Taban bozulmadığına göre yarın sabah eksi açılış yapması sürpriz olmaz... Eğer patron sabah satış yaptım diye bir açıklama gönderirse ygyo gibi soluksuz da düşebilir...
Printable View
Taban bozulmadığına göre yarın sabah eksi açılış yapması sürpriz olmaz... Eğer patron sabah satış yaptım diye bir açıklama gönderirse ygyo gibi soluksuz da düşebilir...
KY yi soymak için tahtanin à. Kodular
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde 6 gün önce flap almış bu uyarıyı ve artıya geçmiş gibi yanlış bakmadiysam
Arkadaşlar açığa satış yapanlar bu işten para kazanıyorlar.Açığa satış yapan tahtayı oynatan kişi yâni spek amcadır.Açığa satış yaptıktan sonra malı alıp yerine koymak zorundasın.Eleman tahtanın sahibi hem hisse ortalamasından kazanıyor hem de yüksekten sattığı kağıdı aşağılardan alarak yerine koyuyor öyle kazanıyor.İcbc yi böyle yapa yapa yükselttiler Galip girdiği tüm kağıtlarda bunu yapıyor. A1 ve inveast ve Info ile kağıdı bozuyor ardından golü atıyor.Bu hissede Kimseye al ya da sat diye tavsiyede bulunulamaz.Sanki bi bu olsa sırada Emkel,Ersu,Alyağ vb var bunlarda%15 gideri var ardından şelale.
Şimdi bir kaç kağıt inceledim.flap 10 ekimde bu önlem çıkmış ve gün içinde yüzde 10 görmüş.msgyo 9 ekimde karar çıkmış ve ertesi gün gün içinde yüzde 15 é yakın yapmış.icbct bir tek o düşmüş ve oda art arda tavandan sonrası bu normal.yani ilk tepki sabah ilk saatlerde düşüş sonra ise bir artış var.
Bu uyarıyı msgyo da aldı kâğıt tavan oldu.İkisi arasındaki fark biri tavanken aldı bu uyarıyı bu kağıt tabanken aldı bu uyarıyı.Msgyo da patron malı geçirmesine rağmen kağıt fırlıyor speklere ders verircesine.Flapta işi çözmüş ne kağıttı be.Biz az mı taşıdık bu kağıdı,Operasyon yemiş bir kere, güven olmaz.Bu iş böyle burdan çıkan para eukyo yu tavana ordan çıkan para da başka bir gün eukyo yu taban başka bir kağıdını tavan yapar.
Hisse de esas satis belkide simdi baslayacak .. 1.49 u kafalara islediler orayi gordu dedirtip 1.10 lardan 1 lerden 90 kuruslardan 80 kuruslardan cok dustu daha gecen gun 1.49 gordu diye düşündürtüp millete vermezler umarim.. bes para etmez karakteri varmis 1.49 niree 1.13 niree ayni gun.. yazik... yazdiklarim asla yatirim tawsiyesi degildir