Dohol un içine eden Yapı kredi yatırım ,iyice cozuttu bu gün ,90 milyon lot trade etti ,zarar etmeyim diye olayı abarttı
elinde kalan mal gün sonu maliyet 3.26 yarın ,yukarı mecbur çizecek ,hisse 3.08 dan kapandı
Bu gün açığa satışın ileri adım uygulamasını kaldırdılar , bu da etkili oldu ,benim doholda hisse var bir süre takip ettim kademeleri başlangıçta sabahtan satış kademelerini şişirdiler ,sonradan ciddi alımlar gelince satış kademeleri inmeye başladı ama dediğim gibi yapı kredi her zamanki alım satım olayını bu hisse de abartınca açıkçılar cesaret buldu tekrar şişirdiler satışı
BİM de sıkıntı yok 1 hafta 10 günde % 15 sıçramış ,yabancı bir fon çıkışı vardı aralık 21 den itibaren 25 milyon lot sattı bank of
haliyle 85 den 61 lere kadar geriledi ,bende bu seviyelerden girdim ,netice de düzeltme yapması normal
bir de ekmek bakkalda satılacak muhhabeti falan var o da etkiler
TEKFEN olayı 27 lerden 12 lere bir düştü ,senelerdir öylece kaldı hiç gıpraşamadı zavallım 3 senedir bekleyenler var hala ,şimdi bist 30 çıkarken o da yürüdü ,biraz da son bilançosu fena değil ,yurt dışı çalıştığı için elinde döviz falanda vardır
ama istedikleri zaman hop buraya kadar derler tekfende ,yıl sonu bilançosuna bakarlar
TTE eksi gelecek gibi. Ne yapacağız şimdi?
TTE tahmini olan var mı? Bence 0'a yakın bir şey götürür...
TEKfenin geçmişini biliyorum ama bu günkü duruma nedir tam bilmiyorum .formun tekfen sayfasında ,yanılmıyorsam ismi Cemal olan bir arkadaş vardı zamanında şimdi de vardır belki çünkü o da yüksekten hisseye girip ,zamanla TEKFEN ustası olmuş ,patronları o kadar bilmezdir şirketini
Belki de sıçrar dediğin gibi
üstat neden sıçrama bekliyorsun ?
falına baktım iyi birisi ,tiyoyu sevdiği için geliyor , tartışma kavga gürültü sevmiyor
ama borsa fon işleri ona göre değil ,panik yapıyor bir arsa alsa sağlığı için daha iyi
ya da böyle görüntü veriyor diyelim ,sanal ortam da kim nedir bilemezsin ,bir bakarsın 2 dakika sonra ana avrat küfür de edebilir:)
Yatırım işine hoşgeldin
Karanlık odaya -1 ile girip -3 ile çıkan teknoloji endeksi bilirim. Unutursan bir gün illaki kazanırsın her gün bakarsan kafayı yersin benim gibi.
Borsada çıkmayıp 1 ay bekleseydin param %50 artmıştı teknoloji endeksi fonundaydım senin gibi
hissenin geçmişini ve trendi biliyorsan ve birde tecrübe varsa hissiyat en önemlisidir :)
teknik ve temel konusunda çağı aşmış insanlar gördüm ,birisi halkbank hissesinde ,diğeri global yatırım hissesinde yıllardır zarar edip bekleyerek hayatlarını da heba ettiler
Tr de ozellikle 2019 dan sonra en ufak teknik calisti diyen gelsin konusalim ustadim
Resmen kumar oynar hale geldik
Ben hayatinda b30 hisselerinin 4 taban arka arkaya yaptigini ilk defa gecen ay gordum
Ne rahipte ne afrin yaptiriminda ne de en onemkisi kasim suleymanide boyle bir durum gormedim
Ben zarari cikarmistim vefam lakin
Kahpelige ugradim
20 aralikti sanirim
Bir cok bist hissesi taban yapti
Tuprasta param coktu oradan iceri girdik yine
Zaman aleyhimize isliyor
Kar ettik zannediyoruz ama paramizi uc dort ay cevirip geri veriyorlar bize
Aslinda hep zarardayiz
Bizim zamanimizda etik vardi ahlak vardi
Viopla endeks paralel hareket ederdi
Simdi bakiyoruz viop arti 2 de endeks ekside
Hacmi derin hisselerde tek kademe cikmasi saatler gunler alabilirdi
Simdi koskoca bim tupras dohol gibi hisseleri topac gibi ziplatiyorlar
Ya hele gecen garani 20 kademe asagi 5 dk da cektiler...
Lan spek hisse olsa bu kadar olmaz...
Bizim zamanimizda gotumuzdeki donla endeksin korelasyonu vardi
Simdi?????
Indikatorumuz ne?
Benim indikatorum
Bir bahceci
Iki hislerimdir
Nohtaaaaaaaa
Battım TTE %-2,2739...
Mesela agam dolari burada kitlemek ister
Bir yeri kitleyince bir yerden bosaliyor daaaa
Talisker i tek gecerim
Glenlivet fena degil
Kafami ehonomiyle yoramam
AES alsaydım keşke...
Vestl
Bim
Tekfen
Dohol
Ismen
Mobtl
Takibimdedir
Ytd
Endeks arti 1.21 ken
Xtkjs 0.11 se
Ben buna micimla gulerim
Kardeslerim aes kumar otesidir
Sebepsiz bir gecede yuzde 15 dusmuslugunu gordum
Cugaranin gazina gelip atlamayin
Ytd
Abi tahta izlemeyi bilen bimasin rezilligine bir baksin resmen spek isletiyor
Birde bulursan lagavulin dene, en azından barında olsunRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gordunuzmu ustadim
Simdi ne olduda hepsi terse dondu?
Ya okadar bariz ki
Dolari baskilamak icin paralari kalmadi bistten cekiyorlar
Dikkat edin ne zaman dolar sikissa bist bu hareketleri yapiyor
Tsklr ustadim
Bu tarz onerileri seviyorum
Yani tavan yapacak hisse soyleseniz bu denli mutlu olamam
Alkolik degilim ama o merete asigim