Arkadaşlar bir daha sonra sorayım, İstanbul dışındakiler nasıl başvuracak?
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaşlar bir daha sonra sorayım, İstanbul dışındakiler nasıl başvuracak?
Ha evet iban no da yazdım onu unutmuşum, sağolun yukarıya da ekledim bu bilgiyi.
Başvurunun adrese de gönderilebileceğini zaten telefonda söylemişlerdi, yalnız kargoya verseler daha iyi dediler postalar bankaya ulaşmayabiliyormuş çünkü, neden bilmiyorum da.
Dilekçe de , örneğin 5000 adet hissem olsun, maliyeti de 80 kuruş olsun.bana maliyeti 4000 TL olduğu bir için,4000 TL nin ödenmesini mi talep edeceğim....ne edeceğim????
arkadaşlar ALLAH aşkına il dışı bulunanlar her hanği bir içra dairesine başvuru yaparlarsa onları 1.icra adına bir içra dairesine yönlendirirler diye bilği aldım ve eski yazılarımda paylaştım çok mu zor bir içra dairesine gidip bilği almak alacaklıların listesi uyap düşmüş işimizi niye saglama almıyorsunuz hissesi olmuyanlar bizimle çok dalga geçti ve yalan yanlış bir çok habr yazdı ve halede yazıyor yanlış yönlendiriyor düşenin dostu yine düşendir
uyap listesinde 225 şahıs 175 kurum kuruluş şirketler ...vb var resmi kurumlar ve yabancı ülkenin enerji bakanlığı bile var
Hangi bulümunde arkadaşım, bulamadım.