Bugün göz göre göre kaçtı iş icabı pek giremedim elim gitti geldi 1,17 de sonra iş arkadaşım seslendi vs
Kısacası sinirden deli oldum galipin bu kağıda tekrar geleceğini tahmin ediyordum
Printable View
Bugün göz göre göre kaçtı iş icabı pek giremedim elim gitti geldi 1,17 de sonra iş arkadaşım seslendi vs
Kısacası sinirden deli oldum galipin bu kağıda tekrar geleceğini tahmin ediyordum
Efendim tüm hikaye aslında Kasım 2016 hisseye gelen aşağdki haberle başladı ama Galip abi bu müzakerelerden sonuç alamayınca agresif alımlarla dolaşımdaki hisseleri topluyor olabilir.Galip Bey bu tarzı sever..Arada Satış gibi gösterip silkeler ve toplamda alır..Adam borsa alımlarıyla VANETi aldı yaw..
Galip Öztürk Turizm Yatırımları A.Ş, satın alım için SPK'ya başvurdu
*
Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş., Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş.*ve*Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak*Galip Öztürk Turizm Yatırımları A.Ş. adına vekaleten Hayati Üstün tarafından KAP'a yapılan açıklamada,**bu 3 şirketin hisselerinin satın alınması ile ilgili olarak SPK'ya başvuru yapıldığı bildirildi.
SPK başvurusu haberleri ile alım gelen hisselerden EUKYO yüzde 3.75 kazançla 0.83 seviyesini görürken, ETYAT hissesi yüzde 6 yükselerek 0.66 TL'yi gördü. EUYO hissesi ise yüzde 8 yükselerek 0.66 TL seviyesini gördü.
Yarın temkinli olmak lazım. Şahsen ben fazla durmayı düşünmüyorum. Ytd
Temkinli olalım da bu toplananları (daah satmadıkları ve daha yeni yeni aldıklarına göre ve daha fazla da piyasada fazla serkeş mal kalmadığına göre) evde arşivlerine de koymayacaklarına göre; bu işlem hacimlerinin bizi götüreceği bir yer olmalı..2011-2012 gibi saçma ve derinliksiz bir hareket değil bu abi..Hisseler kaynaşıyor ve BÜYÜK PARA başka büyük bir hesabın peşinde hisselere yönelik. Kısmen bilenen ve bir kısmı sahibince bilinen bir hikayesi var; bence olumlu.. ama oldukça da tehlikeli ve zehirli..Yılan zehiri ticarti yapan sokulmayı gözüne alır.
Şelaleyi ne zaman başlatacaklar merak ediyorum.