iyi pazarlar aselsan fiili dolaşım oranı 25.79 fk 7.78 fiili dolaşımdaki hisse sayısı 588.012.000 yabancı oranı % 39 lara yaklaştı yabancı oranı % 65 lerden düşmüştü 22.28 - 22.20 civarları bir gap boşluğu var halka açıklığı çok yüksek değil piyasada % 50 halka açıklık normal olarak karşılanır bedelsiz bölünmelerle aşırı lota ulaştığını düşünmüyorum örnek verecek olursak şişe cam %48,94 fiili dolaşım oranı ve 1,499,136,959,09 fiili dolaşımdaki hisse oranı aselsanın 3 katı nerdeyse bir ereğli bir garantide aselsana göre fazla aselsanın son bilançoyla beraber % 125 gibi bir bedelsiz verme potansiyeli var yönetim kurulu karar alır bunu genel kurula bildirir orda onaylanırsa kayıtlı sermaye tavanı arttırmak için spk ya başvurur yabancı her zaman küçük yatırımcıdan önce haberini alır pozisyonunu ona göre alır burda önemli olan genel kurul kararları olacak bakalım bu gelen karı nasıl bir kar dağıtım politikası uygulayacak bence önümüzdeki önemli süreç genel kurul kararı olacak mart ayı bitimiyle ilk çeyreksel bilançolarda gelmeye başlar dolar bazında ucuz kaldı keza bir çok hisse dolar bazında zaten ucuz teknik olarak bakarsak 31-32 tl arasına gelme potansiyeli var yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir kişisel görüşlerimdir inşallah herkes kazanır hayırlı günler ....