Tarikat liderinin elini öpünce çizdim ben onu.
Printable View
Finlandiya Cumhurbaşkanı ve başbakanı ortak yazılı açıklama: ülke en kısa sürede Nato'ya katılmak için başvuru yapmalı.
This is the full statement from Finnish President Sauli Niinisto and Prime Minister Sanna Marin.
Quote Message: During this spring, an important discussion on Finland's possible Nato membership has taken place. Time has been needed to let parliament and the whole society establish their stands on the matter. Time has been needed for close international contacts with Nato and its member countries, as well as with Sweden. We have wanted to give the discussion the space it required. Now that the moment of decision-making is near, we state our equal views, also for information to the parliamentary groups and parties. Nato membership would strengthen Finland's security. As a member of Nato, Finland would strengthen the entire defence alliance. Finland must apply for Nato membership without delay. We hope that the national steps still needed to make this decision will be taken rapidly within the next few days.
Yazmadik mi bunlari Ukranya isgalini hakli cikarmaya calisanlara.
Eli nukleer tusta bekliyor. Finlandiya da giriyor, ona da saldirmasi lazim. Saldirmazsa olmaz.
Arkadasimiz da insanliga katkisi uzaya ilk roket atmasidir demisti. O roketleri sosis gibi urettigi bombalari yuksekten uzerimize atip yercekiminden daha etkili olmasi icin yollamistir. Muahahaha.
Demirtaş Kandilin yetiştırmesi olduğuna göre, dağdaki ustaları yada içerdeki bebek katılı %51 ide geçer bu hesaba göre.
Algı her şey,sen her şeyi yap görmezden gelinsin ama karşındaki yapmasa bile devamlı etiketle düşünmeyen beyinlerde o:kötü algısı oluşsun,kaç yıl geçmiş hala işeyenlerin,camide içki içen alçakların videolarını bekliyoruz,zavallı Ortaköy cami imamı dürüst olduğu;böyle bir şey hiç olmadı dediği için sürüldü ama aynı algı en yetkili kişi tarafından tv lerde hala kullanılıyor...
Şimdi onlar piyasada yoklar sadece kalıntıları var iktidarda fetoşculalarlan...itelenmiş garibanlar içeride,esas sarmaş,dolaş olanların çoğunluğu iktidarda,iktidardakiler özür dilemiş kandırılmış paşa gibi yeyip,içip keyfine bakıyor,eleştirdiğinde seni içeri atıyor,içeridekilerin özürü kabul görmemiş anlaşılan...Şu an çaresizler ve hinlik peşindeler,bakalım bu hinliğin ardından neler çıkacak:he:
Finlandıya'nın Nato Üyeliği Başvurusu Hakkında;
NATO/Stoltenberg:
- Hem Finlandiya'nın hem de NATO'nun güvenliğini güçlendirir
Kremlin:
- Finlandiya'nın NATO'ya katılmak istemesi Rusya için kesinlikle bir tehdit
demek ukrayna olayı yeterli gelmedi ..
çin de katılır.. fin-land olur artık.
Hayatımız Zaytung :)
Bu haber de gerçek :
Buğdayın ana vatanı Türkiye, tarihinde ilk kez Hindistan'dan buğday ithal etti.
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...ettik-7129480/
AKP bir kaç yıl daha kalırsa, KAYISI, İNCİR, FINDIK ithalatına da başlayabiliriz. :(
Bunu da Kemalpaşa Ziraat Odası başkanı söylüyor :
Kirazın bu seneki maliyeti 45 TL civarı. (Kemalpaşa)
Tüketici 70 TL'nin altında kiraz yiyemez.
Salihli kirazını düşünemiyorum bile.
Kiraz lüks oldu.
AKP önderliğinde herkes fakirliği tadacak.
Hedef 85 milyon fakir.
