Kaybettik o zaman...:)
Printable View
tamam karlı güzel de
atelye
piyasa değeri goody' e dayanmış neredeyse.
Yakın zamana kadar onda öyle bir beklentim yok abi yanlış anlaşılmaz ise yazdıklarım. Aslına bakarsan yan gözle kesiyorum ama. cıh. olacak gibi değil. Çok karışık bi yer. KONTR. Dağıtım yapılmış Yani biraz soğuması lazım gelir gibime geliyor. Ama yarın bişi olur. bilemem tabi. Şimdi hisse hakkında olumsuz yazdın bak nerelere gitti demeyin sakın. POLTK ilgi alanım dışında. hakkında hiç bi malumatım yok.
(Hani genelde uçan ve kaçanlardan ben sorumluymuşum gibi bir algı yaratıyor ya koçari abi. Cıh. Öyle değil)
[QUOTE=selimtogrul;5472283]Yakın zamana kadar onda öyle bir beklentim yok abi yanlış anlaşılmaz ise yazdıklarım. Aslına bakarsan yan gözle kesiyorum ama. cıh. olacak gibi değil. Çok karışık bi yer. KONTR. Dağıtım yapılmış Yani biraz soğuması lazım gelir gibime geliyor. Ama yarın bişi olur. bilemem tabi. Şimdi hisse hakkında olumsuz yazdın bak nerelere gitti demeyin sakın. POLTK ilgi alanım dışında. hakkında hiç bi malumatım yok.
(Hani genelde uçan ve kaçanlardan ben sorumluymuşum gibi bir algı yaratıyor ya koçari abi. Cıh. Öyle değil)[/QUOTE]
...............................:)
mesele şu baldudak abim
küreyle hareket edenler
hiç temele bakmıyor maalesef
ve
cidden piyasa da adil fiyat oluşmuyor.