Gazimzi aldik.devam edelimmi kaldigimiz yerden
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gazimzi aldik.devam edelimmi kaldigimiz yerden
Devre kesici mi yedi 38 lot ile %12 yapmış
Konışma desin konuşmim dedim ama devre kesme olurmu burda.İşlemmi varda kessin.
Devamlı işlem görenlerde.Devre kesici olur.Tek emir toplamaya girer15 dk işlem görmez.Malum bu zaten emir toplama ile gidiyoruz.Bi yerde doğru devre keser yonga da denk geldim ama saat 13.55 yerine 14.10 da açıldı.
5 kere devre kesersen VBTS ye girer.yani açığa alımsatım belli tarihe kadar yasak bizde zaten yasak.O nun için rahat ol.
Kimde çok varsa,,atıyorum en çok 10 kişide 20000 er lot var,,bunlardan yüksek yoksa bunlar seçilir.
Şirket kuruluşta nasıl kuruldu bilmiyorum,
5-10 kişi kurucu üyedir,ve çoğunluk hisse bunlardadır,,,"hey işçiler gelin burada karlı birşirket var,sizde hisse alın,şirkete ortak olun" demişlerdir,,3000 ortakda atıyorum,100-200 er lot aldılar ise,
Yönetimdeki kişiler en çok hisseye sahip olduklarından yönetime seçilmişlerdir,
Kimde en çok ne kadar hisse var bilmiyorum,
ama kural budur.
İttifak,bera holding,bu tür kuruluşlardır.
Tavan,,vay be.
99 lot satış ile 198.60 alış ve 198.79 satış kademelerini 185 alış 198.60 satışa çevirdiler biri gider 388 lot alır tahtaya can getirir diğeri 99 lot ile tahtayı bozar isbtr bakın da ders alın adamlar doğru dürüst satmadı bile
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denemelik tavana 3 tane yazdim aldilar ben şok oldum ama adamin niyeti toplamaksa 50-60 taneyle aşağı salacaktir elinde coksada 300 e mi gidecek ne yapacak yarin oburgun belli olur hayirlisi bakalim yani iki turlude elinde olan kazanacak inşallah
Bence İş B alımı yapacaklardı isim benzerliğinden işbir aldılar😵😀😀
İşkur %50 artmış,,bunda tavan taban yok galiba.
Philip tek başına almış
Bilmiyorum ama isbtr alamadım bari İşbir alayım dedim aslında günlük 500/1000 TL alıyorum ne işim vardı İşbir de hayirlisi demekten başka çarem yok
Philip capital
1 milyar dolar uzeri portfoyu olan
Genelde uzakdogu singapur hongkong hindistan cin endenozya li yatirimcilara araci olan kurum
Hindistan ? Ortak sirket ?
Aklimda deli sorular :)
Günlük takas varmı.
Aslında bu işbir in hazineye geçmesi lazım
Cimere yazmak gerek CUMHURBAŞKANILIĞI İLETİŞİM SİSTEMİ
400 500 ler yakın hisse 7 yıldır uyuyor bu hareketler bu hisse için normalde ytd
Birde bedelsiz verirse hisse efsane olur ytd
Bistte bedelsiz potansiyeli olan hisselerin başında ytd
Yonga bedelsiz vermişti 100 liradan 3000 liraya mı gitmişti sayın güneşligünler?
Aga deli sorulara gerek yok philip de portföy yüksek ise açarsın küçük çaplı bir spek ya da yatırımcı tahtaya girdi eğer niyet toplamak ise mecbur aldıkça yükselir ne boş tahtalar gördüm yükseldi bu tip(İşbir gibi) şirketlerin halka arzı olmalı ilaveten dolaşımdaki lot da en az %30 u bulmalı düşün philip ya da Gedik tahtaya girdi kime satacak ha tek fiyat isteseler uzaya gider
Şu işbir holding boya işine girse şöyle Marshallı falan satın alsa ne güzel olur:plc:
Cidden sabah bir tahtadan sadece 3 dk 700 TL aldım ve ekranı kapadım saat 17.53 e kadar İşbir aldım zarar olsa bile sadece 1 günde çıkarırım
2015 yılı genel kurulunda sermaye artırımıyla ilgili konuşulmuş bu yılki genel kurula katılıp bunları hatırlatacam arkadaşlar.
Korkum çıkışın suni olma ihtimalinden.Senede bir iki defa bu tip atakları yapıyor.Umarım bu sefer kalıcı hale gelşr.Dün alışlarla ilgili pasta atabilen varmı.Şimdiden teşekkürler.
Eşleşme görebilen varmı.
Kısmet o zaman.Evt baya bi uğraştın almak için bakalım bu gün alabilecekmisin.Bu hacme göre gelebilir sana.
Eşleşme dip te 158900 de 150 lot .50 lot ekside.Şansın varmış.Dipten kaçırmasına herhalde.,😊
Philip dün aldığını bugün tabandan satacak görünün eşleşme de bu