Abi ben seni istemiyom ki...git sen burdan...
Printable View
Abi ben seni istemiyom ki...git sen burdan...
Abinin hesabi heckirlar ele gecirdi Galiba
Ayva sen irakiyi birajtiydin. Yine mi basladun. Birak genclik ceksin.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
insanlar dine inansın...ateyizlikten iyidir...ama laiklik şart...
her şeyi mahfedecekler...
Yok abi ben yazdım onu...benim yaptığım ********lik yani işallah affedersin.
Abi ben 2 sene hastane, ilaç, doktor dolaşıp durdum. Ciddi riskler vardı, üstüne bir de pandemi, ağır ilaçlar kullandım. Dolar başlığında kavga çıkınca, orada epey kişiler küfür ettiler, beni savunan tek kişi de sendin.
Orada ayva dörtlü Reha, bize ''bu kişilerin psikolojik sorunları var'' dediydi. Bunu bana tanıdığım bir kişi daha söyleyince, iki hafta önce ben bir psikoloğa gittim. Bu hafta 3.seansa gidicem. İki sene önce olsa beni silah zoruyla kimse götüremezdi. Ama çok faydasını gördüm hatta 3.seansı iple çekiyorum. Tabii bu arada psikoloji ile ilgili makaleler falan okuyorum.
4-5 gün önce yine bir makale okurken ''acaba dedim bizim morukta bir arıza olabilir mi?''
Önce ''psikolojik sorunları olanla içki içilmez'' diye bir cümle yazdım. Sonra da dün o saçma cümleyi yazdım.
İnsan olan arkadaşına böyle test falan yapmaz abi...
Milyon kere özür diliyorum ve başlığı terk ediyorum...
Başlığı takip edenlerden özür dilerim...
Abi ben ağır ilaç kullanıyorum, hafızam eskisi gibi değili bırak, 2 sene öncenin %30'u kadar da yok.
Benim yazdıklarıma bakmayın.
Bence hiç bir şey düzelmez. ''Nas böyle, faiz haramdır'' diyerek doları 18 TL'ye çıkar, sonra örtülü faiz arttır. Ekonomi beklentilerle yönetilir ve böyle bir saçmalık olmaz. Alım fırsatı bu, dolar yine yükselir.
Kesinlikle yeni bir hükümet ve yeni bir CB'ye ihtiyaç var.
Muz Cumhuriyetinde olmaz.
Barbituratci aywaaaa..!
Seni olduğu gibi kabul ettik be ya..
Yazmayi sakın bırakma ..
Şu stresli borsada yarı şaka, yarı ciddi
Ama ipuçlarıyla dolu bir köşe burası. :)
Alkolsuz yemek borcum olsun.
Bugün, kaybettiğim eşeği semeri, yuları, nalları eksik de olsa buldum .
Bendensiniz be yaaa..!
Ayvagöbek Abi , seni tüm halinle önemsiyorum. Seni Hulusi Reise söylerim bak…
https://www.youtube.com/watch?v=9K6xrR_OVjs
Değerli kardeşim moruk, abi senden özür diliyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum...
Video uzun ama lütfen sonuna kadar izleyiniz. Kuran hiç böyle anlatılmadı. Müthiş bilgiler var. Defalarca izlenebilir.
Fakat benim burada yüzlerce kez yazdığım, ''Nuh Tufanı 50 bin yıl önce oldu, yeni bir Nuh Tufanın eşiğindeyiz'' sözü bir Kuran ayetiyle desteklendi.
Videoda var, diyor ki ''50.000 yılda bir toplu mahşer olur, insanlık yenilenir''. İnanın bu ayetten hiç haberim yoktu.
Son iki senede benim de yaşadığım deneyimler oldu. Bunları yazmayacağım.
Yakında dünyada yaşayan insanların en az yarısı bir anda ölecekler. Artık bundan eminim...
