Printable View
Alıntı: Originally Posted by memorex ppf nin kvba dan daha iyi olacağını söylemiştim, sonuç ortada. Üstadım bravo çok iyisiniz bu konuda.
Alıntı: Originally Posted by Webster Bunu nerden cikardin? Arti 12 civari gelmesi lazim Dolar da artti Aft en erken p.tesi 11 de aciklanir Mkk yansimaz mkk da göremedim de ondan dedim, doğrudur
Alıntı: Originally Posted by Webster Bunu nerden cikardin? Arti 12 civari gelmesi lazim Dolar da artti Aft en erken p.tesi 11 de aciklanir Mkk yansimaz Üstat coşturdu 🤗🤗🤗
Akbank’ın %5 anapara korumalı fonu hakkında düşünceleriniz nedir? Bence makul görünüyor, fikir alabilir miyim https://www.akportfoy.com.tr/docs/ftd/APK37-ftd.pdf
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat coşturdu 🤗🤗🤗 Ben degil trump baba zuhurda bulundu yine Allah trump reise omur versin
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben degil trump baba zuhurda bulundu yine Allah trump reise omur versin Amin üstat
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Üstadım bravo çok iyisiniz bu konuda. Üstat sizin grafik yorumunuz doğru çıktı. İlerleyen günlerde ne olur? Şimdiden teşekkürler
Alıntı: Originally Posted by Webster Bunu nerden cikardin? Arti 12 civari gelmesi lazim Dolar da artti Aft en erken p.tesi 11 de aciklanir Mkk yansimaz +12 zararı kurtarıyormu? Kurtarmıyorsa bir +12, bir +12 daha Sonra zarar çıkınca çıkın o fonlardan bence Stresine değermi?