kurlar buralarda kalirsa bu kur farklari elimine olacak belki de o yuzden hissenin kimildayisi
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Printable View
kurlar buralarda kalirsa bu kur farklari elimine olacak belki de o yuzden hissenin kimildayisi
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
tl kampanyasindan dolayi sirket aktifinde doviz bulundurmuyor sanirim..eger kasadaki parayi dolarda tutsaydi 30 kusur kar yazacakti...
raporda ben mi atladim nakit ve benzerlerinde ayrim yapilmamis..bir de hukumetin politikasina ters is yaparlar mi? biliosunuz avm kiralari da tl ye cevrilmisti
107 milyonu kur farkiymis ustad..kurlar 3,61 in altinda kaldikca 2 ceyrek elimine edilecek. 600 milyon nakitte nedense hic kur geliri yok..tl tutuldugunu dusunuyorum ancak bir arkadas aksini soyledi..