2o bin lotta ben destek attım 184 ten artık tepki gelmesi lazım diye düşünüyorum tabi borsada da tepki olursa yukarı
Printable View
doviz borcu olan hısseleri ve bankaları fena verdiler bu hafta
brksn de döviz fazlası var bizide 2.67 ye kadar alan gurubun satışı duman etti
döviz borcu olan şirketlerden kaçış doviz fazlası olan şirketlere geçiş olursa brksn de faydalanır bence ytd.
ortaklarımın düşüncesini alayım
Biraz daha gelecek gibi alıcı yok .yukarı donmesi için istek yok.ytd
10 gün önce 267 bugün 184 büyük düşüş oldu umarım çok canı yanan olmamıştır benim maliyet 189 oda 20 bin lot 184 ten almama rağmen :)
sayın xxtrader ben daha önce 142 bin lot toplamıştım maliyrt 2,17 idi lafı uzatmayayım son 35 bin lotu 2,61 den sattım , o ara bilançolar netleşti ve ben cemtaş soda ve demisaşa gittim, şu anda onlarla çok yogunum soda ve cemtaş yükseliş trendinde onları terkedemem,dmsaşta yükseliş trendinin alt bandında yukarı yapması gerekiyor eger tersi olursa yükseliş trendine veda ediyor ben orada da bekle gördeyim. Gelelim brkosana hisse yükseliş trendinin alt bandını aşagı ihlal etti oraya geri dönüş rakamı 1,97 ve üstü alım yapılacaksa buralardan sonra yapılmalı . Sonuçta şu anda ben buraya gelemem . Sizlere bol kazançlar.
Endeks 90.000 lere gelirse ya da siyasi veya finans krizi çıkarsa işler değişir ve buralar pahalı olur. Ama endeks 98.000 lerde kalır ya da yukarı giderse brksn ucuz diyebiliriz. Önce siyasi ve ekonomik durumları iyi tahlil etmek lazım. Karar vermek çok zor. Parça parça almak lazım. Kısa vadede bir hareket beklemiyorum. Seçimden sonra ki seçim beklenen gibi olursa o zaman yukarı gider...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın 44şahap biraz önce bir forma şu yazıyı yazdım
alıntı;.Ben çok iddalı birşey söyliyeyim dolar kuru 4,6 larka tutunacak, nedenide her sene eflasyon kadar dolara karşı kur artısı yapılıyor idi, eflasyon yüzde 12 oldu doların 4,2 olması gerekirdi ama doların yüzde 10 ekstra tüm dünyada deger kazanması ile doların 4,6 olması gerekirdi ama dolar 5 TL ye çıktı ve bu 4,6 ile 5 TL arası yükseliş spekilasyon idi. Neyse ben doların 4,6 olması gerektigine inanıyorum, 6 ay sonra yılsonunda tahminlerde ne kadar yanıldıgımızı görürüz nasıl olsa, biraz sabır.Daha önce ülkemiz kuru düşük tuttu ve herşey ucuz diye yurtdışından geldi simdi yüksek kur ve yurtiçi üretimin esas alınacagını umuyorum. Ülkedeki döviz kuru hareketleri bazılarının idda ettigi gibi finansal bir çöküş degildir. üreten ve satan ülkeler batmazlar
Evet doğru bir yorum. Inşallah diyelim...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada işlem gören şirketler içinde yurt dışında üretim yapan kaç şirket var birde avrupada üretim tesisi olan varmı varsa avrupada iki tane üretim tesisi olan varmı bunun var hem yalıtım sektöründe avrupada bu işlere çok önem veriyorlar ne yapılırsa yapılsın ne inşa edilirse edilsin izolasyonu yapılıyor o yüzden ki BRKSN
çok kırılgansın berko çok hıpnozdan uyanamıyor :)
ufakta olsa dönüş işaretleri var bakalım....ytd
https://i.hizliresim.com/X6DAjD.png
YTD.....................
QNB finans mı yeni kaptan?
https://i.hizliresim.com/Z3WVqG.png
YTD.......................
hayret böyle bi günde düşmedik acemiler şaşıttınız beni :)
deniz yatırım Allahtan 70 bin lot 1.76 ya alış girince kımsenin maçası yemedi
yoksa ortaklarım bunu affetmezdi:)
https://i.hizliresim.com/DDEG2z.png
YTD.............
Berksan seni seviyorum hep de seveceğim. Para buldukça toplayacağım tek hissedir.
güzel bir hafta olması lazım normal şartlarda bakalım nasıl geçecek....bir önceki hareketleri yapan spek yok görünüyor umarım tahtanın bir sahibi vardır....
Yukarı gitme ihtimali daha yüksek mi acaba?
Dalmanın zamanı geldi mi acaba?
Mermi çok.Birazını sıkayım mı?
xxtrader kardeş,
Yıllık dip oluşu,
mali durumunun sağlamlığı,
döviz fazlalığının olması,
gelecek vadetmesi,
alanların maliyetlerinin yüksekliği "cazibim"" diyor.
Kimseye bakmıcam tüm hisselerim verdim 1.74 den gelen tüm satışı karşılıcam ********ler böyle bir hesseyi bu fiyata vermek ha hadi gelin verin herkesi mal zannettiniz saınırım.
Baldayı bana destek at ustad şunları bir parçalayalım
ortak hisse grafiği senin dediklerini demiyor ...şuan ilgi yok hissede...sözü geçmişti bir grup geldi birşeyler yapmaya çalıştı ama elinde patladı...sonuçta yine benzer bir grup gelmeden bekletecek havası var...bu tip hisselerin aşağıda yukarıda ne yapacağı belli olmaz....kısa vade brksn mefta olmuş durumda kademeli alım mantıklı...ytd
Pislik kagit portfoyumden cikardim
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben burdayım berko alıma devam beraber batarız sanırım şirket battı bizim haberimiz yok alıma devam sen vermeye devam et iş bankası herzaman malın önde gidenisin bunu çok gördüm
döviz geliri olan yatırımlarını tamamlamış şirketler gelecek 3 yıl en cazip şirketler olacaktır...
hisse sahipsiz havası var en ufak tepki vermiyor....gerçi bu tip hisselerin sağı solu belli olmaz aşağı beklerken bir bakmışsın fırlamış...bu seviyelerden tepki geldi geldi yoksa işimiz yaş ortaklar....önemli seviyeleri yokluyor hisse....ytd
Bence çok ilginç bir gün sonu olacak yüzde 3 civarı bir artı bekliyorum 1.70 üstü kapanış olur bence yarında tavan