Nereye düştük yahu
Pavyonlar da açılmamıştı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Nereye düştük yahu
Pavyonlar da açılmamıştı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin sonu ne olacak:)
Bu yıl banka hissselerinden hayır yok herhalde
ucuz kaldı dolduruşlarına gelmemek gerek...
Cok iyi duruyor 35 milyon oldu. 4.90 müthiş direnc var
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alacak bir hisse yok ki. Ne alacan mecbur banka. Biste son kalan bunlar oldu. Ben 3 4 kat verip küçük hisse alamam mecbur onca zaman bekledik bunu beklicez. Yil başından bu yana 300mil lot satti yabanci. Bugunde gördüğüm yabanci artik hisseyi kontrol edemiyor. Açıktan ekmek gelmiyor onlara. Yakinda güzel olur. Satan satar kalan bizimdir. Aslinda biz bu hafta 6.60 olmalıydık ama nasip degilmis
Bende garan ve ak var.Borsanın en geride kalmıs iki hissesi bende.Madalya bekliyorum.Bu arada 28 Temmuzda Turk Telekom 2019 kar payı dagıtımı yapacak.Bu rakamın yuzde yirmi civarı akbanka gelecek.Bu sene TT karını katladı.Seneye cok daha İyi olacak.Bu da satıs icin bahane olur .FK si 50 olan sirketler,sermaye kadar zarar acıklayanlar iki kat garan ve ak yarıda.Borsa mantıgı cok degisti.Ben ayak uyduramadım.abu arada Nasd** Biste geldiginde kucagımıza biraktıgı cıktıgında basımıza bela olan algo robotlarını da unutmamak lazım,YKb yatırım robotları iyi calısıyor.Ak ve garan robotlarında is yok terminator filminde arada kalan insanlar gibi hissediyorum.YTD
Sende benim gibi bahsiz bedevisin Bankalar deli gibi kredi verdi. Iyi bilanco gelir. Gecen yıl verdikleri krediyi 3 ayda verdiler.
Credit 45 mil kosuyor satışta. Müthiş rakam ve cok sinirli bir düşüş oldu.
Kardeşi garanti de ulu menkul 35mil satmış kimin taşeronu ise. Galiba bir fon çıkışına daha şahit oluyoruz
https://www.youtube.com/watch?v=NIPM-RvD3Ps
Burası karışacak vaziyet alın 5,9 altı kapamamalı
5.85 de cift dip oldu. Garan daki satıs bunuda asagı cekiyor. Yabancının son çırpınışları olur inşallah. Biz bize de kalsak ; eninde sonunda zaten dip fiyatlardan daha da asagı gelse ne olcak. Ytd.
Evet evet alıcı geliyor, Şok bir salma olsada çok aşağılarda takılamaz, nereye inecek magmaya mı?
dipten gelen trend kırılmadıkça hayat var. trendi kırıp milleti panikletirler mi bilmem. bunlardan herşey beklenir.
https://i.hizliresim.com/jma7aX.png
Sayın laguna, şirketin sahibi Sabancılar sizin gibi hesap kitap yapmıyordur, sizi tebrik ederim. İyi ki varsınız emeğiniz için tşk.ler. :alkis:
https://pbs.twimg.com/media/Ecabk4ZW...pg&name=medium
bu nedir
anlayan beri gelsin
Credit akbanka bizimle değilsin demiş cok açık bir şekilde SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı sırayla çıkıyor demek..:wu:
Biz garantiyi aşağıya cektik bizde 15 mil satis varken garan 3milyondu. Biz 25mil kopunca onu da cektik.
Neyse gunu 5.91 kapattık allahtan 47mil satti sadece credit 50mil satis yedik
Garan tide sadece ulu 40mil satti oda sonradan saglam satis yedi.
ak ve garan da inanılmaz bir oyun var. 20 yıllık borsa hayatımda böyle birşey görmedim. küçük hisselerde dönemeç bölgelerde küçük oyunlar dönerken ak ve garan gibi kodaman hisselerde 120 bine gelen endekste inanılmaz işlemlerle inanılmaz ters hareketler yapıyor. buradan ya yukarıya tavan tavan gider yada demek istemiyorum aşağıya gitmesi için tekrar kaos ortamı oluşması gerekir. Y.T.D.
