55 lot daha
44 lot daha
spk ya yazalım bakalım belki bir şeyler çıkar, bu at hırsızlarına haddini bildirecek bir insan evladına denk geliriz bir gün illaki denemekten zarar gelmez
23 lot daha
Bugün bu rakamlardan toplamaya devam ben inada iş yapıyorum algı peşinde olduğum düşünülmesin şuana kadar zarara mal aldım. yatırımınızı kendi fikirleriniz ile gerçekleştirin benim zamanım çok sizin işlem kredili falansa bu at hırsızlarına dikkat edin derim.
Sığ tahtada dikkat çekmeyecek kadar mal taşıyayım oyuncusu işini rahat yapsın diye düşünüyordum zaten çok eskiden gelen malım var fakat artık iyice saçmalamaya başladı bu işin sonunda spklık olacaklar hali hazırda şikayetlerim var eminim diğer yatırımcılarda yazmıştır jants da böyleydi sonunda 6 tane at hırsınıza cezayı bastı spk senet kendine geldi darısı bizim hırsızların başına bir yerde illaki hata yapacaklar bu iş şirket içinden de çıkabilir sorun değil yeter ki adalet yerini bulsun ki yönetim rahmani olsaydı bu konforlu ortamı bu kansızlara sağlamazdı kalın sağlıcakla
Sn. eliot, takılacak bir şey değil portföy paylaşacak halimiz yok keşke tahtayı kaldıracak gücümüz olsa elimizden gelen sabır göstermek..
Vade sonu bahanesiyle endekse çaktılar bizimki de bahanesini buldu işte imkan oldukça toplarım belli ki bu kansızlar bayramı zehir edecek yatırımcıya hayırlısı bakalım
Buralardan tepki gelecektir.
Yatırımcıya sadece korku filmi seyrettiriyorlar kimse 20 milyon dolarlık satıştan bahsetmiyor kimse gelebilecek bilançodan bahsetmiyor ha babam korku pompalıyorlar şimdi yatırımcı tedirgin ben normalde tahta yapıcının işine karışmazdım önceleri malımı alır trade edeceğim kadarıyla işlem yapar gerisini park ederdim fakat artık 1,5 yılı aştı bu testere bu kadar beklentili bir tahtada bu kansızlık allahsızlıktır bu yatımcı kapınız da köpek değil şirketinizin ortağı küçük ya da büyük önce kurumsallığınızın gerektirdiği şekilde davranın siz dünya markası bir şirketsiniz lafa gelince öyle tahtaya gelince şeytanı gibiler....
son 235 liralık dipten oluşan trend hala çalışıyor bir yerde oluşan kanalın genişlemesi açısından bu düşüş iyi oldu fakat ne olursa olsun bu sindire sindire dedikleri iş artık saçmalığa döndü ve birileri bu trade aralığından ciddi karlar elde ediyor buna dur deyin ya da blokaj koyun yoksa bu soysuzlar durmayacak doymayacak.
Algoritmanın ve tahta yapıcının hissedeki hareketleri farklılık gösteriyor özellikle mayıs ayından bu yana takasta değişiklik var.
Millet gap dolacak, yok aşağı iğne attı bugün bu söylemler işe yarar belki ama sığ tahta yarın bir bakmışsınız ne iğne attığı yere gelmiş ne de gap falan dolduruyor bunlar teknikçi öpme peşinde herkes yatırımcı olsa nasıl trade edecek nasıl senet çoğaltacaklar küçük yatırımcının yemi sığ tahtada tekniktir teknikçi misin açarsın ulusal 30 kabiliyetlerin doğrultusunda kazanırsın yada kaybedersin ama burada öyle gün olur hacim düşer tek tek lot sayar adamEk 28772 her zaman tutmaz bu işler ben heybeyi doldurdum bugün bayram sonu fabrika tadilat işlerine girerse ona göre poziyon alırım
Yaratıkların ruhu or...pu olmasın. Bu tahtadaki ekip tamda öyle ruhlu.....Şeref, onur, haysiyet fukaraları. Bir konya bir bfren senden iyi şirket mi ey şirket yönetimi.(karlılık, lot sayısı bakımından) Adamların speği kalite. Ederinin 10 katında fiyatlıyor. Bizim haysiyetsizler dansöz gibi. Hissenizdeki bu operasyon evlatlarına bu konforlu alanı sağlayan sizin eseriniz şirket yönetimi!!! Kurumsal! şirketinize destek atın, 1 lot geri alım yapın diyecem ama zaten onlarla ortaksınız!!!
