Bugün ekotv de o gazın çıkması bizim üstümüzden Avrupa ya gitmesi için GKRK tanınması dahil bir sürü sorun ve üç yil sürer dedi CNN de çıktı herkes bizimle ortak olmak için sıraya girdiler dedi. Müjde buymuş gibi anlattılar
Printable View
Onunla ilgili dinlediklerimden ancak Biden Putin biraya gelirse olabilir şuan için uzak ihtimal dediler. Rusya'nın şartları çok ağır. Kısa sürmeyecek dediler Putin içeriden birşey olmazsa sonuna kadar gidecek dediler. Rusya nin zorlanması için çin Hindistan Türkiye bunardan tavır gelmesi gerekiyor dediler velhasıl ufukta yok barış. Ab yada ABD nin direk savaşa müdahil olması gerekiyor anladım onlarda da o töt yok şimdilik
Ruslar da neticede bir doğu toplumu ve çok savaşçı millet. çok bunalırlarsa batı dünyası gibi anglo-sakson zihniyeti ile mantık temelli aksiyon almazlar. Olayı duygusala bağlayıp nükleeri gösterir.
Onunla ilgili dinlediklerimden ancak Biden Putin biraya gelirse olabilir şuan için uzak ihtimal dediler. Rusya'nın şartları çok ağır. Kısa sürmeyecek dediler Putin içeriden birşey olmazsa sonuna kadar gidecek dediler. Rusya nin zorlanması için çin Hindistan Türkiye bunardan tavır gelmesi gerekiyor dediler velhasıl ufukta yok barış. Ab yada ABD nin direk savaşa müdahil olması gerekiyor anladım onlarda da o töt yok şimdilik
Biden'in 2023 bütçesine Cumhuriyetçi liderden ret geldi
https://parafesor.net/bidenin-2023-b...ldi-29-03-2022
Adamın resmine bakınca ciddiye bile alamıyorum
Bu yaşında hala silah düşünüyor.
Kimbilir hangi silah şirketinin lobisini yapıyordur.
Mitch McConnell
https://i.hizliresim.com/pss9dlr.png
TV ekranlarına çıkanlar Rusya giremez en fazla %10 ihtimal veriyoruz diyorlardı.
Şimdi sonuna kadar gider hatta başka nato üyesi olmayan diğer ülkelere de sıçrar diyorlar.
Bunları dinleyip borsada pozisyon alana yazık.
Abdullah Ağar hariç...
Abdullah Ağar ise aynen şöyle demişti : "Nato Rusya sınırına dayanmak istiyor Ukrayna' yı birliğe dahil ederek. Rusya da Ukrayna' da sonuna kadar gidip Nato' ya işte ben senin sınırına dayandım diyebilir." demişti.
Kiev ' deki geri çekilmeyi de şu şekilde yorumluyor :
Putin 1. aşama tamamlandı dedi ardından askerler biraz geri çekildi. Bu iki şeyin işareti olabilir
- Rusya geri planda görüşmelerden istediğini alıyordur.
ya da
- Maksimalist hedeflerine ulaşmak için daha güçlü füze saldırıları öncesinde askerlerini güvenli mesafeye çekiyordur.
SESMİR/Ökmen: KDV indirimlerinin enflasyonu önleme işlevi yoktur