Ürünler derken migros ve file adına onların markaları adı altında üretim yapıyor. Private Label diyorlar. Mare, ecco, softy olarak değil. Bunlar ayrica satılıyor.
Printable View
Ürünler derken migros ve file adına onların markaları adı altında üretim yapıyor. Private Label diyorlar. Mare, ecco, softy olarak değil. Bunlar ayrica satılıyor.
Yeni halka arz olan bir hissede geri alım beklemiyorum ben, şirket bedelsiz ve temettü programı ile bence güveni verdi, bilançosunda bir falso hareketi de yok,işini yapıyor kârını paylaşıyor eski taahhüdü saklaması da doğal bu konjukturde, temettü yaygarasi yapan zaten aldıktan sonra satacakti kısa vadeli bakıp tepki veren yatırımcı fazla imiş tezol da
Hissenet'e yeni üye olduğum için kullanmayı çok bilmiyorum. Yazdığım mesajların altına ytd eklemeyi unutmuşum, ekleme yapmayı bilmediğim için bu mesajı yazıyorum. Yazdıklarım olumlu/olumsuz benim gördüklerimdir. Herkesin kendi yatırım kararını kendisi vermesi gerektiğini düşünüyorum.
Kısacası bu ve önceki mesajlarım ytd.
Tezol yatırımcısının güvenini kaybetmistir.temettu uzerine verdiği sözler sadece lafda kalmıştır.2 yılda toplam 400 mio kar var ancak sadece 40 mio tlsini temettü olarak verecek.
Tamamen yalan dolan üzerine yapılmış bir halka arz.....
bızım yatırımcımızı anlamak mumkun değıl,acın bakın temettu lıstesıne,kım ne kadar temettu acıklamıs,,,!!!haa beklentınız daha mı fazlaydı satar gıder baska yerde pozısyon acarsınız,bu kadar basıt,,,dönup dönup hısseyı ya da patronu kötuleyene sankı madalya verıyorlar,,,adam daha ne yapsın %40 nakıt %120 bedelsız verıyor, kac hıssede bu verımlılık var, 470 kusur hıssede????,,,ytd