Vay arkadaş bahtima.. ytd
Printable View
Vay arkadaş bahtima.. ytd
Ya sabır... ytd
https://youtu.be/1svA65PmRKw?si=kIAU6piRS3jcrEaT
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım valla.
Kaderde birgün bize güler, güler inşallah..
1713 üstünde kalsak iyidir. Geçen ay ki kapanış 1721
İki yıl önceki kapanış, 10 yıl önceki dolar bazlı kapanış.
Bla bla bla bla.. ytd
https://youtu.be/v2SThpN-V6U?si=3xBWJTs_1s7IxE3l
Ankara havası iyi geliryordu. Denesek mı yüksek müsaadenizle..
Gülmekten ölücem.. ytd
Bırak iyi gelmeyi yamuldu şarapsız.. ytd
Lingo lingo şişelere göre gayet diri duruyor, herif 17 den aldığı şindi besbelli, altına vermiyor şarabsız
Her yerde kazanmak olmuyor....
İnşallah sizler kazanırsınız......
:wave::wave::wave:
Bende ağlama duvarının bir parçası oldum :)
Sen neymişsin be petkim
Saat 14-14.30 a kadar bir karar verirsin değil mi? Eşşek değilsen doğru karar verirsin. Ytd
şimdi 17.30 üzerinde kapanmalı.. üzeri güzel altı üzer..
https://i.hizliresim.com/c4785ut.png
Esozcan hc 1730 üzerini geçtim arttırıyorum 1761 ve hatta 1773 çok sugar olabilir. Rest pot açık!! Ytd
Tabi yinede heyecan yapıp büyük( esozcan abi)sözü dinlemekte gerekiyor. Ytd
PETKİM 17 yıl sonra aynısı yaptı: Barajın kapağını İzmirliler için açtılar!
https://m.sabah.com.tr/yasam/petkim-...ctilar-7396312
Barajın kapağını burada ne zaman açacak tahtacı acaba. Ytd
Pardon baraj demişim, kasanın kapağını ne zaman açacak tahtacı emmi.. ytd
O bekleyenler ya zorunluluktan ya da bir umutturdan bekliyor. Ytd
bu gün normal olarak roza üzeri kapamalıydı... olmasa bile güçlü olduğunu gösterebilmek için 17.35 bile yeterliydi.. onu da geçtim 17.30 kapasa al sinyali oluşacaktı...yukarıda 17.56 ve 17.75 var.. iyi çalışmalar
https://i.hizliresim.com/4766df8.png
Bu kağıtta matematiği anlayan var mı? Puştluğu yapan sokullu paşaysa ona ne faydası var? Değilse kim yapıyor?
Kimya sektörü temmuzda 3,4 milyar dolarlık ihracatla rekor kırdı -aa
kimya sektörü temmuzda 3,4 milyar dolarlık ihracatla rekor kırdı
- istanbul kimyevi maddeler ve mamulleri ihracatçıları birliği yönetim kurulu başkanı adil pelister: - "geçen yıl temmuz ayına göre ihracatımız yaklaşık yüzde 33 arttı. Ocak-temmuz dönemi ihracatımız ise yüzde 4,5 artışla 19 milyar doları aştı. Türkiye'nin en çok ihracat yapan ikinci sektörü olarak ülke ekonomimize katkı sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz"
istanbul (aa) - istanbul kimyevi maddeler ve mamulleri ihracatçıları birliği (ikmib) yönetim kurulu başkanı adil pelister, "kimya sektörümüz temmuz ayında gerçekleştirdiği 3,4 milyar dolarlık ihracat ile aylık bazda cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rekorunu kırdı." ifadesini kullandı.
Ikmib'den yapılan açıklamaya göre, türkiye ihracatçılar meclisi (tim) verilerine göre türkiye'nin ihracatı temmuz ayında bugüne kadarki en yüksek ihracat rakamına ulaşarak 25 milyar dolar gerçekleşti.
Kimya sektörü ise temmuz ayında gösterdiği güçlü performansla 3,4 milyar dolarlık ihracata imza atarak aylık bazda cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı.
En çok ihracat yapan ikinci sektör kimya oldu. Sektörün 7 aylık ihracatı ise 19 milyar doları aştı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen ikmib yönetim kurulu başkanı adil pelister, "kimya sektörümüz temmuz ayında gerçekleştirdiği 3,4 milyar dolarlık ihracat ile aylık bazda cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rekorunu kırdı." değerlendirmesinde bulundu.
