Teşekkürler ....
Forumdaşım....
İyiki varsınız......!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Birileri utanmadan....
Aynı gemideyiz...
Diyor.....!!!!!!!!!!
Ne gemisi,,,,ne aynısı ulan....
Tüm değerleri....kokuşturdunuz ulan....bu ülkede....!!!!!!!!!!
Yani diyorlarki güç bizde yargıyıda ele geçirdik sizi dike,dike ayni gemiye sokuşturacağız diyorlar mesaj bu...bunlar hiç gelecekten korkmuyorlar gibi şimdilik,zaman gelir bu bilinçli halk adamı beygir gibi osurtur vede bekliyorum her an bir gümbürtü kopacak gibi hissediyorum.
Altının onsu 2703 dolar,bazıları 2250 hesapları yapıyordu,çin devamlı altın topluyor nah 2250 dolar olur,bunada jeopolitik gerginleşmeler dahil olursa :whistling:
İçişleri bakanlığı :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8aad567f77.jpg
Adam azdı,hakareti geçtik eleştirmek bile suç oldu bu ülkede,üstelik geriden incelemelere kadar gidiyorlar,peki gerideki megri,megri çadır mahkemeleri ne olacak,fetöye kırmızı halı sermeler dön artık deyimlerini es geçtik,bütün bunların tek nedeni var, yeni hazırlayacağım yasa paketinde bana destek verin beni kurtarın yoksa canınızı fena yakarım imajı veriyor.
https://pbs.twimg.com/media/GdGDlfwW...pg&name=medium
https://x.com/iriscibre/status/1860412804198539339
Kolay para kazanıp ne oldum delisi olunca, bazı insanların g.tünün başının oynamasına güzel bir örnek.
35 centlik bir muza sanat eseri diye 6.200.000 dolar (213.900.000 TL) ödemiş kolay avanta kazanan ya.sağın biri.
Milyonlarca insanın içeme suyu, yemek ve barınma sorunu yaşadığı bir dönemde gerçekleşmesi, insanlığın geldiği nokta bakımından çok önemli.
Benim dikkate aldığım noktalardan bir tanesi de, kapitalist sistemin ileri de (kısa süre sonra) gerçekleşecek tarihin en büyük krizlerinden bir tanesinden önceki işaret fişeği taşıması.!
3 kilo kaçak altın yakalıyor gümrük,mhp guya ihraç ediyor partiden,tunç ne diyor yargıya intigal etmiş birşey yok diyor kendi aralarında halettiler mhp,baktılar bu dallanacak budaklanacak öyleya aralarında bakanda var diyenler var,tak hemen devreye giriyor fatura tunceliye kesiliyor kayyum ataması yapılıyor,gündemin değişmesi lazım öyleya:seyt::seyt::seyt:
Artık hiç bir şey olağan sürecinde ve normal değil.!
Bu düzen devam ettikçe sıradan vatandaş acı çekmeye, her şey daha kötüye gitmeye devam edecek.
Bu durum evrenin işleyiş düzenine aykırı ve kaostan düzen çıkmaya mecbur.
Bu durum hep böyleydi, ve fizik kuralları işlemeye devam edecek.:rules:
VİOP açılış +0.50 cıvarı,endex 9500 kapatmıştı,bankalara gelen desteklen yükselmiş durumunda,diğer hisselerde yükseliş hafif oldu,borsa az destek gördümü buna bankalar öncü oluyor :notr:
Ons altında 25 dolar düşüşlen 2667 dolarda.
Günaydın iyi haftalar
Endex 9650 :notr:
Havuz medyası faizlerden şikayetçiymiş,herşey normale gidiyormuş neden faiz düşmüyormuş,onlar emretmiş neden düşmesin,ama gerçekten öylemi ?çünkü ortalık yangın yeri dolar normal yerinde değil,fiatlar uçmuş fiatların uçuşu enflasyona yansıyacak,bu hainler düşürtme peşinde ,öyleya gerçekçi enflasyon onlarıda vurmuşki suçu faizde buluyorlar,zaten mevduat faizleri normal enflasyonun çok altında,tavsiyem ingilizi postalasınlar nebatiyi geri getirsinler nede olsa gözleri ışıl, ışıl,bi KKM çıkarttı içinden zor çıktılar,bi ek KKM daha dayasın,sonrasımı !!! :whistling:
VİOP eksi açılışta - 0.40 :whistling:
SPK Başkanı Gönül: Açığa satış yasağı 2025'te kalmayabilir - NTV
Bahçeli : İmralı ile Dem parti arasında temas gecikmemeli
-JP Morgan, altın fiyatlarının gelecek yıl 3.000 dolar/ons seviyesine yükseleceğini öngörüyor
-JP Morgan, gümüş fiyatlarının 2025 yıl sonuna kadar 38 dolar/ons seviyesine ulaşmasını bekliyor
-JP Morgan, bakır fiyatlarının 2025'in dördüncü çeyreğinde yeniden 10.400 USD/ton seviyesine yükseleceğini tahmin ediyor
"TARİHE GEÇECEK BİR HATA" Dr. Mahfi Eğilmez Ekonomi Yönetiminde Yapılan Hataları Sıraladı
Yapılan hataların bedelini halka ödetiyorlar,kendileri tek tasarruf yapmıyor diyor mafi hoca.
