aramıza hoş geldin dostum...hayırlı uğurlu olsun..umarım hep birlikte kazanırız...
Printable View
ben bu hissedeyim dostum...son aldıklarım senin aldıklarının çok üzerinde maliyet yaptım...inşALLAH sıkıntı olmaz...sabretmesini biliriz..hükümet yazılım ve teknolojiye çok önem veriyor...dünyada fosil yakıtların sonu geldiğinde artık fosil yakıta dayalı ekonomi kuran ülkelerin tüm avantajı bitecek..bunun başında rusya ,iran ve venezüela gelecek...artık enerji bir stratejik kart olmaktan çıkacak...bunun yerine teknoloji ve yazılım ön plana çıkacak...atatp kasım ayında yapacağı lansman ile kendinden çok söz ettirecek...
sürekli söylediğim gibi bu şirketin temel ederi 50-60 aralığıdır...tabi buna greenx in beklentileri dahil değildir...green x hem güzel getir getirecek hem de ona çok hayırlı ve güzel kapılar açacak...bu açılan kapılar ile global bir oyuncu olma yolunda sağlam adımlar atacak..son sert çıkışların düzeltmesinin bitmesini dört gözle bekliyorum..sabır sabır sabır diyorum..
MIATK sabah +5% yapti , simdi %2-3 arasi gidip geliyor , hicte durulacak gibi degil .. muthis bir momentum yapti son duyurusundan sonra (yenilenebilir enerji yazilimi) ATATP, haberleri cikinca , muthis bir atilim yapacak ama bakalim, sanki zor tutuyolar gibi ama zaten bizim isimiz bugun, 3-5 aylik degil, mumkunse 2030 kadar tutuyorum ben
ATATP Stock Overview
ATP Ticari Bilgisayar Agi ve Elektrik Guc Kaynaklari Uretim Pazarlama ve Ticaret A.S.
About the company
Flawless balance sheet and good value. ( Kusursuz bilanço ve iyi değer.)
REWARDS
Trading at 32.3% below our estimate of its fair value
Earnings have grown 50.7% per year over the past 5 years
Birlesim muhendislikle ATATP nasil bir bagi var , ayni orada cikip ayni orada dusuyorlar :evil:
son kurşunuda 37.9 dan sıktık. artık gitmezse....:vk: