https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...yoruz-40804818
MURAT GÜLER E AÇIK MEKTUP
Günlerden birgün yıllık iznimde baba yanına gittim. Ve bu yukarıda yazdığım olayı bizzat canlı olarak yaşadım tamamen şans eseri oradaydım. Vakit namazı kılmak için girdim camiye Cenaze olunca da cenaze namazını kılayım öyle gideyim dedim. Bilenler bilir Karabük ün en büyük camisidir Ulu Cami. Ararsan olayın videolarınıda bulabilirsin YouTube da vs.
Yani olmaz ya mutbullah yolbulana şu cenazesini seyrettirseler acaba ne derdi. Şehrin en zengin insanısın ve cenazen böyle kalkıyor değer mi? Dönsen geriye bunları yaparmısın. O kadar cenazeye katıldım ulan olay çıkmasın diye görevli gönderildigim cenazelerde var hiç helallik verilmedigine şahit olmadım.
Şimdi burda ahdımdır eğer ki eğer ölümünü duyarsam elim ayağım tutarsa gidip cenazende helallik vermeyeceğim. Yok gidemezsem gazete yoluyla hakkımı helal etmediğimi ilan edeceğim. Sen de değil kabahat Devleti yönetenlere de iki çift lafım var. Şu imtiyazları kaldırın belki 3 yüzlünün benim kadar hissesi yok ama o yönetiyor. Hemde art niyetli olarak. Temettü falan hak getire benim tahminim seçim gelmeden bir kere daha bedelli yapacaksın.
Bu SPK da izin verecek senin gibi 3 yüzlüye. Şimdi de sana söylüyorum 3 yüzlü ÖLÜM VAR ÖLÜM. Cenazende bile rahat edemeyeceksin. Ha ben inanmıyorum sorun değil benim için diyorsan. Robert BOSCH acaba neye inanıyordu. Yeter artık kendine gel itibarlı ol herkes arkandan, önünden yüzüne olumlu şeyler söylesin. Bunlar kötü şeyler değil. Ahlaklı olmak iyi birşeydir. Üç kağıtcilik, dolandırıcılık, hırsızlık bunlar kötü şeylerdir. Belki şirketine yatırım yapan yetim vardır dul vardır.
Ben artık devlet kurumlardan fayda bulamayacağıma inandığım için belki bu mektubu okursunda bir insafa gelirsin diye yazdım.
Şimdilik Bir Dost
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi