Ben çevremden gelen dedikoduyu paylaştım dün herhalde Berra hanımda bundan bahsetmiş hatta biz makinalara bir kısıtlama gelindiğini biliyorduk gelen tedbirlerle sadece ücretlerde yukarı adım atıldığı söylendi gerçi bir sürü kural çıkıyor hergün
Printable View
Para basılır dolar gibi değil bu :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,400 mal almış ziraat endeks 30 full artıda ekside oldugu 30 endeks tahtası yok...
hepsinden artıda...
bu mal girecek bari kaliteli olsun diyor...
https://i.hizliresim.com/9t9sipt.jpg
halk tv- tele1 -krt - flash tv vb. muhalif televizyonları 1 haftalığına rtük kapatma cezası verecek gibi.
eğer bunu yaparlarsa, twitterı kapatma işine benzemez. vpn ile onu çözebiliyorduk.
rtük haberi sonrası borsalar sert düşebilir. (örnek imamoğlu kararı)
fonlar belki bu kararı bekliyor. en dipten almak isteyebilirler.
takaslarda bazı fon alımları gözüküyor fakat bunu opsiyon veya varant ile hedge ediyor olabilirler.
stv işini unutmayın. mahkeme kararı olmadan ve 15 temmuz olmadan kapatmışlardı. yapmadıkları iş değil.
Kredide sıkışan by. ya ve yabancıya fırsat verildi...Öyle ky. fazla faydası olmadı.Onların senetleri hala diplerde.
SP500 DE MAX. 4300 BEKLİYORUM(BELKİ DE TEPKİ ZİRVESİNİ 4200 de GÖRDÜK)..Sonra 3600 e kadar düşüş...Bence global yatırmcıya,küresel düşüş öncesi,fırsat verildi..Hisseni sat ve sabit kurdan çık...
Bizim 100 kaplan gücü bıst100 bakalım ne yapacak?.
Bu sene özellikle seçim ve 2 ay sonrasına kadar çok zor bir borsa olacak.