koskoca bir saat var eksi kapatmasa bile çok buyuk basarı boyle harika bir gunde
Printable View
koskoca bir saat var eksi kapatmasa bile çok buyuk basarı boyle harika bir gunde
Bugün tadı yok. Hacimde de 6. sırada zaten. Borsanın %2,5 gittiği yerde arkadan bakakaldık :)
Citibank 183 milyon civarinda iken birden 196 milyon lota ulaşmış görünüyor. Hissede Iyi toplama yapmış sanırım. Serbest birakirlarsa guzel hareketler görebiliriz bence. Ama baskıcı çok. Bakalım serbest birakirlar mi.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Borsa %2,5
Lufthansa %3
Air France %3,5
AAL %3,2
Biz %1
Bofa bugun tahtada pek ortalarda yoktu ama endeksi sildi süpürüler YFAS ile. İkisinin endeksteki net alımı 1.7milyar TL.
Demem o ki Bofa yoksa yürümüyor :) sıramızı bekleyeceğiz durum bu
Piyasanın ağasıda paşasıda BofA ..aldığı yer gidiyor..sattığı yer iflah olmuyor.. Adamda sonsuz mal var sonsuz para var..Adam geliyor 8 milyon lot THY alabiliyor.. Bne THY de daha 5 milyon lot alan yerli kurum görmedim..Borsa çıkarken bakakaldık diyen sn tide bringer herkesin aylardır oturduğu yerde biz hep yükseldik..Halimize şükredelim..Daha çok gidecek yolumuz var..Dün yüklü miktarda İş-c verdim 8.15 e giitim THY aldım 72.10 dan .. Bugün İş-C tavan oldu 8.84 biz neredeyse yerimizde saydık.. Ama borsa bu sabredeceğiz..Tombul kuşu 3 lü rakamları göreceğine adım gibi eminim..pgs 30 tl idi şuan 207 tl..hemde zarar bilançoyla..THY nin olması gereken bu endekste adil fiatı 90-110 tl arasında olmalıdır.
Ben orta vadeli tutuyorum ama yorumlarım günlük değerlendirme şeklinde oluyor. Benim de beklentim 3 haneler. Geçen cumadan bu cumaya %3 gitmişiz bereket versin :)
Daha öncede burada konuşulmuştu; Avrupalıların kışı geçirmek için Türkiye'ye gelmeleri...Tombul kuşa etkisi olur mu?
https://twitter.com/mehmetmesci/stat...heRnnLsgpJYTNQ
https://twitter.com/abdullahagar2/st...heRnnLsgpJYTNQ
Bende şahsen rahatım grafiksel gidişat konusunda.
-------------Kendi hesabıma göre Ekim sonu en düşük fiyat olarak 74 lira civarı olabilir
Ortalama olarak Ekim sonunda bekledigim fiyat olarak 88 civarı
Ekim sonunda en Yüksek tahminim olarak 110 civari bir fiyat olabilir diyorum. -----------
Benim için kötü bir durum yok şuan.
Çünkü havacılık sektörü olarak işler baya iyi gidiyor.
Ayrıca dünya kupası heyecanı var önümüzde Kasım Aralik aylarında
Ayrıca kış turizmi rezervasyonları da başlıyor deniliyor.
Ayrıca yeni personel de alınacak (%20 civari personel artışı öngörülüyor)
Özkaynaklarinin Yıllık büyümesi %80 üzerinde olması çok güzel bir olay zaten
Belkide Avrupa bile, kış aylarında Turkiye de ev kiralayıp burada kalacaklar. Boyle bir clzum üretebilirler. (Çünkü Avrupa ülkeleri dogalgaz konusununda baya zor günler yaşıyor)
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.