Brüte girmesini ister gibi davrandı zaten.
LG-K350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Brüte girmesini ister gibi davrandı zaten.
Düşüşe devam yarında uzun vadeli yatırımcı yaptı bizi artık 1sene bekleriz.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel takas paylaşabilecek varmı
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, BNTAS.E paylarında 20/02/2018 tarihli işlemlerden (seans başından) 06/03/2018 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
Zaten düşeceği kadar düştü.kağıt yarın durulur artık.düşerse de ort düşürürüm.keyfi bilir.
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas alabilir miyiz arkadaşlar.
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalanlar için birşey diyemeyecegim ama yeni girecek için aldıkça düşecek bir hisse uzak durun. Içerdekiler de maliyet düşürmek için almasınlar yoksa yine düşecek. Bundan tek kurtuluşunuz kimse almayınca mecbur yükseltmelerinden geçer. Öbür türlü 2, 5 u bırakın 2 nin altını bile görür. Daha önce test edilmiş olup uyarmayı görev bilirim. Ytd
Brütün etkisi mutlaka olacaktır belirli sayıda borsanın yenileri olan küçük yatırımcı korkudan satışa geçerse, avcılar da hazırda bekliyor 3 altı olsun da alalım diye fakat 3-4 seans önce 7.00 lerden % 50 düşüş yapmış kağıdı bu fiyatlardan brütün kalkacağı iki hafta sonrası için zararına satmak akıllı işi değildir bence, zararı olanların beklemesi kendi yararınadır kanımca.
Ağır bir ceza olmuş haksızlık yapılıyor Dgzte aynı durumdaydı bugün 1 defa seansı durdu ama brüt takas yemedi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende geçen yaklaşık 3000 verdim bir hamlede bu arsızlara
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Spek işini bitirmiş. Brüte sokuyorlar.Kime Faydası var brütün. hisse zaten duruldu.Şimdi speğin ekmeğine daha fazla yağ sürülüyor.Madem brüt konulacak ilk tabanda koyunda millet ikinci tabana yakanmasın.Yarın yine düşüş anlaşılan.
Bu hissede bir oyun var ama anladığım zaman iş işten geçecek...
Saglam kagit birsey olmaz gaza gelip satmayin bu isin sirri sabir....
İllaki çıkacak. Bu hisse daha öncede süründürmüş ama satmayanlar mağdur olmamış. Ve ortak arayışı işide bellimi olur, ansızın haberi gönderiverir. Banvit gibi yapabilirmi diye düşünmedim değil bir ara. İkiside bandırmada nede olsa. Ytd
İki haftalık brüt cezası önemli değil, paniklettiriciler iş başına geçti bile yahu çok zararda olan iki hafta bekler mecburen hisse kapmak isteyende yarın az bir altdan bu haber vesilesiyle alır az bir gevşeme olursa, 6 aylık brütleri gördük biz geçin bu saçmalıkları yarın son fırsat olur alım için o da verenler olursa pek fazla da sanmam zaten kağıt bugün için yerine oturdu sayılır.
2000 tl zararla verdim bilerek 6 maliyet dedim düşer ama bu kadar da değil
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
750 lot ile az kalsın 5000 loy giriyordum 2 tl düşsun 10 alıcıyım
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç bir halt olmaz bu hisseden. 2000 lotu verene kadar 23 kademe düştü Almamak için çırpındı. Şimdiye kadar 200 hisseye girdiysem hiç birinde böyle bir şey yaşamadım. Tam bir aç köpekler. Ytd
nereye kadar iner bu aceba
Kimse satmazsa adam alıcı bulamaz ve inmez. Ytd
yabancıda satışa gecmiş artık nerde durur bu düşüş ??
Bu hissede yabancı ne arar. Yabancı diye takasta gözüken türk bıyıklı serefszler. Operasyonu yaptılar yabancı alıyormuş gibi şimdide satıyorlar. Operasyon bitti
Ooo ustat sen bu hisseyi gozune kestirdiysen biswlr var demektir
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yabancı oranı günlük %28,1 den %25.01 düşmüş
Eslesme varmi lutfen
destek 3,20 mi
3.15 destek çalıştı. Bundan sonra yön yukarı inşallah. ytd.
Neden satış yapamıtyoruz bilen varmı ne alım ypabiliyorum ne satış
İYİ DE ALIM DA YAPAMIYORUM onu anlayamadım
Bugun hisseye bakmayin cunku bu seviyelerde yada asagi inecek unutun gitsin
3.15 te sağlam destek var. Tekniğine bakan arkadaşlar görecektir. Zaten bugün orayı da gösterdi. Bu döndü anlamına geliyor bence. ytd.
böylesi kötü haberlerle düşen hisseler teknik anlamda yanıltabilir. ancak hisse dün 330 u görüp dönmüş ve 353 e kadar çıkıp 340 kapamıştı. bugün 330 340 üzeri atması halinde destek yapıp malum brüt takas bitimine kadar 2 hafta içinde 4 üzerine atabilir. diğer brüt takasa giren hisselerde olduğu gibi.YTD.
maşallah yorum yapar yapmaz 320 den 333 ü gördü. :ok: