Yıpratma kendini başkan cok adam var kaale alınmayacak..kolay gelsin başarılarSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yıpratma kendini başkan cok adam var kaale alınmayacak..kolay gelsin başarılarSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İste geliyor özel harekat...
Garan garan garan..
Daha yeni gördüm
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
görüşte sıkıntı yok.
tutarsızlık olursa orada sıkıntı başlıyor.
adam her 100 kademeden şort basıyor, ki benlen aynı pozda, hesapta.
yani poz ilen alakalı bir çatışmam yok.
neyse bu adam eğer kafasına üç beşş bin pivan yediği günün sonrasında,
500 pivan düşüşte ortalamamı karlı noktaya getirdim diyemez.
aslında piramit yapıyorsa diyebilir,
piramit yapan adam da 5-6 bin pivanda mortiyi çeker.
hem 100 kademede şort basacan,
hem 10 bin pivanda karlıyım hahahihhi dicen,
yok böyle bir matematik,
öyle bir matematiğin olmadığı yerde üle bir dünya da yok.
hikayenin özeti bu,
dürüst ol, canımı ye. gün sonunda pala zaten hepimizi çarpacak. asdas :he:
Garan geliyormuş :) Ağalar Borsa İstanbul nerede? Gösterelim oyunagelen adam :) muahahah
Ne kadar çok tartışma çıkıyor sayfada yahu. Bu kadarını daha önce hiç görmemiştim. Herkes istediğini yazar. Fikrini söyler.Kişiler birbirini doğrudan hedef almadan fikirler üzerinden bu kadar çok tartışma ne bileyim.Adam fikrini söylüyor katılırsın katılmazsın ama çok uzatmanın da alemi yok. Siz bilirsiniz tabi de yani gereksiz gerginlik yaratıp canınızı sıkmaya değmez.
Sayın tospa, bu tarz tartışmalar benim bildiğim ya diplerde ya zirvelerde çıkar, tabi buradaki durum neyi gösterir bilinmez
Yonca short, celocan short, endeks zaten kaç gündür öyle short duruyor, bakalım yellen piyasayı mı beni mi yakacak, hayırlısı olsun
Hiçbir yöne kazandırmamaya başladıysa masadan kalkma vakti gelmiştir. Geleni gideni istisnasız çarpıyor. Tek kurus kazandırmamaya yeminliler. Paramı bir süre tatlı tatlı faize park eder kafamı dinlerim o halde. Yesinler birbirlerini
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun sebebi otomatik sistemler. Pala, sistemcilere para kazandırmamak için çok sert S hareketleri çiziyor her türlü düşüş ve çıkışta özellikle trend takip sistemlerinin stoplarını çalıştırıp onları da çuvala ekliyor.
İzleyin, neler dönüyor neler. Non lineer düşünmek ve non lineer sistem kurgulamak lazım oradan iki çizgi çektim diye uğraşana kadar ver palaya iban gönder sürtünme kaybı olmaz hiç değilse...
Bu konuda diğer köyde bir arkadaş...Yabancı olmayan küçük kağıtların 20 30 katına gitmeleri ile yabancı alımı dengelendi dedi..
Haklı gibi geldi bana..
Tam olarak bu yabancı payı adet bazında mı..
PD bazında mı
Nasıl hesaplanıyor bilemiyorum..
QNB mesela 250 milyar tl PD inesahip..
Yüzde 98 yabancı (katar)
Ama halka açıklık 0.12..
Yani şimdi bu kağıt olması gereken değer 8 tl ama 70 tl den işlem görüyor..
Ne olacak bu durumda..
O konu biz fanileri aşar. Ters piramit mantığı ile söylenen ihtimaller olabilir. Mesela her 250 puanda ters piramit yaptığımızı düşünelim. Üşenmedim excel hazırladım. Foruma faydamız olsun. Aşağıya yapıştırıyorum.
Ek 26683
1540'dan satmaya başlarsanız. Kontrat arttıra arttıra 1600' kadar satarsanız ortalamanız 1580 oluyor. İlk satım noktasında kafaya 6000 puan yediniz ama ortalama 1580. Bu durumda 2000 puan kar satışı gelse tapi çıkarsınız. 3000 puan kar satışı gelirse kara geçersiniz.
Zurnanın zırt dediği yer ise şurası; 1600 puana gelindiğinde 1 kontrat ile başlayan pozisyon toplamda 325 kontrata ulaşıyor. Hesabında bu kadar para varken 1 kontratla başlarsan ve her 250 puanda bir şöyle döşedik böyle yapıştırdık yazarsan okuyan insanlar etkilenir.
Teorik olarak mümkün ama buraya pozisyon yazılırken bu hususun belirtilmesi gerekir. Ayrıca şunu da söylemek gerekir; 1600 endeksde hesabın zararı tam tamına 65.000 TL. Bu işlem mantığı ve bütçesi hatta psikolojisi herkese uymayabilir.
Ben maalesef sayfa okunabilirliğini sağlamak için Cons bayımı ve onunla kavga eden arkadaşları engellemek zorunda kaldım. Eğer rahatsızlık duyarlarsa bana özelden yazabilirler. Sevgiler saygılar.
Sabah trade amaçlı temeline bakarak 10 kağıt inceledim 5'i tavan veya yüzde 5 6, gittim tofaş aldım emenike:kahkah:
Yok sayın abim yok. Robot/sistem işi de çok zor. Kar hedefini minimize tutup, basit, içeriğini bildiğin sabit sistem kullanacaksın. Ya en alt periyot 1 dakika, ya da saatlikten trend kovalayacaksın. Ne yaparsan yap zigzag piyasa da çarpacak. Düşüş ve yükselişlerden heybeyi dolduracaksın, yatayda palaya haracı vericen başka yolu yok.
Sistemin, robotun ne olursa olsun, kim yazarsa yazsın karşıdakinin bir maliyetlenmesi var, karşı bacağı var. Bunlara yapacak birşey yok ky olarak.
Ky nin işi zor.
Bu arada bütün bankaları sattım, bunlardan bi hayır gelmedi,gelmez de ... daha da spotta bankaya bulaşmam, belki vadelide ufak tefek...
Şişe de hacim müthiş...
8.21 e kadar kaldırıp neredeyse 30 kademe aşağı atıyor...
Gerçekten zor iş...
Her 5 kademe düşüşte döner diyenlere vere vere geldi aşağıya...
Arada bazı noktalarda poz azaltımı ve kar al yapmıştı. Onları hatırlayamadığım için ve kaçırmış olabileceğim için haksızlık olmasın diye tabloyu direkt uzatmak istemedim.
Eğer hiç poz azaltmadan bu mantıkla 1540 - 1720 arası satış yapılırsa toplam kontrat sayısı 2700, ortalama maliyet ise 1660 oluyor. Ve zirve noktasında hesapta 1.6 milyon TL zarar, 4.3 milyon civarı teminat olması gerekiyor. 6 milyon liranz yoksa evde denemeyin asdas :he:
Pala tam bir süzme...
1710.75 alış var...Sabah beri bekliyor. Döndüğü yere bak....
Geçen aynısı banka vadelide yaptı...
YEMEKÇI > ABEY...TESEKKUR ederim......çok zorladı hacım guzel gecemedi....gecemeyınce bosalttı kademe sahıplerı.....ıkılı tepe olma ıhtımalı var.........bı 170 altını test eder tekrar oyle gozukuo.......burada ayılar 1....bogalar o....şimdılık....tek gol bogalara yeter farka gıder ama olur mu zor...
KAP: [DOHOL ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/903321
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...771b2b9d21301e
19/01/2021 - 19/01/2021 tarihinde DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,54 - 3,80 TL fiyat aralığından
35.700.251 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 19/01/2021 tarihi
itibariyle %5,808 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Ad Soyad / Ticaret Unvanı : CEM OKULLU
Yaklaşık 2 aydır irili ufaklı olacak şekilde iyi puan topladım. Non linear sistemler ve grafiklerle evet. Ancak son 1-2 haftadır artık portfoy karı patinaj çekip nötr ile hafif eksiyse veya hiç kar etmemiş olana cepten zarara başladıysa oyunu bir müddet için terketme zamanıdır benim pencerede. İnat edildigi takdirde tahsilatı toplu yapıyorlar. Hiçbir güç piyasadan güçlü değil.
Bahsettiklerim spot viop tümü için geçerli. Gerektiğinde kenarda duramayanı harcıyorlar bariz. Faiz benim için ışıl ışıl parlıyor. O yüzden bir müddet nema+flat iyidir
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 saat ugrastı dunku kapanısın 400p altı......kıtleme mı yapıolar geldı baslangıca ama bırılerı mal sahıbı oldu:halay:
HSBC, İngiltere'de 82 şubesini kapatacak -AA
LONDRA (AA) - İngiltere'nin en büyük bankası HSBC, ülkedeki 82 şubesini kapatmaya karar verdi.
Bankadan yapılan açıklamada, HSBC'nin İngiltere'deki 593 şubesinden 82'sinin kapatılmasına karar verildiği, kapatılan şubelerde çalışanların işten çıkarılmayacağı, bu kişilerin yakın şubelerde çalışmaya devam edeceği bildirildi.
Açıklamada, son 5 yılda bankanın şubelerini kullanan müşteri sayısının üçte bir oranında azaldığı, müşterilerin yaklaşık yüzde 90'ının telefon, internet ya da akıllı telefon uygulama bankacılığı hizmetlerini kullandığı kaydedildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
seans bittiğine göre korkmadan düşüncemi söyleyebilirim:) ama öyle bulunmadık, bilinmedik bir kumaş değil:) perşem faiz kararı açıklaması var herhalde açıklanana kadar tahteravalli oyununda ancak yön şurası diye kilitlenmeden trade edebiliriz. yani yarın yok uçarız, yok çakılırız, diye bir durum olmaz diye kaşınıyorum:) yokyaa ellerimi kaşıyorum:) topik bu işte sanki yatırım danışmanıyız...
Bugün
PGSUS,SASA,GUBRE vadeli,
Endeks şubat vade işlemlerim oldu.
ortalama 1000 tl karla kapattım. PGSUSta 4 tane kaldı sadece.
Herkese iyi akşamlar.
sonuç olarak consensus haklı cıktı kazandı
https://i.hizliresim.com/SyOZVv.png
https://i.hizliresim.com/hBLG0x.png
https://i.hizliresim.com/BkPcxv.png
Bugün de piyango Dohol’e vurdu...
Güzel iş oradan oraya...
Petkm de son aldıklarından değil ama öncekilerden iyi para yaptı adam yine...