Çarşı her an karışabilir
İç mi? Dış mı? :whistling:
Maliyet olmasada kıyas elbet yapacak üretici
Geçen yıl 1 kilo kiraz satıp 5 kg un alıyorsam, 5 kg kiraz satıp 1 kğ et alıyorsam, 1 kğ kiraza 5 ekmek alıyorsam bu sene sattığım kirazla bunları yine almalıyım, alamıyorsam bu işi bırakırım
Üreticinin hepsi bu hesabı yapar, yapmalı, yapmazsa batar
Benim maliyetim hiç artmamış olsada alacağım her ürün 3 e katlamış, zam kaçınılmaz, ancak o fiyata yiyecek insan sayısıda geçen yılki kadar olmaz onuda hesaplamalı
iyi oluyor bu olaylar,
kimin ne halt olduğu zor günde belli olur..
:he: Bugün onanan usül, yarın olabileceğe temel olur...
Zaman aşımı kalkmalı.
Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Trabzonspor maçına yönelik kural hatası gerekçesiyle yaptığı başvuruyu oybirliğiyle reddetti.
Tahkim Kurulu: "İddia edilen kural hatasının müsabaka sonucunu etkilediğine ilişkin itirazın tahmin ve varsayıma dayalı olduğu kabul edilerek esasa ve talimatlara aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından Beşiktaş'ın başvurusunun oybirliğiyle reddedilmesine karar verilmiştir."
'kadın' döneli 3 ay ya oldu ya olmadı, 5 yıl hesabı soruyor :he: :he:
Hukuk soykırımı yapan tayfa, hukuk cinayeti filen de diyor.. :he:
Ne yazıkki öyle,Kavalada 2 sefer berat kararı almıştı,yargı taraflı olursa böyle oluyor,zatın birisini bende eleştirmiştim 5 yerden maaş alıyor nasıl müslümanlık bu demiştim,kıkırtıcıık tehdit ve hakaret sayıldı idari para cezası kesti bana hakim,üstelik ceza geri bırakılığı halde itiraz ettim ağır cezaya ret kararı verdi,çünkü üst mahkeme yolunuda tıkamışlar,5 yıl gözetimde olacakmışım üstelik...Atam dedem kurtuluş savaşında milyar dolar üstünde bağış yapmış vatan için,bende bakanlıktayken kayıt dışı malları kayıt altına aldırtmıştım,bunlarıda belirtmiştim savunmamda,tüğsüz yetimin hakkı var,yetim hakkı yiyenin feci şekilde ileride ilahi adalet tarafından mutlak cezasını çeker diyede belirtmiştim,yani adaletten kaçış yok bunları bile es geçmişler...alın size işte adalet,68 yaşında ilk ceza alışım:he:...sonrasımı...hiç bir suç cezasız kalmaz:wave:
açık büfe, self servis...
Ohoooooo...
Yukarıdakinin sebebi belli oldu gibi....
Sabri bey de sağlam vurmuş. Ciyak gelmesi normal :he:
Zam gelmiş...
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Canan'ı zerre sevmem
Fikirlerine de katılmam
MUSTAFA KEMALİN ASKERİYİM ve bu yapılan hukuksuzluklara karşıyım.
Zaman aşımı kalkarsa
işid,feto,çözüm süreci kararları,hizbullahçıları bırakmak,vb ilerde yargılanma yolu açılır.Demedi demeyin.
Rovanşit işler yaparak geçmişte kendilerine yapılanları haklı çıkarma yarışına girdiler.
Aynı yahudiler gibi filistinlilere yaptıkları ile bu durum cuk oturuyor.
Tek reng tek tip elbiselere karşıyım.
Son Dakika: Terra UST Tamamen Silindi! Bitcoin 30.000 Doları Aştı!
https://coin-turk.com/son-dakika-ter...lari-asti:Sad:
Bitcoin ve Ethereum Toparlanıyor, LUNA ve UST Sıfıra Yaklaşıyor
https://tr.cryptonews.com/news/bitco...yaklasiyor.htm
Tanrı yardımcıları olsun.
Ben BTC dahil satar çıkardım.YTD.
günaydınlar
1 senedir Maripol'u bombaliyor.
Sehirde tas ustunde tas kalmadi, global teroristin sosileri bitmedi.
ATM den çıkan paralar Nebatinin gözleri gibi ışıl ışıl.