İyinin kötüsü kapanis diyelim ;) aksamki alim satimlara göre yarin kararimizi veririz hedefim yarin kullanim fiyatimizi geçmek sonrasina bakicez Bol kazanclar cumleten :)
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İyinin kötüsü kapanis diyelim ;) aksamki alim satimlara göre yarin kararimizi veririz hedefim yarin kullanim fiyatimizi geçmek sonrasina bakicez Bol kazanclar cumleten :)
TTIRDV kodlu varant 0,12'den 8,88'i görmüş %7.972 kazanç sağlamış. zararda ve göstergeleri ( delta tetha gama vaga vs. ) riskli olan bir varant. şimdi bundan 100.000 lot alsaydın 0,12'den 12.000 tl yatır. 956.000 tl para kazanırdın. hesap doğrumu?
peki burada kimin ne kadar lot aldığını görebiliyormusun? neye istinaden bu kadar aşırı çıkıyor tahta boşmu yoksa başka bir şeymi var? cevaplayan olursa sevinirim. teşekkürler
https://i.hizliresim.com/VM061q.png
hocam görüldüğü üzere 8,88 den 1 lot islem olmuş olmasi yani kendi yazmış kendi almış rakamda o şekilde gozukmus olmasi gereken yer yine 14-15 ;) yarin acilacagi rakam yani. 14 alim oldugu anda o kadar eksi gozukecek anliycagin. umarim anlatabilmisimdir
Varant işini çok ciddi yapmalısınız. Teknik ve temel çok iyi bilinmeli değilse bıçak kemiği nize kadar iner
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist 30 u uzun zamandır takipteyim.
Şimdi zamanı geldi sanırım.1 haftadır direniyor
UZİTY full alındı. Maximum vadem 1 hafta
geçende endeks varantı da %.11.800 civarı yapmıştı. bu ne demek yahu ben şimdi 0,20-0,21 kuruş olan bir varantı 0,50'ye alış yazsam alabilirmiyim yani? sonra ne olacak elimde kalır bu nasıl bir mantık veya finans aracı? tahtanın sahibi buna asıl izin veriyor? peki hacim görmek toplam lot miktarı falan görmek bunlar mümkün herhalde? ve bunların faydası olurmu? ayrıca hacmi olan tahtalar dahamı güvenli ?
Normal hisse kademeleri gibi kademeleri görürsün hocam. Her varantin gormesi gereken bir değer var bunun ustundeki alis ve satis kademeleri balon. Bazen py nin elinde piyasaya surebilcegi varant kalmadiysa sahislarin elindeki alis satislar kademeleri doldurur gecen thy de thiin varantindan bahsetmistim orda olmasi gerekenle olan fiyat farkliydi çünkü sahislar doldurmustu mesela ben thiini bayram öncesi 16 kurustan aldim bayram sonrasi thy nin o zaman islem gördüğü fiyat olan kademe karşılığı 17 18 olmasi gerekirken sahis alici 21 de bekliyodu ve sattim ekstra 4 kademe he benden aldiktan sonra iyi fiyata satmistir :D alim yaparken fiyatlara dikkat herkes icin. Sabah mesela kribd icin gormesi gereken deger olan 26 dan alis gönderdim satan olmadi gerci sonra farkettim 2 tane vermisler :D 1+1 olarak satsam simdi 28 den 4 kuruş islem ücretini karsilamaz :D ya siforlamasini beklerim artik yada biri cikar 10 a alis yazarsa tdir deki gibi verir gecerim [emoji14]
1 lotlut islemler yuzdeye etki eder belki ama cebe yansimaz çünkü hepsini verme ihtimalin alicinin çok çok büyük enayiligi yada beceriksizligidir. Zaten dediğim gibi zaten atiyorum elindeki mali gider bin tane yükseğe yazar gider bi tane alir o fiyatda islem gördüğü için yuzdeye yansir ama sıfıra sıfır elde var sıfır ekran zengini olursun ancak. Ordan 100000 tane satma ihtimalin uzaydan evine yatiya ufo gelmesinden çok daga uzak ihtimal öyle düşün.