yalnız cem yılmaz buraları okuyorsa , telif hakkımızı almamız lazım mörük
Printable View
yalnız cem yılmaz buraları okuyorsa , telif hakkımızı almamız lazım mörük
standart yükselecek.. eski standartta kalıp telef olmayın.. :p
Yaw doktor, 2-3 ay kalmış işte, sıkarız dişimizi...ben de ekonomik kriz var falan sandıydım...gidip dolar kredisi çekeyim bari uzun vadeli, nasılsa 8.50 de tutunamazsa 6.75 e kadar yolu var...
Laki bak sana burdan son tüyo
Aramızda kalsın tabi
Bundan sonraki savaş
Gelmekte olan
https://m.youtube.com/watch?v=78IJdhvY1zg
Buna benzicek
bu arada kütahya porselenci haktan akdoğan , bilmem kaçıncı kez ayın aslında uzay gemisi olduğunu açıklamış. kabak tadı verdi diycem de , onun da kendine göre bi lezzeti var kabağa ayıp olacak...
https://youtu.be/-aB4yfXcTAk
Bu sistemi yöneten finans kapitalın köleleri ilemi?
Kıblesi okyonus ötesinde olup.!!
Bidenden randevu almak için her kılığa girenlerlemi.???
Hesap ortada.!!
Hiperenflasyon döviz kuru.!!
Bermuda bataklığı.!!
Garantiler dövize endeksli.!!
Soygun düzeninde.!!
Verilen garantiler.!!
Geçmedigin köprülerin, yatmadıgın hastanenin, gitmediğin havaalanının, geçmedigin köprünün
Parasını kim ödüyor.!!????
Vatandaş.!!
Sögüşleyen kimler?
Anlaşmazlık adresi neresi.!????
Londra tahkim mahkemeleri.!!
Sistem sade vatandaşın cebindeki parayı .!!
Sögüşleyerek.!!
Mutlu azınlığın cebine aktarmak.!!
Üzere kurulu.!!!
Yani vatandaşı sefillige mahkum etmek.!!
Üzere dizayn edilmiş.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
adamların hayatı yansıtma..
gezgen para kusuyor... böyle zamanda böyle performans...
propagnda gündemler..
yalan kötü temel malzemesi.
ilk kalp attığından beri, kalp hastalığı vardır.
akıl var olduğundan beri, akıl hastalığı vardır..
kitlesel akıl/ruh sağlığı bozukluğu da, her çağda tek şekilde biter. :yes:
eski de bir borazan çalmaya bakar
bugün bir tweete.
reklam arası bitti oluyor.
Major Para birimleri.!!
Dünyada işlemde olan 7 para birimi olarak Amerika doları (USD), euro (EUR), İngiliz sterlini (GBP), Avustralya doları (AUD), Kanada doları (CAD), İsviçre frangı(CHF), Japon yeni (JPY) sayılmaktadır.
Tüm islam ülkelerinin toplamı.!!
Bir japonya etmiyor.!!!
Japonya ile Türkiyeyi karşılaştıranlar.!!
Zır delidir.!!!
Pardon pudra şekeri efekti.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
ekonomi gökte bi uçak ise
Onu bakalım böyle indirmeyi kim başaracak?
https://m.youtube.com/watch?v=7nFUYnf9Nhg
Yok abi
Doğu batı savaşı
Batı kaybediyo
Kooperatif ekonomi çıkıyo ortaya Hayat buluyo
İlk defa
Şu anda
Patron kapitalizmi
Yani sömürü ekonomisi
Şöyle üzülme
Baş iki aktör
Abd + Doçland
Kaybedince kafi zaten
Ötekiler uyaroğlu - uyarlar yeni sisteme
Biz de koyaroğlu sayılırız
Video yu izle uçak nereye konuyo
Sinek gibi
Onları Alman anaokulunda öğretiyolarda
Alttakiler:
Coinler
Forex
Viop
Varant
Investing
Herşey sistem, bu kadar karmaşayı kaldırmıyo
Demokles in kılıncı bi sünnet etsin önce
Evin her yerini silersin
Dunyadan iki para birimi kalkmalı
Dolar Avro
Bunlar sadece sömürücü
Gerçek hayata odaklan
İlk sömürü sistemi nerde nasıl kuruldu
Yarın hatırlat
Anlatacam
Zulüm illa ki biter
Bedeli ne olur tabi Bilmem Yaşıyıp görcez
Faiz haram, %100 kur artışı helal...