Aracı kurum dağılımından ben hisse çok dağıtıldığını, yabancının isteyene mal verdiğini okuyorum. Geçmişte endeksi tutmak için bankaların kullanıldığı dönemler olmuştur, yine büyük ihtimal diğer roketlenenler realize olurken endeksi bankalarla tutarlar gibi gibime geliyor. Diğerleri realize olurken bunların paldur güldür şelale olmaz yani bence belki!? Hoş diğerlerinin realize olma niyeti de yok gibi, belki bunlarda istemiye istemiye yol alır.
Orda 20ml lot (diger ) alici var kucuk yatirimcimi almis 20ml lotu.:ok:o kadar para ne gezer ky de :))))
Bir oyun donuyor kokusu cikacak az kaldi.
Her dususde eklemeye devam.
Ytd
Haftalardır büyük hisselerden yabancılar satış yapıyor ama borsa 118 bin ver yerlinin eline
VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ikibucuk yıl dagıtılmayan kar ve Levent Yeniden Yapılandırılma uzerinden Turk Telekom hisseleri, Ak Yatırım vb zaten su anki piyasa degerine yakın. O zaman soru su banka nerede? YTD
163 milyonluk açığa satış... bunun kapanması da var... bakalım...
TurkTelekomun 28 Temmuzda dagıtılacak karından sonra bugun bir kotu haber daha geldi.Financial Times dergi grubu WWM Akbank Ozel Bankacılık birimini Guneydogu Avrupanın en iyisi secmis.Bu da satıs getirir.Kar eder satıs gelir,en iyi Ozel Bankacılık odulu alır duser.Yuzde 20 sahibi oldugu Turk Telekom zarar ederken hisse fiyatı cıkar fakat 2019 ve 2020 de kar rekoru kirarken duser.Bu haber iyi olmadı satıs gelir yine artık Aristo mantigi islemiyor.Zarar eden ve Fk si ortalama insan omrunun uzeri olan sirketler ucarken bu dusuyor.Psikolojimi bozdu artık.YTD
Yine mi biri satıyor . gören arkadaşlar yazabilir mi
Bugünde negatif ayrışıyoruz. Garanti pozitif başladı akbnk onu da geriye çekti. Thy 1225destegi kırıldıgından beri olan dususunu durdurdu. İnşallh en kısa surede biz de pozitif ayrışırız. Fakirleşmekten sıkıldım😅
Yabanci yok. Akbank kendi satiyor 1mil oldu. Sacmalik 3 gundur dusuyor bir tepki vermeliydi. 5.90 uzaklasmali hisse.
Bu bana sunu getiriyor aklima gitmeme nedeni yabancini daha vereceği korkusu mu.
Bu satış dalgasında yine iyi duruyor. cepten cebe değil bu gerçek bir satış var ortada. KY gücü yetmez bunu karşılamaya ama kim karşılıyor? Burda bi şey var
Akbnk gülün sucu ne
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banka yonetimi hic mi acıklama yapmaz bu iletisim eksikligi nereye kadar.En azından KY nin rızkını bagladıgı kagıtta ona saygı olarak esmeseniz de gurleyin.Paraya da gerek yok bir basın acıklaması,kap haberi falan.Tamamen yatırımcı kurtlar sofrasına dusmus.YTD
Akbnk gülün sucu ne
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak yatırım garanda en iyi alıcı kendi hissesinde en cok satanlar arasında su an ikinci sirada.YTD
maye Piyasası Kurulu
Basın Açıklaması – 04.06.2020
Kurulumuzca yapılan gözetim ve denetim faaliyetleri neticesinde, Facebook, Twitter gibi sosyal medya mecraları ile
Whatsapp, Telegram v.b. iletişim sistemlerinde oluşturulan üyelik bazlı gruplar üzerinden, aralarında haklarında daha önce
Kurulumuz tarafından piyasa dolandırıcılığı, güveni kötüye kullanma suçu dâhil pek çok suç fiilinden dolayı suç
duyurusunda bulunulmuş ve işlem yasağı getirilmiş kişilerin de bulunduğu, Kurulumuzca yetkilendirilmiş yatırım
danışmanlığı ve benzeri sermaye piyasası faaliyeti izni olmayan kişi veya kişilerce, yatırımcıların yönlendirilerek mağdur
edilmeye yönelik eylemlerin devam ettiği görülmektedir.
