günü geldiğinde tarihin en büyük borsa operasyonlarından birine şahit olabilir buradakiler
Printable View
günü geldiğinde tarihin en büyük borsa operasyonlarından birine şahit olabilir buradakiler
İş görme tarzları komünist düzeni aratmıyor, şeffaf değiller. Venezuela'daki operasyonları alenen ilan etmekten ziyade gizli saklı yürütmekte bir beis görmüyorlar. Bunları KOÇ şirketlerinde staja göndermek lazım: şirket nasıl yönetilir, KY menfaatleri nasıl korunur, temettüden yatırımcılar nasıl faydalandırılır, şirket nasıl büyütülür vsvs diye gider. Attıkları tüm kaplarda mal kitlediler yatırımcıya. Şirketininin lotları ile oynayarak, insider trading i kendi şirketinde yaparak menfaat temin etmeye yeltenen aç gözlü patron bunlar. Şirketin borsadaki performansına el atmasalar su mecrasını bulacak, eninde sonunda ederini bulacak kağıt ama heyhaaaatt, bir tombul parmak devamlı satış koyuyor, kağıdın gitmesi istenmiyor.
Sahi TOMLAM şirketi ne oldu?? Almaktan vaz geçildi ise biz de bilmek isteriz hissedar olarak. Denarius firmasının sitesini türkçeleştirip kendi isminizi işlemekten öte neler yaptınız hele bin anlatın. Bu Yönetim fakirlerinden şeffaf bir şekilde çıkıp bilgileri zaman zaman kamuoyu ile paylaşmasını beklemek en doğal hakkımız. Neyi niçin saklıyorsunuz çıkıp anlatın.
Evet patron bozuntusunuz ama bir KOÇ değilsiniz. Paçalarınızdan ve ellerinizden lağım akıyor ve etrafınızı kokutuyorsunuz.
--bunların cemaziyelevvellerini yıllardır hem burada hem de öbür tarafta anlatmaktan parmaklarımda nasırlar oluştu...
--yatırım yapacaklar, hisseye girmek isteyenler almadan evvel bir okurlar da belki biraz faydamız olur diye...
--bir hisse almadan önce sizden çok önce alıp yazanları ciddi ciddi olarak okumakta fayda var...
Valla sizi bilmem de,
ben burada,şirket nasıl yönetilir,
kimler iyi,
kimler kötü yönetici,
neyi nasıl yaptıkları,
yanlış mı doğrumu yaptıkları,
idealleri bu işin doğrusu falan,
bunların hiçbirisi beni ilgilendirmiyor.
koçun, tüpraşındanda 52 tl den,
YKBNK sinden de 8 tl den aldım sattım.
ordan buraya geldim.
o iş bitti.
yatay piyasaya daha sonra gelecekler,
bizde o sırada buradan çıkmış olacağız.
Bu kadar.
Sn Hayek, Güzel söylüyor.
Cante den bir efsane çıkabilür.
sn. esozcan penguen genel kuruluna gittik ama klasik toplanamadı biliyorsunuz :) 24 Temmuzdaki genel lurulda patrona sorularımızı soracağız :) :)
ama penkuşta arsa hikayesi olursa herkes penguen'in uçabilen bir hayvan olduğuma şahit olacaktır ! bu da bir mucize sayılır !
oranın bütçesi farklı , buranın farklı.. ben şahsen penguende yoluma devam etmeyi planlıyorum pddd olmuş 0.47 .. şaka gibi
ama cante de yeni yeni pozisyon artırmayı planlıyorum
cante konusunu başka bir şirket özelinde daha önce sizinle konuşmuştuk biliyorsunuz
ama cante tarafında şirket hukuku açısından herşey tmam gibi duruyor bakalım hisseye ne zaman yön verecekler.. büyük operasyon olacaksa olabildiğince aşağı çekerler.. sonra başlarlar diye düşünüyorum
sn Hayek, paylaşım için teşekkürler.. iki senette özel takipte olacak...
kazancınız bol ve daim olsun..