Spekilasyona açık bir hisse,herşey olabilir,çakma gibi görünmüyor sanki,ytd.
Printable View
Spekilasyona açık bir hisse,herşey olabilir,çakma gibi görünmüyor sanki,ytd.
Zıp zıp bir laf ettin hisse hemen eski yerine geldi [emoji23][emoji23] ağlancak halimize gülüyoruz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak iran tarafında baca tütüyormu tütüyor sevkiyat varmı var kapasite kullanım oranı özelleştikten sonra azda ılsa arttımı arttı para kazanıyormu kazanıyor ozaman banane abd ambırgo uygulamış falan Türkiye destek veriyormu ambargoya hayır eeeee sorun ne,sorun yönetimin karı iç etmesi başka birşey yok
İstikrarlı artış yok anlık artırıp kek avlama peşindeler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ortak iranda istikrar yok fabrikada olsa ne yazar....savaş oldu olacak diye söylentide olsa bir olumsuz hava var....abd arap natosu diye birşey icat etmeye çalışıyor kime karşı en başta irana karşı....ben iran ekonomisi hakkında hiç olmadığı kadar karamsarım....bu şekilde hükümet nereye kadar dayanır zaman gösterecek....iranın negatif etkisini fosfat yatırımı yaparak pozitife çevirmeli şirket yoksa işler sarpa sarıyor....
Ortak istikrar yok diyorsun iranda doğru ama fabrika da satışta gerileme yokki ben ondan bahsediyorum ayrıca razideki gübre ihraç ediliyor Türkiye ve diğer ülkelere bizim şerefli yöneticilerimiz parayı napıyor önemli olan bu bence