Giderdi dostum giderdi.
Çünkü ben tam kırılım gününde mala girdim. Yani ok yaydan çıkmıştı zaten. Start verildiği anlarda senin aldığın lotlar göze batamaz. Batsa bile batmayacak tarzda alırdım ben yine onu. Herşeyin yolu var. rahat ol sen.
Printable View
TSKB uzun vade taşınır mı sacro abi bedelsiz i var heryil . Yorumun nedr
Sent from my General Mobile 4G using hisse.net mobile app
Bilmiyorum dostum.
Bana böyle sorular sormayın lütfen. Bir iki cevap yazıyorum hemen sorular geliyor.
Dikkat ettiysen cevap verdiğim kişiler uzun zamandır tanıdığım, muhabbet ettiğim kişiler.
Bana katkısı olan arkadaşlar.
Ondan onlara özgüvenli yanıtlar verebiliyorum. Ama seni tanımıyorum. Sana nasıl bir cevap verebilirim ki.
Borsa bilgin ne derece onu bilmiyorum.
Onun için bana yorum sormayın.
Teşekkürler sacro abi
Sent from my General Mobile 4G using hisse.net mobile app
PETKM,
Esas faaliyet karı, 728.734.603 , 504.950.628 Beni asıl ilgilendiren burası geçen yıldan neredeyse yarı yarıya artmış olay budur gerisi fasa fiso.....
MGROS
Üçgen daraliyor kirilimi takip etmekte fayda var.
https://invst.ly/3da6d
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zamani hatırlıyorum. bir çıktı eyvah kaçırdım dedim bekledim geri düştü 2.20'den 2'lere sanırım KAREL. düzeltme bitti dedim 2den az bir miktar aldım 2.30dan verdim. keyfim yerine geldi ama tavan serisini kaçırdım, sağlık olsun.
ben ORGE orneği vereceğim üstad. 6.30da paylaşıldı burada grafik. dedin ki 6'dan alınabilir grafik güzelleşmiş, uyku sersemiyim alıntı yapamayacağım idare edin. 6.06 oldu kağıt dedim sacronun dediği dip oluşumu tamam. 6,15'den toplamaya başladım. topladım ama portföyün %10uyla topladım. 7,80'e kadar da taşıdım. allah bereket versin. ama ya %100uyle gireydim :) o bilançoyla uçacaktı kağıt her şekilde. düğün param da evin mobilyaları da balayımda çıkardı.
kısmetten ötesi olmuyor yani hocam :)
Sent from my SM-J500F using hisse.net mobile app