AYLARCA; pasta-takas-apsd yani kamuya açık her bilginin notunu tuttum...İnanın hiç bir şey çıkmadı.
Bu gün düşüş olsa pasta eksi olduğundan dolayı değil. zaten %50 olan ihtimalden olacak..
Printable View
AYLARCA; pasta-takas-apsd yani kamuya açık her bilginin notunu tuttum...İnanın hiç bir şey çıkmadı.
Bu gün düşüş olsa pasta eksi olduğundan dolayı değil. zaten %50 olan ihtimalden olacak..
Sohbet odasında biri, bir Türk aile bankasını Araplara satacakmış dedi, konuk uzman da satılmaz dedi.
petkm usd grafik...
https://i.hizliresim.com/l5kbp7e.jpg
[QUOTE=Ohac;6486263]Biz yılların kurdu olduk berkimCans, maksat tecrübemizden faydalansın okuyucular...
SEnin gibi pasta paylaşıp her gün milleti terse yatırmanın binbir şekline çabalamıyoruz...
HERKES AZ ÇOK BİLİYOR KİMİN NE OLDUĞUNU DA SES ETMİYOR...[/QUOTE]
Arkada laf attığın için bir mermi kulak memesinin oraya sallayayım ,
işaretlediğim yerlerle ilgili sorularım olacak mesala ne tecrüben var veya topiğe ne katkın neyi analiz ettin bugune kadar ,
kimin ne olduğunu biliyor demişin kimsin mesala en güzelide ses etmiyor demişin en komik yer burası sardığın kişiler Adam yerine koymadığını söylüyor arkada farkındaysan :) sen sana cvp verilmediğinden bunumu anladın..
bekliyorum cvp ları topikte görsün kimin ne olduğunu tanısın
Kapanışı ustalar yapar cahocuum, sen vobcu tradeci değilsin belli oluyor da sesimi çıkarmıyorum :)
Kuyruk acını başka yerden çıkar... Bay "düşebilir ama çıkadabilir"... Düşerse bakın demiştim, çıkarsa bakın demiştim... Uzaaa, sen yokken biz vardık...