Özürlük bişey yok ortada ya amma abarttin abi
Olabilir
Artık okuyom ben sadece forumu
15 dk evvel son ceza bitti Yeni girebildim içeri
Gelip tahrik ediyolar Cevap verince banlıyolar
Bu forumu sevmedim
Daha yazmıyom
Bunu da 2 defa Özür yazdın sen diye nezaketen cevaben yazdım
Zaten alınmış olsam hem hesabın çalındı diye şakaya almam Hem cvp yazmam
Yani Şimdi cevap yazmasak olmazdı
Diger yandan Üstteki topikler icin ; ya adam para kaybediyor yada kazancı azalıyor kızıyo sonra gelip bize sallıyo satasiyo sonra benden bi cevap olunca burda forumda yönetim bikaç kişiyle kanka Kendinden olmayanlara ceza kesiyolar
Hisse nete yakışmayan üslup - ceza bahanesi bu genelde
Ben şahsen bu forumun üslubu varsa Tam anlayamadım bence üslup filan yok
E kendi arkadaşin soverken, ona niye ceza yok ?
Psikolojik tedavi mahiyetini bilmiyom psikologlar bence genelde sonuca gitmiyo ben hiç gitmedim biliyom seansta seni duygulandiriyo Çıkınca alveoller var akciğerlerde onlar açılıyor biraz beyne kan gidiyor iyi geldi zannediyon
Sendeki semptomlar ne olabilir kendin düşün bulursun abi pek çok psiko tedavinin çözümü zor ve acili O profesyonel destek verenler bana komik geliyo Tabi geçmiş olsun Allah şifa versin
Tina Turner mesela der ki kimle olmuyorsa onla devam etme nerde mutlu değilsen orda yaşama vs bu daha etkin çözüm bence
Gerci bzm arkadaşlık her daim devam ama tabi seni sıkan üzen gerenle sanimiyetine inanmadigin geçmiş yasanmisliklarda sana yanlış yapanlada pek arkadaşlık edilmez
Ayrıca ağabey
Fikir . Aklıma geldi ortaya karışık
Bu tabiki bi yanlış değil ortaya yazıyom
İlk yanlışı büyük yapacan o ne öyle ya :))) çünki ilk yanlış her daim affediliyo sonrakiler kallavi geliyo
Yargı da bile ilk sorduklari ne? Ya zaten biliyorlarda :))
Daha önceki suçun?
Hiç yok efendim bu ilk Dedin mi bi başka oluyo
Ama dünyayı bilmiyorum da memleketi de tam tanımıyorum hiç şehirlerarası plasiyerlik filan yapmadım
Bana bu forum iyi gelmiyor abi kısaca bzm okumuş entel birazda batı özentisi insanlar tuhaf geliyor . Bi insan her zmn çıktığı yeri bilecek Kültürel olarak Kast ettiğim
Hickimseden de Özür mozur dilemeden forumu terk eyliyom Kirdiklarimda mutlaka hak etmişlerdir Ohh olsun
Tabi bu topik okuryazarlari her daim dost
Sen burge value 0101 gibi kişiler
Üstteki topiklerdede isim zikretmeycem , Ortak biseyimiz olmadı onlarla Burdaki gibi
Çok iyi bikaç kişi var , ama zaten dünya kadar yazmışız Kafi
Tina Turner in dediği gibi başka hobi bulacam kendime
Çok teşekkürler abi uzun da yazmışsın.
Bu başlıkta takılırız...ayva dörtlüyü boşver...ben de sık yazamayacam...önemli olaylar var...
Kainatın merkezinde insan vardır.insanın merkezinde kalp vardır.kalbin merkezinde zikir vardır.KALBİMİZİ ÜZMEYE GEREK YOK . İŞiniz gücünüz rast gelsin , benim gözlerim sizi arıyor dostlar…
Kalp gözlerimizi açalım efendim …
https://www.youtube.com/watch?v=nzKTqW_4h58
videonun 2.50 dakikasından itibaren önce borsadaki düşüş(cuma günü)ile başlayan olayları anlatıyor ve videonun 5.dakikasında aynen şunu söylüyor: Ankara'da bir tilki var, bu tilki bilgi sızdırıyor. Bulun bunu vurun kafasına...
Çok ciddi suçlar işleniyor...
12 tl altı "rekabetçi tl" ilkesine aykırı.
13-14 arası makul.
https://i.hizliresim.com/qt2xhnn.jpgAlıntı:
Bakan Nebati: Üç günde finansal istikrarı sağladık.
