kiracı fazla doğalgaz parası gelecek çatı izolasyonu yaptır nasıl öderim doğalgazı diyor .
apartman bize ne diyor bende kirayı 4 katına çıkartırsan ben karşılarım diyeceğim nasıl mantıklı teklif değil mi
Printable View
kiracı fazla doğalgaz parası gelecek çatı izolasyonu yaptır nasıl öderim doğalgazı diyor .
apartman bize ne diyor bende kirayı 4 katına çıkartırsan ben karşılarım diyeceğim nasıl mantıklı teklif değil mi
Bu forumda en çok şuna kıl oluyorum eski nikten ceza alıp atılan bir yazarın eski yazılarına ayar vermesi oluyor .
Çok itici bir üslup ama karakter gereği onların seviyesine hiç inmeyi uygun bulmuyorum .
Arkadaşın kuzeninden zaten çıkmış evden bilirkişi raporunu isteyip birde yarasını deşelim mi sırf sen ikna olasın diye .
Bir arkadaş bana üçkağıtcı yalancı palavracı diyor o yüzden resim gönder mi diyeyim amaç bu mudur yani forumda
Toplumun sesi sn. pscyon.... nicikini yazmak bile zor. Kiracını üzme. Bina yönetimine iadeli taahhütlü bir ihtar gönder. Enerji yönetmeliğinin ilgili maddelerini hatırlatarak çatı izalasyonunun yapılmasını talep et. Yapmadıkları taktirde bizzat yaptıracağını ve teklif mektupları ile fatura karşılığı giderlerin yönetimden talep edileceğini yaz.
Lütfen birbirimize sarmayalım. Yanlış anlaşılma oldu diyelim. Böyle giderse birisi bir bidon benzin getirir diyeceğim o da pahalı.