Yaşasın Kötülük
Deney Günlükleri D-8 Day
Lucifer Hıdır
heh.. günah keçisi âyini...
onu söylesinler
satış gelsin, 2 yıla kur stratosferi deler.
taban enflasyondan ederi 11 lerde.
meyve olgunlaşıyor... geçmiş dönemde, biri daha şartların olgunlaşmasını bekledik derdi..
trepanasyon nedir bilirmisin ? ne için yapılırdı? taş devri uygulaması(mö 4000+ dan kayıt var)..
Oh be. Birkac ay sikalim disimizi o vakit. Dusununce bile bir ferahlik, bir serinlik geldi. Bende diyordum ne vakit biter bu durum. O zaman cal patlasin vur oynasin. Ekonomik kurtulus savasini kazanmaya pek yakiniz zaar.
NASA nin 1950 li yillardaki raporlarinda bile ipucu verilmis bu konuda. Kanitlar var.
Teleskop ilk ciktiginda ayi gozetleyen ilk insanlar aydaki kraterlerin neden derinlesmedigini arastirmislar. Cunku altta baska bir tabaka var
ikincisi Apollo nun aya yaptigi seferden kalkarken ayin nasil titredigini yani icinin bos oldugunu kanitlamislar
Ama en onemlisi de ayin bir yuzunun devamli dunyaya bakmasi ve hic donmemesi
Ay tutulmasi oldugunda dikkat edin gunesi tamamen kapatir. Tamamen kapatmasinin sebebide ayin konumunun mukemmel bir sekilde ayarlanmasi yani ay dunya ve gunesin birbirinden olan uzakliklarinin hesaplanarak ayin oraya konuldugu anlasilmistir
Cok eski kitaplarda ay diye bir sey olmadigini ayin sonradan olustuguda yazilir.
Komplo teorilerine asla inanmam daha yukaridaki videoyuda seyretmedim ama bu adami tanimaniz bile beni sok etti
Geçenlerde ayin yapıyoruz arkadaşlarla, kırmızı pelerinleri giymişiz gene, arkada Tom Cruise Nikole Kitman haşna fişna halinde bi rahat durun leyn dedin su döktüm falan, ayıptır söylemesi kedi kesiyoruz, para ona yetti.
Dediler doları hoplatalım, 8 TL de ney, dedim 9.30-10 yapın da görsünler ebelerininkini...yaşasın kötülük..
Tamam dediler...8.26, 8.40, 9, 9.30, 9.45, 10 oldu, telefon açtım tamam dedim yeter, abi biz kaldırmıyoruz ki, biz daha olaya giremedik. Sonra 11, 12, 13...konunun bizle alakası yok..
Sonra canım sıkılmadı da değil, bize gerek kalmamış, kendimi işe yaramaz hissettim...rüzgar ektim, tornado biçtim..
A kuşağından, Lucifer Hıdır, kesinlikle ayak uyduramayangillerden..
Sen dünden kaybetmişsin savaşı.!!
Finans kapitalın sıcak paranın kölesi yapmışsın ülkeyi.!!
Dış iç borç gırtlağına kadar.!!
İhracat birim fiyatın yerlerde sürünüyor.!!
Asgari ücret Afrika liginde.!!
Teknik olarak beyin ölümün gerçekleşmiş.!!
Mezarlıktan geçerken korkudan ıslık çalıyorsun.!!
Cds risk pirimin şeytan çarpmış modunda.!!
Saldım çayıra .!!!
Sıradaki gelsin.!!
Kral ÇIPLAK.!!
Aziz nesin büyük düşünür.!!
Bu günleri yıllar önce yazmıştı.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Ben mi yapmışım
Ben bunlara hiç oy vermedim
Napayım kendimimi yakıym Çek vatandaş Jan Hus gibi :)
Sonra Husineten diye bi tarikat çıktı hatta orta Avrupada
Ben mi dedim israf et
Parasal genişle
Beton dök
Yooo
Ben bi fenalık etmedim
Yapanlar düşünsün
Vicdan herşeydir
Rahat uyutmaz adamı
Kuran- Kerim de Kamer suresi var.
https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/...1-ayet-tefsiri
https://islamansiklopedisi.org.tr/ay
Aşağıya başlangıç kısmını koydum, isteyen detayını okur:
I. KUR’AN ve HADİS
Kuran-ı Kerîm kâinatın kozmik sisteminde yer alan çeşitli varlıklara dikkat çekmekte, insanın bunlar üzerinde düşünerek ibret almasını, böylece şuurlu olarak Allah’a inanmasını ve ilâhî birer lutuf olan bu nimetlerden faydalanmasını istemektedir. Bu arada yirmi yedi âyette ay anlamında kamer kelimesi geçmektedir. Burada önemli olan husus, ilgili âyetlerde güneş “ziyâ†ve “sirâc†kelimeleriyle, ay ise “nûr†ve aynı kökten gelen “münîr†kelimeleriyle nitelendirilerek güneşin ışık kaynağı, ayın ise sönmüş bir yıldız olduğuna dikkat çekilmiş olmasıdır. Modern bilimin verileriyle tam bir uygunluk arzeden bu husus konuyla ilgili bir kısım âyetlerde şöyle ifade edilmektedir: “Görmez misiniz, Allah yedi göğü nasıl birbiriyle uyumlu bir şekilde yaratmış, aralarında aya aydınlık vermiş, güneşin ışık saçmasını sağlamıştır†(Nûh 71/15-16). “Biz gece ve gündüzü kudretimizin iki işareti kıldık; gecenin işaretini (ay) sildik, yerine gündüzün işaretini (güneş) aydınlatıcı kıldık...†(el-İsrâ 17/12). Şüphesiz gecenin simgesi ay, gündüzünki güneştir; “gecenin işaretini sildik†ifadesinden bir zamanlar ayın da güneş gibi ışık kaynağı bir yıldız olduğunu anlamak mümkündür. Gerçi ayın ışık kaynağı olmayıp güneşin ışığını yansıttığı ilk çağlardan beri biliniyorsa da onun güneş gibi bir yıldız iken sonradan söndüğüne ilk defa dikkati çeken Kur’ân-ı Kerîm olmuştur.
https://i.hizliresim.com/q9onzoq.jpg
2 Tane zibidi...
https://twitter.com/aykiricomtr/stat...320560136?s=20
Merkez Bankası soygununu anlatan İspanyol yapımı La Casa de Papel'in final sezonundan bir sahne:
“Hiçbir şey bırakmamışlar. Tüm ulusal rezervi almışlar, bu ne demek biliyor musunuz? Ulusal rezerv bir ülkenin kredisidir, ödeme gücüdür, teminatıdır anladınız mı?"
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Ay uzay gemisi midir bilmiyorum ama ulke ekonomisi sudden stop a dogru gidiyor. Onumuzdeki 3-4 ay cok seylere gebe.
Ekonomide tersine mühendislik, FED faiz düşürüyorsa demek ki iyi bir şeyh..
Fakirden (ç)al zengine ver.
Hiç haberimiz yokmuş gibi çek panpa...kredileri..
internet bağlatmış, böyle bir foruma üye olmayı becerip yüzlerce yazı yazabilmiş adamlar bile.. ayın içi aslında boş, uzay gemisi.. aslında yıldızdı o bi zamanlar diye zırvalayabiliyorken.. hala nasıl %30 oy alıyor bunlar diye şaşırmak da saçma hakikaten düşününce.
Ya Anadolu Ajansının hesabını hacklemişler kafa yapıyolar, ya da Sn CB AKP Genel Başkanına çok fena laf koymuş...ikisinden biri ama kararsız kaldım, zaytung da olabilir.
Benim bildiğim bunların içinde kendinden başka askerlik yapan yok...
Şaşı bak, şaşır(t) !
vermiş mesajı, karışır etraf.:yes:
Yok o filmi seyrettik.Artık haşırt kısmı o şekilde olmaz da başka şekilde olur.Yaşıyoruz içindeyiz zaten.
3 büyük teknoloji mağazası ülke genelinde apple ürünleri satmıyorlar, stok sıfır...internetten sipariş vermeyin kesin önce 2-3 hafta sallarlar sonra da siparişi iptal ederler dediler..
Allahtan mahalle arasında bi Arçelik bayii buldum elinde ürün olan, garibimin dünyadan haberi yok, kaptım kaçtım..
Piyasa kilit...
espiriye vuruluyor ama eli kulağında ne oluyoruz lan denmesi.
hala çalışma/anlatma usulleri öğrenilemedi mi ? :he:
tospa attı faiz ters obosunu... aynısı ağustostan beri takibimde
15 den çalıştırmazlar..
hesabım kur tabanı 11,3 da..
3.7(37 kuruş) için olmaz o iş..
dediği şeyin olma/başlama seviyesi belli.
döngü süreci/tepe zamanı belli
sonunda 35+ faizimiz olur..
7,2-8,26 arası olan faiz soygunu geri gelir. :yes:
11.30 bence aşağıda, 12.50 dip 13-14 bandı olabilir, zirve artık Allah ne verdiyse..10 yıllıklar 21.69 da zirve yapmıştı, 22.80 lerle senkronize oluruz işte...
de, zirveyi gene geceye denk getirirler, oldu da bitti maşaallah..
Bundan sonra her 1 TL de %10, %20, %40, %30 da ya tutarsa hesabı üstünden desek..
Toplayıp kaldırıyomuş, dökülen ne varsa, x%200+ ya 6.90 a göre.....mal gibi kalırız ortada...