yarın nasıl olacak bakalım....
yarın nasıl olacak bakalım....
Kanser hastalarında özellikle beyin metastazı olanlarda oluşan ödem nedeniyle hasta çok kötü etkilenir dengesi bozulur şirazesi kayar bu durumda geçici rahatlama için hastaya kortizon basılır hastanın durumu geçici bir süre stabil olur iştahı açılır çevresindekiler umutlanır tam iyi gidiyor derken son gelen atakla hasta palyatif bakıma oradan da musalla taşına namazı kılınır. Ahvalimiz budur.
Bankalar birliği vöyle birşey demedi, ayrıca mevduatın 1 yıllık olmayacağını mevduat sahibinin istediği vadede olacağını söyledi.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ocakta mı çıkacakmış....
VOV Hesap % 18.25
Kamu bankaları yarından itibaren gelere bu hizmeti sunacak dedi.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
21 Aralık resmi gazete
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...2/20211221.pdf
heyecanlı bir gece oldu....
şey ve öteki şey biraz daha düşse iyi olur....bakalım yarın nasıl olacak....
Bankalar Birliği ayrıntıya girmemiştir o konuda. Birkaç farklı yerden süre ile ilgili kısmı okumuştum YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence faiz 40 Lara çıkacak 15 e 14 e kimse yatirmaz .doların bu kadar düşmesinden ben bunu anlarim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turkiyede yukselen hicbiseyin fiyati dusmez. Bunu unutmayin. Ne araba ne ev fiyati duser. Hele araba hic dusmez 0 araba yok cunkuSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni sistemin en büyük açığı aşırı değersiz tl’de iş yaparda olurda tl değerlenirse sistemde risk artar. Tahminen bunuda faizi düşürerek kontrol edecekler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi salak enflasyon %50 iken %17 den parasini faize koyacak bakalim[emoji2]
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Detaylar belli olsun bakalim. Ben yinede sahsen yatirmam mevduata. Enflasyon %50 iken SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bulgarlar ağlıyolardır....
dolar 11.10 tl.
şaapppp bir naneye yaramadı.
reyis basgan çıktı kılıçıyla doları ikiye böldü.
peki daha düne kadar niye şişiriyordu.
sanırım günlük nzor bono , kiraz vs. hesaplar çöp olacak
devletin dövize yakınsaması için en azından 1-3 aylık veya 6 aylık vadeye bakması gerekir düşüncesindeyim
bist dün 118 dolara gerilemişti.
şu an 185 dolara kadar çıktı.
hem de işlem yapılmadan
.....................
ve Rab teala çığlıklarını duydu TL de kalan kullarının, dolara dönmek için müthiş bir fırsat sundu.
Alın bu kirazdan , kalmayacak birazdan...
Oha yaa bankalar hemen mevduat faizini 1 puan indirmis;) hangi kerizler satiyosa satin satin[emoji2]
Vakıfbankı aradım
Henüz dovize endeksli mevduat ile ilgili detaylar bize gelmedi dedi
Ziraatte MTsi olanlar sorabilirse güzel olur
Dünyada ilk kez denenecek bu sistem anlaşılana ve oturana kadar çok yüksek oynaklığa sahip olabilir...
Borsacılar bunu iyi bilir...
Dünkü gibi AŞIRI ve SIĞ satıştan dolar 5 TL nin bile altına inebilir.
Veya tersinde sistem çökerse 30-40-50 ye giderse kim nasıl durduracak, belli mi?
Bankalar hemen mevduat faizini indirmis. Uyaniklar ya. Nahh parami baglarim size ennflasyon %50 adamlar 17 veriyo.
Benim anlamadığım adam TL'yi yüzde 15 ten 1 yıllık bağladı dolar 10 Ken yüzde 20 arttı 12 oldu fakat enflasyonda 25 oldu ödeme yaparken hangisini baz alacak
Sanki 12 nin üstünde tutmaya çalışıyorlarmış gibi...
Şaap sattıklarını geri mi alıyor?
Buyuk ihtimal geri dusurur ogleden sonra odaSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani 100.000 dolarini boz seneye 100 000 dolar artı TL faizini al .yada 100.000 dolarini boz seneye 100.000 dolar alman garantimi diyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.