Temmuz ayı itibarıyla 850 milyon dolarlık değer artışı sağlayan kimya sektörünün bu yönüyle tüm sektörler arasında en çok değer artışı gösteren birinci sektör olduğunu vurgulayan pelister, şunları kaydetti:
"geçen yıl temmuz ayına göre ihracatımız yaklaşık yüzde 33 arttı. Ocak-temmuz dönemi ihracatımız ise yüzde 4,5 artışla 19 milyar doları aştı. Türkiye'nin en çok ihracat yapan ikinci sektörü olarak ülke ekonomimize katkı sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Temmuz ayında hem genel ihracatımızın hem de sektörümüzün aylık bazda kırdığı bu tarihi rekor bize gelecek dönem için de umut veriyor.
Böylesine zorlu bir dönemde bu başarıya imza atan, emeği geçen tüm ihracatçılarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca, kimya sektöründe ihracat başarılarıyla ülkemizin gücüne güç katan tüm firmalarımızı tek tek kutluyor, sürdürülebilir başarılarının devamını diliyorum. Kimya sektörü olarak yılın geri kalanında aynı istikrar ve başarıyı sürdürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."
kaynak : Anadolu ajansı
Geçmiş dönemlerde 3 ncü çeyrekte toparlanma başlanacağı söyleniyordu bazı sanayi sektörlerinde. Umarım Anadolu ajansı haberi ile doğru orantıdadır.
Bu arada finansallar 7 si perşembe geliyormuş matbaa menkul paylaşmış. Uzun zaman sonra ilk defa finansalların ne zaman gelindiği paylaşılmış. İlginç efemm. Ytd
Matbaa çıkmış matbaş olacak. Klavye söyletti matbaayı 3 ncü çeyrek para basarlar mı? Tabi mizahsen ciddiye almayın. Ytd
Herif hafif hafif kaktırabilürse kaktıracak emme ortam müsait değil
Rölans dedi gece düşünecek demek ki! Bence düşünmesin yarın vur patlasın çal oynasın.
Ama bakıldığında bu yaptığı bugünkü hareketi öteleyerek yaptı. Geçen gün yapması gerekiyordu, yanıltmacalı ilerledi her zamanki gibi.
Eğer yine yanıltma yoksa yarın için vur patlasın çiftetelli beklerim..
yine de tavsiye neyim olmasın. Ytd
Onun bildiği teknik bardak altlığı oldu.50-100-200 h.o lar sırasıyla 17,13-17,19-17,79
50-100 ü 100 200 ü kesene kadar burada fırıldak bitmez. Olmaz zorla oldurtulan ender tahtalardan. Bu tahtanın yaklaşık 4 sefer 16 ları görmesi de olacak iş değil.
Haklısın zor tahta ama teknik olarak güzelleşiyor, bugün kü kapanış ao larda uzun zamandan sonra ilk defa günlük ao aylık ao yu yukarı kesti
Bendekiler şu şekil
17.53-17.43-18.71
Böyle bir analiz şekli yok sen benim yazdığım ortalamaları dikkate al. Günlük ao dediğin 1 günse günlük grafikte aylık a.o dediğin 30 günlük olur. 1 günlük ortalama diye bir şey olmaz.TR de 5-9-14-22-50-100-200 günlük olur ortalamalar.
Teknik Analiz/Hisse Senedi Önerisi (Hisse) - PETKM (Yapı Kredi Yatırım)
PETKM: "Orta vadeli taban oluşturuyor..." Son dönemde yaşanan düzeltme hareketinin son aşamasına gelmiş olabileceğini düşündüğümüz hisseyi 16,90 seviyesi stop olmak üzere ALIM yönünde izlemeyi öneriyoruz. Yukarı yöndeki eğilimin özellikle 18,00-18,60 bölgesi üzerindeki kalıcı hareketlerde orta vadeli karakter kazanabileceğine inanıyoruz.
Spot Fiyat: 17,59 (5 Ağustos 2025 kapanış)
Hedef fiyat: 18,00- 18,20- 18,60- 19,00- 19,20- 19,60
Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
www.ykyatirim.com.tr
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu iyi olmadı çok üşüşme olabilir.Okullu kardeşlerde çok sever böyle işleri.
Marbaş ayın 7 si demişti finansallar, şeker bugün piyasa kapanışı sonrası demiş. Şekerim.. ytd
Temizlik tamam sanırım sıfır ziyaretçi 1 üye. Ytd
Hani çengili çangılıydı bugün. Marbaş mı şeker mi? Ytd
Bugün lingom sırtlıyor endeksi tombulla birlikte. Kimbilir birgün bu sümsükte işe yarar. Ytd