Sasa ya da zamanında böyle deniyordu 100 kat gitti burası borsa momentum trade diye bir olgu var
Printable View
Sasa ya da zamanında böyle deniyordu 100 kat gitti burası borsa momentum trade diye bir olgu var
Fedor amca isdemir kademeli olarak almak için fiyat çok uygun.aradaki fark artsada ,azalsada kademeli alınabilir.
Bende kademeli olarak isdemire geçiş yapıyorum,%40 isdemir oldu,fark arttıkça zarar yazıyorum ama durum tersine dönecek ve karlı olarak ereğliye dönüş yapacağıma inanıyorum.Daha önce 3-4 kez aynı durumu yaşamıştım ama fark bu kadar açılmamıştı.fark artmaya devam ederse isdemire geçiş devam edecek. Tabi bu işin birde temettü yönü var, ereğli 4tl temettüverse ,isdemir 3,5 verir ,lot sayısı fazla olduğu için temettüyü daha fazla almış olacağım.
Bu arada ikisi arasında trade devam ediyor en az 20krş farka trade ediyorum ,günlük çerez parası çıkıyor.
Selamlar.
Cemal Demirtaş ve bazı yatırım şirketlerinin temsilcileri BIST'te tek hisse var gibi EREGL zamanı değil diye uyarı yapıyorlar canlarım. Nerede yatırım fonunda henüz eregl almamış portföy şirketi varsa iyilik meleğine döndüler. Evet sektörel olarak zamanı değil ama geleceği fiyatlamaya başlamış olabilir.
Günaydın,
Oyak iştirakler fonu izahnamesi onaylandı.
https://twitter.com/cem__24/status/1...06ZyZZrCU0I5Yg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstedikleri kadar havlasınlar
** ürür eregl yürür