herkes şortunu giymiş bekliyor sanırım, topik pek bi sessiz
Printable View
herkes şortunu giymiş bekliyor sanırım, topik pek bi sessiz
Ariston abi vardı üslubu, nezaketi, ağırbaşlılığı, yaşama dair tecrübeleri ve arada bir yaptığı ince esprileriyle kendini bir meddah gibi dinlettiren. Cemaatin arasında göremiyorum.
Abicim bağırdık bağırdık diynemiyonuz ki
vob topiği değil felaket tellalı topiği olunca herkesler malsız kaldı
bende sipotta white banka vardı onu verdim.
eser miktarda tehaye var. belki ilerleyen saatlerde onu da veririm.
acık geri çekilmez mi bu?
değişen bişey yok..hala Türkiyenin yarıdan çoğunun fikri düşüncesi hapiste..adam çıkmış başka bir siyasi olay olmazsa borsa yukarı diyor..
ulen adam ölmüş, başka bir hastalık olmazsa gibi konuşuyorsun..kafa uçmuş beyin boş..
ölü adamın ne hastalığı olacak daha
felaket var zaten o yüzden olabilir mi tellallık
çoğu kağıt için aşağı yönlü zikzakların içindeyiz..dibe daha var demiyorum daha çok var diyorum..
mesela THYAO ...aylık olarak göstergeler dibe inmeden bu düşüş de bitmez..bakıyoruz daha yarıyolda..başka söze gerek yok..bu kadar şeffaf herşey..
Bakış açısı farklı olmazsa borsada fiyatlar sabit kalırdı, Karaduman dayu 1 konuda haklı
O da thy konusu
Ama tek hisse ile endekis yönü saptamak zor
Mesela bende
Kchol ün 133 tl ile dip yaptığını düşünüyorum
Aksini düşünenede saygım vardır
Sonuçta borsada kazanan haklıdır.
Ne demişler
Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez.
Paraları katlayamayan bizden değildir, onlar Ayasofya abigillerdendir :yahoo:
Abka nerde yav, burada endeks yön analizi yapan bir iki kişi vardı, onlarda olmayınca forum öldü haliyle.
Faiz indirim kesin gibi görünüyor.
demenize göre formdan anladığım şu ; çoğu kağıtlar dip sürecini bitirdi ve yolculuk başladı..
THYAO ya da başka bir kağıt yani taban sürecini tamamlamamış endexte ağırlığı olanlardan ..
bunlar bağımsız değillerki..bunlar göstergedir..sanmayınki bunlar düşerken endex yukarı trend başlatacak..
testere yapabilir ama..
benim beklentim şu; chp tarafından yurt genelinde eylemler başlatılması..şimdi piyasa bunu gözardı etmiş gözüküyor..
olayların nerelere evrildiğini görecez..sen Türkiyenin yarıdan fazlasının ağzını kapatamazsın
2023 Eylül Ekime kadar THYAO nun gittiğinin yarısı kadar bile gitmiş mi mesela ASELS.oysa ki o tarihlerde piyasanın çoğuna göre THYAO yerine ASELS taşımak delilikti. Bazen trend oluşur oluşan bu trende bazen hisseler özel durumları yüzünden ayak uyduramaz. Bunlar hep olur. THYAO gitmeden endeks gidemez tezi bence yanlış.
ekrana çıkartmışlar bir kukla ekonomisti..efendim bundan sonra siyasi çalkantı olmazsa endex yukarı ..
ulen hırt..bundan sonrası mı kaldı..şuan seçim olsa ezici çoğunlukla seçimi alacak adamı içeri attılar..ve buna destek verecek olanların düşüncesini..
endeks ağırlğı ilk 10
BIMAS.E
THYAO.E
ASELS.E
AKBNK.E
TUPRS.E
TCELL.E
YKBNK.E
ISCTR.E
SAHOL.E
KCHOL.E
İmamoğlu çıksın, tutuklamalar son bulsun ve erken seçim olsun ben de borsaya girerim..aksi halde 1 lot almayacam..
ama bunar olmadan ne yerli ne de yabancı sisteme güvenmeyecek..kimse kafasını kuma sokmasın..
GÜVEN YOKSA BORSA YOK..KAPATSINLAR BORSAYI
bana ekonomiden faizden kardan zarardan bahsetmeyin..gerek yok..şuan tek derdimiz var..GÜVENSİZLİK..
pala buradan bi bırak aşağıda şenlik olsun.. vatandaş sevinsin..
Uçuş rekoru gelmiş,kıllandım:)
bozkurt abiyi kurbandan önce melerken gören oldu mu?
bayram bitti melemeye başladı. uyanık adam bele olur.
vakidsiz melemez.
Adak kesenleri gözardı etmesin Bozkurt.
Kuzuların Sessizliği (1991)...
Ne film idi be !
https://www.imdb.com/title/tt0102926/