Sn.Fethiye..
Aşagıdaki linki açar ve uye olursanız takasları devamlı görebilirsiniz./ İyi çalışmalar..
http://www.hisseanaliz.net/
Printable View
Sn.Fethiye..
Aşagıdaki linki açar ve uye olursanız takasları devamlı görebilirsiniz./ İyi çalışmalar..
http://www.hisseanaliz.net/
yapı kredi alıyor fakat bak yapmayan ari gibi hisse gram oynamiyo .dikkat cekici
http://www.hisse.net/topluluk/showth...21#post1258221
Haftalık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım.
Bugün fabrikaya gittim. Etrafında bir tur attım. Adamlar duvarların üzerine çok güzel tel çekmişler, artı şeffaf plastik camla kapatmışlar. Gerçekten güzel olmuş. Fabrikanın önünde birkaç kişi ile muhabbet ettim.işler çok iyi dediler. Fabrikanın içinde bir çalışma vardı. Artı yeni bir şey eklemişler yeni birşey , sordum çok yoğun çalıştıklarını ve yeni makinalar geldiğini sölediler. Talep oldukça fazla dediler. Yeni genel müdürü herkes övüyor. şirketi büytüyor ve teknolojik yatırımlar yapıyor diyorlar. Bölgede arsa fiyatlarını sordum 1000 tl nin altında arsa yok dediler. Hemde arka taraflar. Burası için çok değerli yer dediler. Bulunduğu yerin yanında çay içtim. Kahvede.. Oradakilerle konuştum. çok iyi dediler. 100 küsür dönüm yeri varmış.şaşılacak durum. Baskı yapanlar gidin bakın inceleyin. Ha birileri birşeyler duymuş. Ne kadar doğru bilmiyoruz dediler. Doğan bu şirketi büyütüp satacak diye birşeyler duymuşlar. şimdilik sadece duyum. Fabrikada eskiden çalışmış birisi vardı. Emekli olmuş. Fabrika geçmiş yıllarda 4 milyon dolar gibi tazminat ödemiş maden şirketine. Ondan sonra biraz sıkıntılar olmuş. Artık herşey güzelmiş. Yeni işçler almışlar. Daha makina gelecekmiş başka işçilerde alınacakmış. Ilk defa şirket hem para kazanıyor hemde yatırım yapıyor diyorlar. çevredekiler memnun. Birde biz memnun olsak.sabırrrrrrrrrr
sabırrrrrrrrrr
Öncelikle 500mg kardeşime yazısı için çok teşekkür ediyorum.
Burada herkesin farklı meslekleri,farklı tecrübeleri var.Değerli kardeşimin yapmış olduğu benzer incelemeleri ben de Cemtaş'ta yapmıştım.
Bugün değeri sadece 16 milyon dolar olan böyle bir fabrikanın arsasını bile bırakın satınalmayı kiralayamazsınız bile.Neden kiralayamazsanız dedim? ReysaşGMYO'nın depolarını hangi değerlerden kiraya verdiğini bildiğim için.
Kısacası tam bir komedi.
Fakat şahsen ben burada spekinin acemi veya cahil olduğunu düşünüyorum.Şöyle ki; borsa böyle hergün agresif düşünce bizim spek de diğer senet spekleri gibi davranıp senedi düşürerek mal toplayacağını düşünüyor düşüncesindeyim.
Ancak;Samimi olarak itiraf etmeliyim ki; spekin fiyatı böyle düşürmesi de işime gelmiyor değil.Az az da olsa elime geçen parayla lotlarımı arttırma fırsatı veriyor.
yapı kredinin taşeron alışları olduğunu gerçekten Bu kadar alis toplu alırlarsa hisseyi yukarı çıkarır.demekki birileri adına fazla fiyatı yukarı çıkarmadan almak istediklerini gösteriyor.Perşembe günü hisse giderken 401 e 110 bin satış yazması küçük yatırımcıyı kaçırma taktiği olarak düşünmekteyim.asagiya azaz lotlarla gelmesi başka bir durum.Birde 2 hafta önce garantinin zararla 200 kusur bin lotu vermesi başka bir olay herşey fiyatı fazla oynatmayan belirli bir yerde tutma oyunu gibi duruyor.Benim düşüncem doğan grubu bu sektörden çıkacak ve kıvama gelmesi için ön çalışma yapılmış ciro artışı borç azalisi ,kar artisi en onemlisi her sektore hitap eden bir fabrika olmasidir.2018 nukleer santral temel atma hikayesi baska bir durum.ama hisseleri yukarıya çıkarmadan baskilamalari fabrikanın belirli bir fiyattan toplanarak satilabilecegi tezini kuvvetlendirmekte .Benim kanımca icerden pek bilgi alınamıyor.spekülasyon yapamıyorlar.yüzde önlük bir marjda hisse gidip geliyor.Hayırlısı diyelim.yrd.