2022 yılı 2.çeyrek Genel müdürün canlı yayın beyanına göre ilk çeyrek gibi geçmiş. Şirket muhasebe canbazlığı yapmaz ise,(Bunlarda her şeytanlık var) normal şartlarda 88 milyon civarı 2.çeyrek karı gelecek. 330 milyon TL arsa satışı kasaya girecek. 19 yılda biriken bedelsiz miktarından fazlası sadece 1 yılda kasaya girecek. Geri zekalımıyız 10+ yıllık sabrımızı heba edelim. Ama sıktınız artık. Bir şeyinde mokunu çıkarmadan ADAM OLMAYI deneseniz!!!
Buradan satılmaz, alınır!!!
Normalde derin bir tahtada mal toplama sürecinde oyuncu mal alamadığı zaman daha üste alış girer tahtayı bozmaz bunlar tam tersi ellerindeki lotun ½10 ile tahtayı basıyorlar buna bahane olarak da piyasa da dönen haberleri gösteriyorlar sonra almak istediğini alıyor aceleleri yok ne de olsa şirket karar almak için onların ağzına bakıyor bir de belli ki burada kurumlar arası anlaşma da var yönetimde bu olayların tam göbeğinde bu devran dönecek elbet sabır diyorum bu iş ya bedelsizle bitecek ya da şirket batacak başka türlü vedalaşmak yok kendi adıma. Hisse buralardan aşağı zor gelir bir pandemi daha lazım buranın aşağısı piyasa değerinde matematik hatası yaratır düşmez demiyorum hisse iner çıkar ama ederi buralar değil... benim marj anlayışım bu hisse özelinde aşağı yukarı %20 iner çıkar ve bir gün domuz doyar o gün şirket gerekli haberleri pompalar.
Ortalık enflasyondan allak bullak olmuş bunlar bu rakamların altına hisse vermez sadece dökmeye çalışıyor ama hata yapıyorlar önce vereceksin adamın zararını gidecek mart düşüşünde o kadar mal kitlemeden önce düşüneceklerdi ky sadece senetten değil alım gücünde de zararda dövizden de zararda ya bu devran böyle gidecek ya da düzelecek ama bu çapsızlara tek lot yok kim kimi bezdirecek göreceğiz.
31 aralık 2020 usd karşılığı 49 dolar
31 aralık 2021 usd karşılığı 21.97 dolar
güncel 2022 usd karşılığı 18 dolar
genel müdürümüz çıkmış konuşmuş
acaba şu tabloyu nasıl açıklardı
yatırım tavsiyesi xeğildir
Hırsız süzme operasyon evlatları soysuzluklarını, ş sizliklerini her daim sergilemekten çekinmiyorlar. Şirket yönetimi de hala bunlara çanak tutmakta ısrar ediyor....
Yahu adamlar maile cevap vermiyor, spkya şikayet et bir şey çıkmaz yatırımcı ilişkilerine mail at cvp yok ülkede denetim eksikliği olunca bu şarlatanlara gün doğuyor aslında küçük yatırımcı için en temizi koyacak blokajı bu hayvanlar kendi kendilerini yesin dursunlar.
Müdür bey ne yapsın şarlatan patronları ne derse onu uyguluyor. ne oldu 20 milyon dolar etkisi 350 ye kadar mıydı yani bunların hepsi haysiyetsiz onursuz o bedelsizi köpek gibi verecekler ha bu sene ha seneye her gün basarak para yapamaz illaki kar realize edeceği gün de gelecek o güne kadar her düşüşte dolduracağım çantayı