konya ovasındaki tüm buğdayı tüketsek o seviyeye gelemeyiz
Printable View
konya ovasındaki tüm buğdayı tüketsek o seviyeye gelemeyiz
EEEE yeter artık,neredeyse her mesajda bizde söylüyoruz ne dolar yükselsin,nede faiz,ülke iyi olsun yeter diyoruz,ama biraz boşluk bulunca buraya damlayıp bık bık yapanlardan gına geldi:vk:varsa rahatsızlığın bazı kişilerden isim ver konuyu kirletme,veyahut burayı takip etme,yeri geldiğinde Bora Bey başta olmak üzere bir çoğumuz doların yükselişinin sadece birikimlerimizi koruduğunu ancak tl maaş alan bizleri zor duruma soktuğunu ve bu durumun iyi olmadığını belirtiyoruz,ne o zaman senin amacın? düşman yaratmak mı?Gemi aynı,batarsa kaptan köşküde,kıçıda batacak anlayın artık şunu...
Bay kemale ekonomi dersi vermiş reis. Ekonomi süpermiş ihracaat patlamış. Dağılın isterseniz.🤣
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...ada-3-2450686/
Ne yapacak kambiyo rejimi uygulayacak
Döviz buralarını kapatacak kapalicarsiya ve döviz alınıp satılan yerlere jurnalci koyacak. Ben demedim mi dövizleri satın diyecek bu iyi ihtimal
Döviz e vergi koyacak alan dan satandan da vergi alacak
Dövizini satan halk bir anda parasını koruyamamış olacak satmayan jurnalcilerle boğuşacak.
Ee nerden biliyorsun diyorsan
Adam altin alin diyorda ondan biliyorum.
Faiz adina
Yerliye stopaj vergisi gelecek.
Parasını yurt dışında kaçıranlar yabanci gözüktüğü icin bunlardan etkilenmeyecek.
Daha aklıma geliyorda yazamıyorum.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar enteresan bist de en çok satışı daşşş ! gibi sağlam bankaların hisseleri yiyiyor ... Millete heeç iyilik yaramıyor halbuki o kadar da daşşş diyoruz 😀