Son yedi yılda altı kez bedelli yapmış bu çok önemli yani uzun vade de paramız pul olabilir
Printable View
Son yedi yılda altı kez bedelli yapmış bu çok önemli yani uzun vade de paramız pul olabilir
Hani bir ara destek bulduydu 15 geçildiydi,şimdi ne oldu,bankanın içinimi boşalttı hökömet,ne bu be 13 :plc:
Şimdi bizmi yanıltıcı bilgi verdik, bugün bedelli bölündü hiç yükselmeden :seyt:
Bedelli oranı
% 81.818180
Bedelli fiyatı
1.00 TL .
Dağıtılacak senet tipi
Eski
Başlangıç Tarihi
24/02/2025
Bitiş Tarihi
24/04/2025
İşlemlerin topluca sonuçlandırılacağı tarih
24/04/2025 Günü Saat 16:00'a kadardır.
Rüçhan Hakkı Kuponu Satışı yapılabilecek son tarih: 17/04/2025
Borsada soyan soyana,bu devletin elinde bir banka alın bakalım size soyma,ky hisse alacak hisse yükselecek öylemi,yazıklar olsun size bu kaçıncı bedelli ,üstelik süre 2 ay,böyle bedellimi olur ?!!!...
Banka devletin elinde soyan soyana...bugün seans öncesi R olanından 5.20 talimat verdim düşüş yeri 5 ve benim talimat verdiğim rakamdan almamış,bende mecbur oranı 29 yaptım bugün 5.59 yaptı 55 postaladım gitti yarıdan çoğunu,büyle g böyle...
[QUOTE=refaba;6990416]Banka devletin elinde soyan soyana...bugün seans öncesi R olanından 5.20 talimat verdim düşüş yeri 5 ve benim talimat verdiğim rakamdan almamış,bende mecbur oranı 29 yaptım bugün 5.59 yaptı 55 postaladım gitti yarıdan çoğunu,büyle g böyle...[/QUOTE
Şimdi Rüçhan alınırsa bedelli den faydalanabiliyormuyuz. Atıyorum 1000 tane Rüçhan aldığımızda 25 Nisan günü yüzde 81 bedelliden faydalanabiliyormuyuz. Bilgisi olan paylaşsın lütfen. Teşekkürler.
Şimdi Rüçhan alınırsa bedelli den faydalanabiliyormuyuz. Atıyorum 1000 tane Rüçhan aldığımızda 25 Nisan günü yüzde 81 bedelliden faydalanabiliyormuyuz. Bilgisi olan paylaşsın lütfen. Teşekkürler.[/QUOTE]
Elinde nisan 17'ye kadar R kalırsa satmazsan katılırsın,17 nisanda R tahtadan kalkıyor borsanın kapanışına kadar,bedelli bitiş tarihi 24 nisan saat 16'ya kadardır,elinde R kaldıysa mecbur bedelliye katılman lazım 24 nisana kar yoksa zarar yazarsın,25 nisan hisse normale biniyor,sadece sektörün elinde R kaldıysa onlarıda tez zamanda satışa çıkartacaktır,onun yatırımcıylan ilgisi yoktur.
1.5 ay süre olurmu bir bedellide-BNTAS ondan sonra bedelli açıkladı süresi 15 gün,öyleye iktidar tarafından torpilli olursan bu ülkede herşey olur.
Bu hissenin olayi ne acaba?
Halka aciklik orani % 1 bile deÄŸil
Normal pazarda islem gormuyor.
Ceza mi yedi?
Sadece belli saatlerde islem var?