3 küsürden alamadınız diye yandırıyonuz deme. Ama biz aldık hadi uza bakim.
Printable View
Buraya bir şeyler öğrenmeye, öğrendiklerimi de insanlar ile paylaşmaya giriyorum. İnsanların 1 kuruşuna faydam olursa mutlu olurum. Ama bunu al sat demeden bilmeyenlerin araştırması için öğrenmesi için üstü kapalı yazarım. Maksat insanlar çok etkilenmesin. Beni ciddiye alan olursa mesaj atabilir elimden geldiğince yardım ederim. Maksat yukarıdaki zihniyete faydam olmasın. Ayrıca sen 3 ten al farketmez, hatta 2 den al. Ben 4 ten girip senden fazla kar ederim merak etme
Sn.Scarface bunlara prim vermeyin, engelleyin gitsin,diliniz döndüğünce yorumlarınızı paylaşın.Hisseyi almak satmak herkesin kendi kararı.
Sn scarface benim gibi amatör bile sayılamayacak arkadaşlar sizin gibi dostlardan oldukça istifade ediyor.Yürek dolusu teşekkürler.Özelden soru sordum bakabilir misiniz uygunsanız
Arkadaşlar bundan 3 hafta önce forumu sadece 3 veya 5 kişi takip ediyordu.bundan bile azdı. Hisse yükselmeye başlayınca hemen türediler ve burda ahkam kesmeye başladılar.farklı nicklerle yazan bu kişiler kendi al satlarına sizleri alet etmektedirler. Zaten kendiside itiraf etti gerçekleri söylemediğini. bunların yazılarına itibar etmeyiniz.saygılar.ytd.
Sn BEYPAZARLI hoşgeldiniz
Beyler,şimdi yazacaklarım da borsanın acı bir gerçeği.
Hisse hareketlenir prim yaparsa topik şenlenir,mutluluk şarkıları mırıldanılır.
Yalnız borsanın bir gerçeği daha var.
Her çıkışın bir de realizasyonu vardır,yani geri dönüşü,düşüş.
İşte asıl tantana o zaman başlar.
Dün söylenen pozitif sözlerin yerini önce negatif söylemler,
daha sonra da karşılıklı atışmalar almaya başlar.
Kalpler kırılır,insanlar topikte yazmaktan soğurlar.
Unutmayın Bist'te işlem yapan insanların büyük çogunluğu
zaman içinde genelde zarar ederler.Eğer birde insanın
ruhunda kumarbaz duygusu ön plana çıkarsa zarar kaçınılmazdır.
Onun için bu gerçekleri de bilip öğrenmekte bu hatalara düşmemekte fayda vardır.
Not:Bana göre ''KUMARBAZ DUYGUSU'' günlük al-sat yapan kişi demektir.