sn yak, sizde onlarla senkron islem yapin ,.mesela yukselksleri satis ,düþüþleri alým yönünde deðerlendirin.
Printable View
Oyak yatirim nokta atisi yapmis
endeks üzeri getiri
dün bir bugün iki :)
endekes -2 alkim +2
para sayma makinesi nerde :oleyo:
P.S. montaji tamamlamis 15 altina düsmüsken
bir kac karele kiyip alaydin da maliyetini düsereydin
daha ne yapsin new yorklu ,
:)
Ne dersek boþ. Satýþ patlamasý, kar patlamasý, yatýrým patlamasý, iþtirak satýþý olmadan yükselmesi zor gibi. Bekliyoruz, beklemeye devam ediyoruz. Ýnþallah yüzümüz hep beraber güler.
Kimler geldi , kimler gecti su Alkimden
zamanind bir tanesi açýktan diyordu satýn Alkimleri þimdikiler iyi subliminal mesaj veriyor,
gerci düsüsler iyidir 15 altindan yine mal topladik :yahoo:
Bir hisse var adi önemli degil satýþ yapilmiþ 1.5 dolradn yaklasik 14 tl
simdi idi 11.40 lerde, yani toptan almak yerine preaknede alsaymis daha karli olurmus
burasi borsa :)
Eninde sonunda AlKa’yý satacaklar ve iki þirket de uçacak. Bakalým hayýrlýsý. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Reha Koraya bunu genel kurulda sormuslar
Karli bir isletmeyi niye satalim demis,
Bencede hakli neden satsin ki :)
Bu bence daha istediðimiz alýcýyý bulamadýk demek keza zaten karlý þirket satýlýr. EBITDA maximizasyonu yapýp satarsýn, daha fazla o iþ koluna yatýrým yapýp büyümeyeceksen. Keza Alka’da da kapasite kullanýmý tavan yapmýþ, ya yatýrým yapacaklar ya da satýp ana iþlerine odaklanacaklar. Þahsi görüþümdür, yatýrým tavsiyesi deðildir.
Koralardan bahsediyorsak bunlar gecerli degildir :)
istanbuldaki kuzenler P.S ile ugrasiyor Ýzmirdekiler Kaðýtla,
Bence böyle gideriz, Kar payi almaya devam, yatirim demek karin azalmasidir
bilirler onlar islerini :)
hevesinizi kirmayayim ama bilin istedim saygilar
Teknik olarak tl bazli 16 üzeri Alkim görmek isterim,
Herþey olacaðýna varýr. Varsa nasipte kazanmak tilkide engel olmaz kargada. Nasipte yoksa yapacak birþey yok. Alkimi açýða satan ters köþe olabilir. Trade yapanda ters köþe olabilir. Dikkatli olmak lazým. Trade iþini denedim. Çok riskli. Beklemek en güzeli.
Aynen[emoji3] ben de Koralar yatýrým yapmaz diye düþündüðüm için satarlar veya satmalýlar dedim eninde sonunda. Ama bu aile ilginç, herþey beklenir. Benim için hava hoþ, uzun yýllardýr temettü alýyorum, memnunum. Kýsmet sn Dvk_Psh [emoji3]
En güzelini yapiyorsunuz birde asiri fiyatlamalarinda kar alsak tam olacakmis,
zaten beklerken satilirsa satilir satimazsa satilmaz ,
Satilacak diye haber cikaran Manipülasyoncularin oyuncaðý olmayiz,
Dünya genelinde soda külü fiyatlarýnýn yükselmesi þirketin kar marjlarýna etki ediyor mu acaba? son günlerde yaþanan hareketin bununla bir ilgisi olabilir mi?
Endeks'ten baðýmsýz hareket etmeye baþladý, bu olumlu bir þey. Hisse, özellikle son 3 aydýr, kurumsal fonlarýn radarýna girdi ve toplandý. Sessiz ve derinden ilerlemeye devam ediyor:ok:
gübrelerin dolar bazýnda ciddi zamlandigi ortada , Alkimin gübresi altýn deðerinde...
Bugün son 1 saat çok hareketli. Boþuna hareketlenmezdi, bir geliþme mevcut herhalde. Ya da her zaman ki gibi doldur boþalt mý oluyor
Bofa genelde aldýðýný ertesi gün boþalttý. Bugünde almýþ bakalým yarýn nasýl bir yol izleyecek.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak güzel yerde kapatti
Ama sn baðbozumunun dedigi gibi blue chip hissesi özeliigi gösteriyor
@bawer son durumun ne :)
blue chip: ''borsalarda buyuk firmalara ait ve yillar itibariyle istikrarli bir seyir izleyen hisselere verilen isimdir. bunlar genelde tanýnmis sirketlerin hisselerinden olusur. yatirimcinin bu hisselere guven tam olmasi nedeniyle fiyatlari nispeten yuksektir.''
ekþi sözlük'ten alýntý.
:whistling:
Oyak spor hizli basladi 50 bin lot aldi :) 2 dk
100 bin yapti ,
yetmez devam :)
Kurumsallara fiyat bu diyor,
Bireyselcilere 14 lerden alim firsati verdi,
Amerikali isini bilir,
takasta yabancý satarken emekllik fonlarý ve yatýrým fonlarý alýyor gözüküyor da bizim borsada genelde giden kaðýtlarda bunun tam tersi olmuyor mu ?
Nasilsiniz Alkimciler :)
Endeksten positive ayrismiz yine.. masallah :)
Halka açýklýk oraný çok fazla olduðundan hisse hareketleri çok aðýrlaþtý. Yükseliþleri çok çok aðýr. Düþüþ hýzý gayet güzel.