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun “Piyasa Dolandırıcılığı” başlıklı 107’nci maddesinde işlem bazlı piyasa
dolandırıcılığı ve bilgi bazlı piyasa dolandırıcılığı suçları düzenlenmiştir. Anılan düzenlemeler uyarınca, "sermaye piyasası
araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak
amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri
gerçekleştirenler" ile "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla
yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları
yayan ve bu suretle menfaat sağlayan" kişilerin 3 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası ile
cezalandırılacağı hükme bağlanmıştır.
Kurulumuzca yapılan incelemelerde;
Sosyal medya mecraları veya iletişim sistemleri üzerinde oluşturulan kapalı grupları kurarak
yatırımcıları yönlendiren şahısların, grup içerisinde paya oluşturdukları talep sayesinde sahip
oldukları payları satarak menfaat temin etme amacını taşıdığı,
Gruplar içerisinde yatırımcıları yönlendirenlerin “al” yönünde verdiği tavsiye ile eş anlı olarak
kendilerinin veya ilişkili olduğu kişilerin sahip olduğu payları sattıkları,
Böylelikle, gruplar içerisinde yatırımcıları yönlendirenlerin yüksek fiyatlardan ellerindeki payları
grupların içindeki yatırımcılara satarak menfaat temin ederken yatırımcıları zarara uğrattığı
görülmekte olup, bahsedilen nitelikte faaliyetlerde bulunan kişilere itibar edilmemesi önem arz
etmektedir.Bu çerçevede;
Paylara ilişkin olarak sosyal medya ve iletişim sistemleri üzerinden yapılan telkinlerin ve yatırım
tavsiyelerinin, belirli bir grup tarafından gerçekleştirilen piyasayı dolandırıcı işlemlere hizmet etme
amacını taşıyabileceği,
Sosyal medya ve iletişim sistemleri üzerinden yaptıkları paylaşımlarla yatırımcıları yönlendiren
şahısların, aslında kendi pay satışlarına veya alışlarına talep/arz oluşturma çabasında olabileceği,
Söz konusu gruplara dâhil olan yatırımcıların, bu grupları yönlendiren kişiler tarafından işlenen
suçlara iştirak kapsamında sorumluluklarının doğabileceği,
Piyasa koşullarını değerlendirerek yatırımlarını yönlendirme konusunda yeterli bilgi ve tecrübesi
olmayan yatırımcıların, Kurulumuz düzenlemeleri uyarınca yatırım danışmanlığı ve portföy
yöneticiliği konusunda yetki belgesi almış kuruluşlarla sözleşme yaparak, yatırım kararlarını
profesyonel kişilerin yardımıyla almalarında fayda görüldüğühususlarının da yatırımcılara bir kez
daha hatırlatılmasında fayda görülmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Xxx cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akbankta şu forumda olumlu konuşsak ne farkeder olumsuz konuşsak ne farkeder.hissede bir kademe zor oynatır şu forumdaki şu hisseyi takip edenler. Malesef bu hissede ırmak üzerindeki yaprak kadar etkimiz var😂 O açıklamalar sığ hissede manipülatif hareketler yapıp insanları kandıranlar için yapılmış.
Bu soruyu bilgisizliğimden soruyorum. Neden her yıl dğzenli hisseler temettü vermiyorlar? Amerikadaki turkcell temettu verirken neden Türkiyedeki turkcell temettü vermiyor. Akbankın Amerikada da baglantılı oldugu bir hisse var mı? Eger baglanyılılarsa o akbank hissesi bile her yıl duzemli temettü veriyor.
Neden boyle bir yasak getirilirki. Resmen beyin yakıyor