''Gözlerime bakın'' demiş ya, ben bu adamın yüzüne baktığımda felaketi görüyorum.
Güvenenlere şapka çıkarıyorum.
Alıntı:
Bahri Şenkal
@bahrisenkal
SEVGİLİ DOSTLAR
Başarabilecek miyim bilemiyorum ama artık din ve siyaset konularına hiç girmeyeceğim! Birkaç çok önemli nedeni var!..
Alıntı:
1-Haksızlıkları ve zulümleri açık ya da dolaylı biçimde yani susarak destekledikleri için Allah toplumun aklını aldı! Dolayısıyla artık bir şey anlatmak mümkün değil!..
Alıntı:
2- Yaklaşık 10-15 yıldan beri hep bugünleri anlattım! Toplumun nereye doğru sürüklendiğini anlattım ama hiçbir faydasının olmadığını gördüm!..
3- Sonuçta bu toplumla ilgili hiçbir şeyin ağza alınıp konuşmaya değmediğini ve değmeyeceğini gördüm!..
Alıntı:
4- Öyle korkunç bir noktadayız ki İslam'dan, Kuran'dan, peygamberden bahsetmek; hak, hukuk ve adaletten bahsetmek bu değerleri aşındırıyor ve değersizleştiriyor!..
Artık çok geç...İnsanlar olacakları seziyor abi...Alıntı:
5-Kısacası çok büyük bir çaresizlik içindeyiz! Maalesef bu tür dönemlerde hiçbir sözün etkisi olmuyor çünkü anlatma konusunu Allah devralıyor ve o toplumlarla hesaplaşıyor! Dolaysıyla bundan sonra söylenecek her söz de Allah'ın işine karışmak gibi oluyor!..
Alıntı:
Erem Şentürk
@EremSenturk
· 17s
Kulis Bilgisi:
Bazı üstü düzey ihracatçılar basına kapalı özel bir kahvaltıda buluştular.
Doların düzenli olarak düşmeye devam edeceğini ve hacimli şok düşüşler de olabileceği tahmin ediyorlarmış.
:)))))))))))))))))))))))Alıntı:
The Big Short
@TekBasinaBorsa
·
15s
Bizim orda bir söz vardır, at yalanı s.key.m inanani diye :)
Not : ihracatcıyım, ocagın 2ci haftası görüşelim.
Eyüp'lü Sabri modeli krizi derinleştirir.
Toplu mahşere çıkacaz...Önce toplu ölmemiz lazım...
MB pazartesi kuru 10.6 ilan ederse;
10.6 + (10.6 x%14 ÷4) = 10.91
3 ay sonra dolar 10.91 olursa hazinenin basabas noktası mı oluyor ?
Aywaaa?
4250 ÷10,6 = 400 $ asgari ücret.
Gecen yıl 384 dolar idi.
Rekabetçi kur iddiası meğer saman imiş.
Çin modeli de...
Dıs ticaret açığının kapatılması hedefi var mı?
Gercek ne?
https://i.hizliresim.com/394z0bx.jpg
Büle demişler...
If someone says Nas, change your currency immediately and switch to TL.
https://i.hizliresim.com/b4zqe32.jpg
Alıntı:
Turkey Data Monitor
@turkeymonitor
Kur korumalı mevduat modeline geçildiğinden bu yana döviz piyasasına müdahaleler gündemden düşmüyor. Analistler tahminlerini kapsamlı Net Dış Varlıklar tanımındaki değişime bakarak yapıyorlar. Buna gore 1-22 Aralık’ta kabaca $20 milyar’lık bir müdahale söz konusu.
https://i.hizliresim.com/sgkhu59.jpg
Hepsi oyunun bir parçası...Alıntı:
"Dolar 30 lira olacak, TL çöküyor" diye videolar yaparak insanlara 18'den dolar aldıran Selçuk Geçer'i Halk TV'ye bağlamışlar, ekonomiyi yorumlatıyorlar...
Gerçekten "bu ülkede her şey olursun, rezil olamazsın"...
https://i.hizliresim.com/21ybmwj.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=Rqrf2w_mads
Kolları tam bırakmamış ama yine de iyi. Bravo...