Büyük eller gelirse anca kalkar bu gemi.
Printable View
Büyük eller gelirse anca kalkar bu gemi.
17-18 Temmuz'dan beri kağıdın havası değişti, birileri bayağı uğraşıyor dolmak için.
O tarihler aynı zamanda 6 aylık VUK sonuçlarının önemli ölçüde kesinleştiği zamanlar...
Kütpo yönetiminin 4. çeyrek ve 1. çeyrek sonuçlarının 2. ve 3. çeyrek sonuçlarından bu kadar negatif sapmasına bir çözüm bulması gerekiyor; yoksa yılın 3-4 ayı hareket eder kalan zamanda yatar/düşer algısı kırılamaz fiyatlamada. Gerçi satış sezonlarına göre zor ama 1. ve 4. çeyreklerde tüketiciyi ürün yenileme/değişikliğine götürecek hamleler yapmalılar; mesela takım olarak sattıkları ürünleri tek tek de satabilirler. Artık daha küçük aileler , yanlız yaşayanlar arttı her yerde, belki buna yönelik bir hamle yapmalılar.
Tahtada alım satım yapan aracı kurumlar uzun zamandır hiç değişmedi. Devamlı top çeviriyorlar tahtada.
Takas değişimine bakınca (emeklilikleri saymazsak) bana pek öyle gelmiyor.
https://i.hizliresim.com/7DQVEv.png
Tahtayı günlük çevirenler özellikle aynı demek istedim. Emeklilik fonları uzun vadeli pozisyoncu. Deutsche, citi gibi yabancı girdiğinde film değişir.
Ege seramik bilançosu bu grup hisselere hareket getirdi. Bundan bizde nasibimizi aldık. Ayrıca bilanço beklentisi ile bir hareketlilik oluştu. Yarın bilanço gelecek. İyi gelecek bir bilanço ile yukarı yönlü hareketimize devam edebiliriz.
Nedi bu çektiğimiz badem bıyıklılardan . İçki kumarınız yokk.kârı kız ayağınız yok.. napcanız malı.. azıcık şerefli ve dürüst olunnnn
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kütayha porselenin grafiğine bakılırsa fincan kulp görüntüsü var.Şayet Amerika görüşmeleri olumsuz geçmezse vede bilanço olumlu olursa sanki bu fincanın sert bir kulp hareketi olacak gibi görülüyor,heleki bilanço ile yabancı fon alışı olursa o zaman daha farklı olur,şirketin geçmiş yıl karlarından 219 milyon TL nin sadece yıllık getirisi faizde kalsa 35-40 milyon TL ye yakın olur,dövizde olsa o zaman hiç düşünmek istemiyorum:)bol kazançlar...