dün belirttiğim formasyon devam konuşma biter bankalar ince ince aşağı döner benim graflarda.
Printable View
maliyet kötü oldu :vk:
https://i.hizliresim.com/exz1fhw.jpg
şu varmış... işin yoksa şimdi zarar çıkar :drunk:
Demek ki sadık abiye pis işleri yaptırıp sepetlemisler.
"Hep o kadın arttırdı faizleri, işine karışmadık, ben her zaman faize karşıyım biliyorsunuz" diyip aradan sıyrılma şansı doğdu birine...
"Ben yapmadım o yaptı" :)))
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski hali faiz artışlarını bitirdik idi,
Şimdi, gerekirse, duruma göre arttıracağız, oldu.
Ben ilave faiz artırımı olmayacak şeklinde anladım konuşmanın genelinde.
160,84 tup şortum vardı.. 161,1x leri gösterince onuda maliyetine verdik... ters başladık bugün
Fatih bey cds 300 altına indi ekonomik programla diyor yav kendi ligimizde olan bütün gelişmekte olan ülkelerde bu aşağı salınım oldu.
2-3 senede çıkan ekonomik deha görüşleri ile bozulan sistem 3-4 faiz artışı ile 6 ayda düzelmez bunu bilmeyen yok.
yapılan yanlışlıkların bedelini yanlış yapanlar neden ödemiyor sorun bu KKM yi öven dangalaklar vardı ne oldu şimdi sesleri çıkmıyor.
TCMB Başkanı Fatih Karahan:
Gerekli parasal sıkılık düzeyine ulaştığımızı değerlendiriyoruz.
Bu enflasyon hedefinin gerektirdiği...
....sapma olursa...parasal duruş tekrar gözden geçirilecek....
Seçimden sonra, hedeften sapınca, faiz arttıracaklar...
%36 çok aşırı iyimser bir oran olduğuna göre...
Hedeftir olur...ayrı mevzu...
Yüklenirse...şurdan bakarız...
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...in+Konusmalari
piyasa konuşma bitsinde aşağı verelim havasında dikkatli olmak gerek pıst 100 de dolar bazlı graflarda 2.92 kalın geldi matkap ucu kırılıyor her vuruşunda hilti gerekli( haber ):)
Bende gerekli şartlar oluşmadan bu sefer düşürmeyecekler diyorum. Kerem alkin neyi bilmiş bu zamana kadar?
Çünkü bu sefer durum 3-5 betoncu kurtarma durumu değil. Onlar biraz libyaya Iraka Ukraynaya gidip çalışsın.Bir zahmet onları tüm ülke olarak beslediğimiz yeter.
Mb başkanı kem kümcü değil bu belli alt yapı var. Bu adamı zorlarlarsa basar geçer istifayı efsane olur. Rahat bıraksınlar işini yapsın.
Medyanın Elli Tonu
@Medyanin50Tonu
·
6d
â*• TCMB Başkanı Fatih Karahan:
“2024 yılsonu enflasyon tahmini %36,
2025 yılsonu enflasyon tahmini %14â€
kim inanır? kadir dışında :)
Borsacilarin faiz hassasiyeti yüzünden faiz artışı demedi.
Bizim Ocak ayı enfilasyonu 6 civarında açıklandı ellam.
Sene sonunda 36 olmasını istiyorsak bundan sonraki aylarda yüzde 2.5 gibin bir ortlama tutturmamız lazım benim hesaba göre.
Bu bele mi hesaplanıya?
benim hesap doğru mu?
yoksa
benim hesap şaka mı?
Enflasyon dediği şey kur artışı ama o şekilde der ise milllet kur artmayacak diye anlar.
piyasada kuvvetli satıcı yok.. at koşturuyo mına godumun garantisiynen, ak yatırımı
Hakan Kara
Merkez Bankasının bugün verdiği temel mesaj:
Enflasyon eğilimi tahmin ettiğimizden daha iyi gidiyor. Faizi %45’te tutarak yıl sonu enflasyon hedefine ulaşacağımızı düşünüyoruz.
Umarım haklı çıkarlar.
2024 hedefini Tutturmanın yolu seçim sonrası parasal sıkılışma tedbirlerini ''anormal sertleştirmekten geçer ''. böyle bir yol tercih ederler mi soru işareti .onun dışında lafügüzaf
.onu ima ediyorsa 3-5 puan sapmayla hedef gerçekleşir ..çok ütopik değil
İzleyecekleri yola bağlı..şu ana kadar yapılanlar sözde sıkılaşma
Bugün aklıma takılan tek şey.
Bir bankadan bana mesaj gelmiş
"KREDİ BORCUNUZ ÖDENMEDİĞİ İÇİM GECİKMEDEDİR" diye
Bu ne olaki ?
üstelik hayatda hiçbir zaman diliminde o bankada hesabım oldu.
Ne de herhangi bir bankadan kredi kartım.
Biri benim adıma kredi kartı filan çıkarmamışdır değil mi ?
adam 9000 e değdirmeden bırakmayacak
EREGL işi de hem hisse hem endeks katkısı olarak ilginç oldu.İlgililere.
TCMB/Karahan: Faiz indirimini konuşmak için fazlasıyla erken
TCMB/Karahan: Kredi kartlarında bir düzenleme yapılmasının gerektiğini düşünüyoruz
Anlamak mümkün değil EREGLİ-PETKİM yerinde sayıyor temmus ayında 18,00 lira olan SANFM şu an 60,00 civarlarında
https://i.hizliresim.com/lou1vr8.png
Cevdet hoca gene çok net konuştu. Bravo
SONDAKİKA | Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Anayasa Mahkemesi kararlarına uymayanlara yönelik açıklama yaptı:
• Kesinleşen bir karara karşı başvuru yapıldığında bu kararı yorumlamak Anayasa Mahkemesi’ne aittir.
• Anayasa Mahkemesi’nin kararlarına katılmasanız da bu kararlara uyulması bir zorunluluktur.
• Bir hukuk devletinde katılmasak da bu kararlara uyulması anayasal bir zorunluluktur.
• AYM kararları 153'ncü maddeye göre kesin olup gerçek ve tüzel kişileri bağlar. Kararların uygulanması her şeyden evvel Anayasa'nın hepimizi bağlayan bir toplum sözleşmesi olmasının zorunlu bir sonucudur.