https://www.youtube.com/watch?v=4kRwvew8wDo
Yılmaz Özdil konuşmasında bunu belirtiyor,osmanlıdan bize yani Atatürke kalan borç yekünü 500 milyar dolar bu zamanın parasıylan,zaten peşinden 1929 dünya krizi patlak veriyor,o krizde Atatürk traktör alıyor amerikadan,bunu kuruşlarlan aldım diyor,50 dolar 1 tl yapıyor,yani paramız 50 kat yüksek amerikadan,dünya krizlen boğuşurken biz Atamızın sayesinde refah içinde yaşıyoruz,bu menderes hükümetine kadar devam ediyor,menderes ise miras yadi misali gibi tekrar ülkeyi batağa sokuyor ihhal mallarına yönelerek sebebide natoya mecburi girişimiz,fazla detaya girmeyeceğim çok önceleri defalarca belirtmiştim,videonun içinde kadınların lokantaya girmesi garip karşılanırmış oda var videoda gerisi aşağıda :one:
Osmanlı'dan Kalan Borçlar Tartışması | Az Önce Konuştum
https://www.youtube.com/watch?v=QKiYFXrCNSc
Uzun şimdide helal gıda nutku veriyor,piyasayı allak bullak et çık şimdi nutuk ver,piyasada vatandaş mecbur hile yoluna baş vuruyor,kiloluk gıdalarda,olması gereken gıdalarda bile gramaj indirimine gidilmiş,süt ürünlerinde bile öyle,yarım yağlıda artık ne oluyorsa,mesela kaşar indirimi vs varsa yarım yağlı yazıyor üstünde,1 kilo kaşar 30 kilo süt üstünden yapılır,yarım olduğu zaman 15 kiloyamı iniyor içindeki süt oranı :notr:sahtekarlık her yerde,çıkmış biri helal gıdadan bahsediyor,üstünde helal yazılsa ne olur,insan mutlaka şüpheye düşüyor !!!
Yurt dışına giden çoğu ürünlerimiz standartlara uymadığından geri geliyor,örneğin kuru incir ve kuru üzüm vs,incir tamamen zehir saçıyor deniliyor,bende severdim,bu haberden sonra daha tüketmiyorum,artık neyi tüketeceğimizi bilemiyoruz :notr:
Erdoğan: "Komutanlarının açık talimatlarına rağmen, disiplinsizlik yapan teğmenlerin yarın neler yapabileceklerini kim bilebilir?"
Erdoğan: Kılıç şakırtıları arasında disiplinsizlik yapanları kahramanlaştırmak neyin nesidir? CHP'nin orduya siyaset bulaştırma geleneğinden kurtulamadığı anlaşılıyor
Erdoğan: "CHP'nin sorumsuz yöneticilerinin, ordumuzu nizamsızlık, intizamsızlık, disiplinsizlik tehditleriyle karşı karşıya bırakmasına göz yummayacağız."
Erdoğan: "Konserler üzerinden ortaya saçılan yolsuzluklar buz dağının sadece görünen kısmıdır, suyun altında çok daha büyük hırsızlıklar, usulsüzlükler vardır"
Erdoğan: "Seçimlere kadar milletimizin sıkıntılarını birer birer çözerek, ülkemizi güven ve istikrar rayında tutarak gönülleri kazanacak ve iktidarımızı sürdüreceğiz"
Erdoğan: "Ülkenin ve milletin hayrına olan her meselede Sayın Bahçeli'yle tam bir mutabakat halindeyiz, uyum ve eş güdüm içinde hareket ediyoruz"
TCMB Karahan: Dezenflasyon sürecimiz devam ediyor
Kapalıçarşı'da bazı döviz büroları sahte banknot iddiasıyla 50 ve 100 dolar alımını durdurdu
Yurt dışında basılan sahte 50 ve 100 dolarlık banknotların piyasaya sürüldüğü iddiası nedeniyle İstanbul'da döviz büroları dolar alımını durdurdu
TÜİK ekonomik güven endeksi Kasım ayında 97,1 oldu (Önceki ay: 98,0) - TÜİK