bu ney laaa... 5 güne 15000 puan makasmı olur
Printable View
bu ney laaa... 5 güne 15000 puan makasmı olur
Ben bilmem bugün tavan kagidim devam eder mi ona bakıyorum. Her dakika ne oluyor diye bakılır mi? Viop benim işim değil🥲 Forex te ağzımın payını zamanında almıştım.
Dünya da neler oluyor, müzik falan filan günü geçiriyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalnız benim anlayamadığım olay tusaş gibi bir yarı kamu savunma sanayi şirketinden güvenlik kamerası kayıtları nasıl o kadar hızlı şekilde sızdı. güvenlik bu kadar mı zaafiyet içindeydi bilemedim
Bir sürü laf söylenebilir. Kuzey Suriye de operasyon hazırlıkları varken şaşırtma da olabilir. Apo hukumsuzlugunu göstermek te olabilir. Brics olabilir çözüm için "kandil" yani Amerika benle konuşacaksın diye de olabilir... İyimser taraftan bakmak istersen böyle dusunebilirsin.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eder... eder
boğalar hızlı girdi zabahtan
hatta bu % 10 kuralı senin zararına... o olmasa, senin 1 günde direk % 30 un var
biz biliriz o dediklerini... falan filanmış :drunk:
https://i.hizliresim.com/dbhyn81.jpg
:kahkah:
Viop açıldı ama spot için daha 15 d var, müsaadenizle son bir siyasi yorum: benim görüşüme göre anayasayı mecliste değiştirmek için ortam yaratılmaya çalışıyor. Babacan ve Davutoğlu’na bu kadar mv boşuna verilmedi. Çünkü istedikleri anayasa halk oylamasından geçemez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
faltaylı yapılan saldırı üzerine tüm pazarlığın neden olduğunu ayrıntısına kadar açıklamış.
https://www.youtube.com/watch?v=0YSw5Pt6uj0
dk. 12:30 sonrası.
kim kimle görüşmüş .. arkadan kimler pazarlık yapmış ... yeni anayasa için.
pivvv..
:drunk:
demirtaş.. akp ve mhp .
tamda düşündüğüm gibi.. apo nun hiç bir etkisi kalmadı pkk üzerinde.
o nedenle demirtaşa gitmişler akp ve mhp ancak demirtaş yeni anayasa için pazarlığı kabul etmemiş.
kaynak: faltaylı
https://www.youtube.com/watch?v=0YSw5Pt6uj0
Selahattin demirtaş
''Erdoğan'a oy verin... '' demiş zamanında
PKK destekçileri sizce neden kendi partisini bırakıp AKEPE ye oy verir ?
AKEPE'nin onlara sağlayacağı faydanın, kendi partilerinin sağlayacağı faydadan bile fazla olacağını gördükleri...
içinmidir ?
öyledir
Vf müdahalesi var
Tusas özel güvenlikle korunuyormuş
Kaç bin yıllık devlet aklidi bu
yeni virüsler mi çıkmış ..ilaçların tümü tavan.
vay anasını 498 hisse artı....
dün foncu iş kapattı bugunde o pasatada oynarlar pıst 100 ekim ayı kapanışı 8600 altında yapmak istemiyorlar aylık bar kasım barına saklıyorlar çok büyük olay olmazsa .
ters bir salvo gelebilir dışarıdan yakın zamanda brics den dolayı.2 gündür vf yastık görevi yaptırılmaya çalışılıyor
mit başkanının cv sini okursan başına gelenlerin ne kadar normal oldugunu anlıyorsun...
tarih okumuş islam üniversitesi eğitimli...hayatı boyunca istihbarat ile alakası olmamış...
ama işte yeni Türkiyede böyle liyakat sıfır...her birime benden olsunda bişey bilmesede olur kafasında gidildiği için...
burnumuz bktan çıkmaz...
teröristler ankaranın içinde sırtlarında teçhizatlı çantalarla fink atıp elini kolunu sallayarak gidip baskın yapıyor...
bizim istihbaratımızda kış uykusunda...en tepesindeki adam bu kadar alakasızsa içeridikeleri varın siz düşünün...
maraş depremi zamanları
endekis 400.000--500.000 aralığında
herkeş satıyoru hergün
ZİRAAT karşılıyor... bir gün, iki gün... her gün
3... 5 derken... 25 MİLYAR TL'LİK mal alıyoru
anayııın mına goyum
991850 reverse şort yazdım... 775 yanmış
sonra bakıyorsun endeks 500.000 den 1 milyon olmuş
hatırıma geliverdi birden
Benden bu kadar akşam pazarı açılırsa geri gelirim
229 atlamıyor
ekgyo aslında dün belli etmiş..
-----------
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
6s
#SONDAKİKA | BRICS, Türkiye’yi ortak ülkeler olarak ittifaka ekledi.
pit ,
bu haber doğruysa içeriğ tam dillenmedi buradan ters salvo bekle ilerki günlerde
dayular vadeli 991900 görürse reverse şort olacağım
sizde hisse fortföyünüzü gözden geçirin
xu100...3 gün 870.000 işlemler geçecek, ortalamalar orada olacak
sen geldim gap atım gup attım... 885... öyle bişiy yok
ulan bu çağrı mertte ben burada ne tanımı koysam onu yapıyor .. yada ortak düşünüyoruz.
10 kere oldu bu.
İşlerin Kötüye Gittiğini Niye Bu Kadar Geç Fark Ediyoruz?
https://www.youtube.com/watch?v=kmXCGHZpIFY
:drunk::drunk:
Banka dışı baba kağıtları inceliyorum da sanki aşağı bakıyorlar..
Barlar günlük 2 günlük 3 günlük falan..
Yüz endeks 8300-8400leri görür mü acaba?!
başlık 230. sayfada ... Viop LX zamansal oalrak 4. dalga fiyat diplemesine aday .. sonrası tahminim malum 2025 olası bullish dalga beklentimi koruyorum .. orta uzun vade trende güvendiğimden tam olmasada rahatım gibi :whistling: ytd..
hisse portfoyüm 2/3 overall oranda bekliyor işte .. başarı hikayesi yazmadığı kesin :yes: ..
10 hisse seçmiştim .. krdm eregl ekg enerji ve otomotivden bir hisse beni fazla üzmeyenlerden diğer 5 hisse üzüyor şimdilik .. beklemeye devam ... kısmet ytd..
PabIo
@pablittonuz
·
20s
Elektrik faturalarını ödeyerek başlayın o zaman
Alıntı
Karargâh
@karargahaber
·
20s
Özgür Özel ile konuşan Diyarbakırlı bir şahıs:
"Çözüm çok basittir. Eşit yurttaşlık istiyoruz. Ne bir dirhem fazla, ne bir dirhem eksik. Bunu Ankara bilsin."
Namussız herif...
Vade sonuna 3 vakit kalmış...Short kapatacağına aynısını ARALIK vadede açıyor..
EBEBK(44.50)---GOODY(15.47)
Bu 2 tane bebek şirketin:) 4-6 ay sonraki durumunu merak ediyorum...
24 ekim 2024