3.5 gr olması lazım şu anki.
Printable View
Dediklerinin hepsini rahatlıkla yapabiliyorum lakin bir yolunu bulup dünya vatandaşı olmaya bakmak gerekiyor.. Gerçekten rastonelliktwn koptu memleket. Nasıl bir hale geldiyse bu iktidarda tuzu kuru olanlar, az buçuk geliri iyi olanlar bu rejimin gitmesini istiyor, iktidarın ekmek kuyruklarında soktukları, depremde sefil olanlar tam tersine tapıyor. Ben çözemiyorum hayırlısı bakalım. Fanatiklik bir yere kadar, akıl tutulmasının çaresi yok. Hayır bunun "borsacı " versiyonları da bir garip. Bütün altyapı kendilerinde olmasına rağmen , ne olacağı haberdar olmalarına, iktidar desteğine ragmen yine kaybedebiliyorlar fakat olmayan özgüven o biçim. Pacozluğun kitabı ansiklopedi haline geldi, brittanica ya doğru gidiyor. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akçay:
''Ümit Özdağ 15 Temmuz gecesi çağrılmasına ve Meclis’e birkaç yüz metre uzaklıkta olmasına rağmen neden darbe girişimi engellenene kadar Meclis’e gitmediğini, hangi adreste kimlerle sabaha kadar ne görüştüğünü açıklamalıdır.''
Yarın cumhurbaşkanlığı yardımcıları açıklanırsa borsaya göz kırpılmış ralliye start verilmiş
Longçulara short çu mazotu yüklenmiş olur ..
Short açan bu ortamda fazla dolarizedir diye düşünmekteyim , dolara baskımkurmak için hemen açıklama yapılmalı ve. yalandan volatil hareket etmesi engellenmeli diye tek mehmet Şimşek’i cumhurbaşkanı yardımcısı baş ekonomist açıklayabilir deniyor ki şişirme haber aslında , talebin arkasında dolara karşı net karşıt düşünceler içinde olan dev sanayiciler bakınız kobi altı firmalar değil onalar doları sevebilir !!! TÜSİAD bir şekilde dış borç stokları ile alakalı verileri topluyor ve dolara fren olmak istiyor diye düşünüyorum ( şahsi iktisadi tezim bu yönde aslında hedge mekanizması olan şirketlerde tahribat az olur da enflasyon cenderesi ve siyasi sebebler ile bu başarısızlık yeni iktidara yüklenecektir bu beceriksizlik Rte seçim zaferini gölgeler de …sanırım doları 3-5 hatta 1-2 sene daha tutmayı başarmaları mümkün en cahil ekonomistin bildiği üzere hiç makro tedbir ve piyasa ekonomisi bilgin yoksa bile satarsın altını olur biter …
bu gerçekleşirse haberler doğruysa ki çoğu spekülasyon deniyor neler olacak merak ediyorum .
24 Haziran 2018 seçimlerinde odak noktası ekonomi değildi o gece balkon konuşmasında ONE MAN Show vardı , ekonomin kelimesi bile edilmedi yani , cumhurbaşkanı yardımcıları mevzu da olamazdı, bakanlar tam 15 gün sonra belli oldu denilebilir , özetle durum farklı ekonomik kriz sistemsel kriz cari kriz oldukça abuk sabuk spekülasyonlar var ortamd
Ekonomide seçim belki de 1hafta sürebilir doğrudur yarın her tür detayın gece açıklanması sürpriz olur , borsa yatay açılacak büyük ihtimal sürpriz gerçekleşir ve piyasa mehmet beyi veya daha iyisini fiyatlar ce satın almak isterse veya bir icat edilecek olumlu haberi bahane etmek isterse 3 günlük ralli de olabilir yaşayıp görelim hayırlısı olsun
Hacı ağabey sen de Türkiye desin sıkıntılı o iş.. afiyet olsunRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.