Ortalık karışacak 1945 den bu yana italyada ilk kez faşistler mecliste çoğunluğu ele geçirdi. Almanlarda aynısını yaparsa avrupa yıkılır. Herkes önlemini alın ileriki günler hiç iyiye işaret değil.
Printable View
Ortalık karışacak 1945 den bu yana italyada ilk kez faşistler mecliste çoğunluğu ele geçirdi. Almanlarda aynısını yaparsa avrupa yıkılır. Herkes önlemini alın ileriki günler hiç iyiye işaret değil.
Beni apartman yöneticisi yaptılar oradan niliyom resmen bu rizelilere yetkiyi verdinmi despotlaşıyor. Apartman sakinleride ilk dönem icraatlar hızlı yapılıyor diye mennun yıpkınreisin çıraklık dönemi gibi 2. Dönem seçerlerse tek adamlığımı ilan ederim. 3 ü zor görürüm. Vatandaşta salak değildir herhalde 3. Defa bi despotu seçmezler :kahkah::kahkah::kahkah:benimde yöneticilik dönemim sona erer.
Valal hollandaya gittim herywr zenci londrada can güvenliği bile kalmamış italyada sadece romada değil her yerde siyahi ırk turistik yerlerde bişey alman için etrafını sarıyorlar. Fransanın heryeri aynı durumda Almanyada durum ne bilmiyorum. durum yavaş yavaşoraya evriliyorsa avrupa birliği yıkılmaz bölünür. Faşist avrupalılar afrikaya savaş açarlar.akdenizin her yerinde kara derili insanların cesedi yüzer.