-
Mr. Spek Hisseyi ne hale getirdin. Bir Allah ın kulu yok. Özelleştirmeden kaynaklı az da olsa bir güven vardı. Bu saatten sonra tavan tavan olsan ne olur ki. Ancak çakallarla dans edersin
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Doğub speginden Allah razı olsun bu mübarek ayda tuttuğu altın olsun.ytd
-
yatırımcı olarak beklentimiz ne? her gün tavan tavan mı? öyle olursa bürüte giriyor böyle gidince yatırımcı mutsuz herşey bir anda olup zengin olacaksak neden işe falan gidiyoruz adam gayet güzel getirdi buraya 1.25 ti mayıs ayının sonunda gayet tatminkar bir getirisi var su an yok 2.5 olsun diyorsanız allah bilir olabilir olmayabilir ama sabır
-
Mesele şu ki; Bakan bey in açıklamasından sonra, başka bir hisse olsaydı, 1,90 üstüne. Çoktan atmıştı. Mr. Spek bu haberi kullanarak yukarı taşıdı, ancak süründürdü. Bir günde geleceği yere 10 günde gedi. Yoyo gibi. Hisseye gelmek isteyen, uzun vade düşünecek olan ky yanaşamıyor. Çünkü serseri mayın gibi. Kimin işine yarıyor. Günlükçülerin, vur kaç yapanların. Daha önceki yazılarımda ifade ettim. Bu şekilde düşünenler için iyi bir kağıt. Ben spek in bu hareketleri yüzünden, ky nın hisseye yanaşmadığını ifade ediyorum. Bu haber sonrasında Forum bayram yerine dönmeliydi. İn cin top oynuyor. Bir hisse de Olması gereken olmalı. Mr spek hep fren yapıyor ve Sinekten yağ Çıkarmaya çalışıyor. Haberle gelen enerjiyi de azaltıyor. Uzun zamandır Zararda bekleyen ky diyor ki, şimdi değilse ne zaman. Spek te diyor ki zararına sat ben burdayım. Olay bu.
Yine söylüyorum vur kaçcılar için fırsat veriyor. Kazançlı diyebilirim. Hisseyi günlükçü, vur kaç yapılan bir hisse moduna soktu. Bu durumda Ky niye gelsin ki. Ancak eskiler belki gelir. İsyanımız buna. Yoksa artmadı değil.
"Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. "
-
Tam da anlatmak istediğim buydu. Yeni girecekler çok dikkat etmeli, geçmiş sayfalar mutlaka okunmalı. İhtiyatlı olmalı diye düşünüyorum. Eskiler yaşadıkları negatif tecrübeler sonrasında zaten biliyordur, hatta ezberlemiştir.
"Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. "
-
Mr. Spek,
Sürekli Dejavu yaşatıyor. Önce vuruyor, sonra kürkçü dükkanına geri dönüyor. İşlemlerin sahteliği ne kadar da açık... 😱
"Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir "
-
serçe çiftleşmesi yaptı. çıktı ve çıktığı gibi eski yerine geldi serçe bu işlemi 5.dk. en az 10 defe yapar öyle tatmin olur bizimki 1. defa yaptı kendini tatmin etmiş mi dir.
-
katar krizinde tarafımızın belli olma sinyalinin C.Baş. tarafından verilmesi ile son dk. borsa eksiye döndü. meclis de de yapılan oylamada As. Egitim amaclı As. gönderilmesinin onaylanmasıyla tarafımız onaylandı. yarin büyük oranla etkisi dahada da büyük olabilir.inşallah yanılırım.
gerçi bizim hisse kafasına göre takılıyor. bu habere inşallah uyum sağlamaz .şu özelleştirme haberi ve çalışması biran evvel haberleri düşse de biraz rahatlasak.