Yapı Kredi yatırım yabancı oranı veriyor 1.5 dan yüzde 2 ye yükselmiş son 2 günde ateks[emoji3][emoji38] kağıdı alıyor ama baskılayip topluyor uyanıklar
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Be güzel kardeşim madem o kadar karamsarsın vaktini ve paranı burda faydasız bir şekilde park ediyorsun. 400 küsür hissede ne kazançlar, efsaneler varken, dürüst, doğru ve inançlı bir şekilde cevap vermeni istiyorum neden ????
Ha birde windowsup'ı mahallenin delisi say, ama ben çok deli tanıdım çoğu akıllı ve zeki insanlar napalım onlar da öyle bir çıkış bulmuş hayat yolunda...belki de onlar ortada akıllı geçinenlerden daha dürüst ve topluma daha az zarar vermektedir..
ytd değildir
Hangi konuda olursa olsun, bir olayın temeli sağlam,anlaşılır,gerçek bilgilerle desteklenir,doldurulursa,insanların o konuda algısı,bilgisi, güveni güçlenir,daha sağlam bir duruş sergiiler, binanın temeli ,demiri, projesi güçlü olursa depreme ve diğer olgulara dayanıklı, insanın bedenine giren doğal yiyicecekler,düzenli egzersiz filan bağışıklık sistemi güçlü, beynimize yüklediğimiz bilgiler,düzenli uyku ve pozitif düşünceler ve güzel bir aile mutlu bir insan... vs vs..
Ancak bir şeyin de altı boşaltılırsa,oyulunca,değersiz ve sıradanlığa sevkedilirse sürekli olumsuz yanları öne çıkartılırsa kendi sonunu hazırlar insan , bu insanda hastalıklar,şirkette itibarsızlık ve güvensizlik doğrurur. Ve sonu karamsarlık ve mutsuzluktur.. bunu yapmayalım.. bilmem anlatabildim mi??
ytd değildir
Yukarıdaki ifade ettiğim olumlu ,pozitif düşünceleri başta forum arkadaşları; snap, faze, nazım, fastsoul,zafkanka,her kişi ayırmadan herkesten çok önemli çok zor iş olduğu halde tahtayı canlı tutan spekee diye isimlendirdikleri hayali kahramandan bekliyelim..
Çünkü takip ettiğimiz hisse hakkında onlarca pozitif,sağlam,temel gerçekler ve beklentiler varken onları öne çıkarmak, olumsuzlukları da elbette gözardı etmeden davranalım.. haydi haftaya pozitif beklenti ve düşüncelerle girelim..
covid-19 pozitif olmakdan da uzak kalalım: maske,hijyen ve sosyal mesafeyi koruyalım..
Ateksin antiviral kumaşları nerde satılıyor ve hangi giyim markasında varsa onları kullanalım , bu konuda şirketten bir KAP aydınlatması bekleyeyim.. tekstil süper liginde yerimizi alalım..iyi hafta sonları diliyorum..
https://www.youtube.com/watch?v=eVOrfTtDS5g
Şenay - Hayat Bayram Olsa
Şarkı Sözleri:
Şu dünyadaki en mutlu kişi
Mutluluk verendir
Şu dünyadaki sevilen kişi
Sevmeyi bilendir
Şu dünyadaki en güçlü kişi
Güçlükten gelendir
Şu dünyadaki en bilgin kişi
Kendini bilendir
Bütün dünya buna inansa
Bir inansa
Hayat bayram olsa
İnsanlar el ele tutuşsa
Birlik olsa
Uzansak sonsuza
Bütün dünya buna inansa
Bir inansa
Hayat bayram olsa
İnsanlar el ele tutuşsa
Birlik olsa
Uzansak sonsuza
Şu dünyadaki en olgun kişi
Acıya gülendir
Şu dünyadaki en soylu kişi
İnsafa gelendir
Şu dünyadaki en zengin kişi
Gönül fethedendir
Şu dünyadaki en üstün kişi
İnsanı sevendir
Bütün dünya buna inansa
Bir inansa
Hayat bayram olsa
İnsanlar el ele tutuşsa
Birlik olsa
Uzansak sonsuza
ytd değildir
Moody's notu düşürmüş. Bu tarz haberler geliyorsa iyiye alamettir. Bunlarla çalışan çevreler, varlık ele geçirmeK, Almak için not düşürür. Varlık satmak için not artırır. Ateks te yabancı oranı artarken fiyatın baskılanması gibi [emoji2][emoji16][emoji38]
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir hisseye ancak layık olduğu kadar değer verilmeli,12 hazirandan sonra ateks te benim için öyle.. geç kalmışım sadece..tavana kitleyip alım imkanı bile vermeden hareket etmediği sürece (bunun adı mucize oluyor atekste) hareketleri benim için bilindik,öngörülebilir hareketlerdir,buna göre pozisyon alıyorum..ytd
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tayfa belli hep kötüler ama burdalar pd si 1 geçmez mişşş e niye buradasın öbürü mütahitler batık arsalar şöyle böyle bırakın arsayı vb o halde bu kadar baskıyı niye yapıyorlar 18, 19 a götürmek için mi
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.